ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «Φάκα» της ΕΛ..ΑΣ. ο αλλοδαπός που έκλεβε κυνηγετικούς σκύλους στην περιοχή της Πάργας



Αυτοί που έχουν θάρρος και πίστη δεν θα πάνε ποτέ χαμένοι : ( Άννα Φρανκ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Στην «Φάκα» της ΕΛ..ΑΣ. ο αλλοδαπός που έκλεβε κυνηγετικούς σκύλους στην περιοχή της Πάργας



















Αλβανός ήταν αυτός που έκλεβε τους κυνηγετικούς σκύλους στην περιοχή της Πάργας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από διερεύνηση σχετικών καταγγελιών, ο 24χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε, κατά το χρονικό διάστημα από 08-02-2015 έως 03-01-2016, πέντε κυνηγετικά σκυλιά, ιδιοκτησίας τριών ημεδαπών.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε υπαίθριο χώρο στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, δύο από τα αφαιρεθέντα σκυλιά, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Ζάβροχο Ιωαννίνων, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας  




















Συνελήφθη, την 06-02-2016 το πρωί στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων, στην διασταύρωση Ζαβρόχου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολή Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας ενός ομοεθνούς του λαθρομετανάστη.Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων, στην διασταύρωση Ζαβρόχου, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 54χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στην Χώρα.Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση  διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος




















Συνελήφθη, την 05-02-2016 το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εισόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, για την οποία  είχε δηλωθεί απώλεια.Το παραπάνω πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Πιο χοντρό και μακριό το νέο χαράτσι για τους ιδιοκτήτες ακινήτων... χωρίς σάλιο…?






















Αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές από 11% σε 15% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ και στο 35% από 33% για εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ.Παράλληλα προστίθεται ένας ακόμη φορολογικός συντελεστής μεταξύ 40% - 45% στα εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ ο οποίος όμως θα επιβληθεί στα εισοδήματα του 2016 και όχι του 2015 σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.Με τέτοιους συντελεστές, οι ιδιοκτήτες θα φτάσουν να αποδίδουν στην εφορία το 40% του εισοδήματός τους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο ΕΝΦΙΑ ο οποίος επίσης εκτοξεύει τις συνολικές κρατήσεις στα εισοδήματα από ενοίκια ακόμη και πάνω από το 50-60%.Αναλυτικά, κλίμακα φορολόγησης των ενοικίων προτείνεται να διαμορφωθεί ως εξής:
1. Για εισοδήματα αποκλειστικά από ενοίκια από 0 έως 12.000 ευρώ προτείνεται συντελεστής 15% (από 11% που είναι σήμερα) με βάση τα όσα αναφέρει και το μνημόνιο)
2. Για εισοδήματα από 12.000 έως 40.000 ευρώ, προτείνεται να επιβληθεί φόρος με συντελεστή 35% (από 33% που είναι σήμερα). Και αυτή η αύξηση αναφέρεται στο μνημόνιο
3. Για εισοδήματα από 40.000 ευρώ και πάνω, προτείνεται να καθιερωθεί νέος συντελεστής 45%.
Συνολικά, εισοδήματα από ακίνητα δηλώνουν 1,7 εκατομμύρια φορολογούμενοι. Από αυτούς λιγότεροι από 5000 δηλώνουν εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ. Γι’ αυτό η πρόταση προβλέπει την επιβολή αυξημένου συντελεστή από τα επίπεδα των 40.000 ευρώ: για να αυξηθεί ο αριθμός των φορολογουμένων που θα φορολογηθούν και με το συντελεστή του 45% κατά τουλάχιστον 10.000 άτομα.Πώς όμως επηρεάζει τον κάθε ιδιοκτήτη; Αυτό το σενάριο –τελικές αποφάσεις για τους φορολογικούς συντελεστές δεν έχουν ληφθεί καθώς κάτι τέτοιο προϋποθέτει συμφωνία με τους δανειστές στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης- προσθέτει φορολογικά βάρη στο σύνολο των φορολογουμένων που έχουν εισοδήματα από ακίνητα. Η αύξηση του φόρου κυμαίνεται από 36% για τους έχοντες εισοδήματα έως 12.000 ευρώ (όπου ο συντελεστής ανεβαίνει από το 11% στο 15%) ενώ για τα μεγάλα εισοδήματα από ενοίκια (άνω των 100.000 ευρώ), ο φόρος αυξάνεται από 27% έως 32%.

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος, για ηχορύπανση













 




Συνελήφθη, την 07-02-2016 μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 30χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 30χρονου, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: