ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ηρακλής Φιλιατών



Σε ένα πολιορκημένο φρούριο, η διαφωνία είναι προδοσία : ( Ιγνάντιο Λογιόλα  )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ηρακλής Φιλιατών





















Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την 06-02-2016 Σάββατο ,ο Σύλλογος Ηρακλής Φιλιατών στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων και δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο των Φιλιατών.Γονείς και παιδιά ήταν παρών για να τιμήσουν την εκδήλωση .Τα Φλουριά που ήταν δύο για τα οποία έγινε κλήρωση με χαρτάκια που τα τράβηξαν οι δύο προπονητές του Στίβου και του ποδοσφαίρου ,πέσανε στα παιδάκια Φώτη Πάντο και Γεωργία Λουκά.
…..Αναλυτικοτέρα στο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS












 

 
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 23 ετών, για διαρρήξεις  και κλοπές  στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατών Θεσπρωτίας
Συνελήφθησαν, την 04-02-2016 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 23 ετών,  κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο δράστες συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, χθες το μεσημέρι στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας,  μέσα σε σπίτι, το οποίο είχαν διαρρήξει, παραβιάζοντας παράθυρο.Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, κατά το τελευταίο διήμερο, διέπραξαν επίσης:
           τέσσερις διαρρήξεις σε μονοκατοικίες σε χωριά των Φιλιατών (στο Παλαιοκκλήσι, στο Παλαιοχώρι και στη Γολά).
           μία κλοπή από καφενείο στο Παλαιοχώρι και μία απόπειρα κλοπής από καφενείο στο Δονάτο Φιλιατών.
           μία κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου από το Καστρί Θεσπρωτίας.
Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους (modus operandi), οι δράστες επέλεγαν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό ή σε άλλες περιοχές στο εσωτερικό της χώρας και αφού παραβίαζαν είτε παράθυρα είτε πόρτες, εισέρχονταν στο εσωτερικό των σπιτιών. Στη συνέχεια, ερευνούσαν όλους τους χώρους των οικιών, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και αφαιρούσαν ενδύματα, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα.Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος των δραστών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Στην κατοχή των αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, διαρρηκτικά εργαλεία (πένσα, σκύλα καθώς και γάντια) καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ το κλεμμένο μοτοποδήλατο, που βρέθηκε στην κατοχή τους, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, για κλοπές κυνηγετικών σκυλιών από την περιοχή της Πάργας
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σε βάρος αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για κλοπές κυνηγετικών σκυλιών από την περιοχή της Πάργας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από διερεύνηση σχετικών καταγγελιών, ο 24χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε, κατά το χρονικό διάστημα από 08-02-2015 έως 03-01-2016, πέντε κυνηγετικά σκυλιά, ιδιοκτησίας τριών ημεδαπών.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε υπαίθριο χώρο στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, δύο από τα αφαιρεθέντα σκυλιά, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση  ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν στα Κτίσματα Ιωαννίνων,  τέσσερις παράνομοι μετανάστες, τους οποίους  επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας διακινητές, που αναζητούνται
Συνελήφθησαν, την 05-02-2016 το πρωί κοντά στα Κτίσματα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τέσσερις παράνομοι μετανάστες, τους οποίους θα προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ..Ε αυτοκίνητο, διακινητές που αναζητούνται.Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων (γέφυρα Κατούνας), ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο  και διαπίστωσαν ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν σε αυτό τέσσερα άτομα.Κατά την προσπάθεια ελέγχου του οχήματος, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με ένα ακόμη άτομο, τράπηκαν σε φυγή πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο και δασώδες της περιοχής. Ακολούθως, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές επιχείρησαν να προωθήσουν στην ενδοχώρα, τέσσερις λαθρομετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, (τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 52, 45, 55 και 26 ετών αντίστοιχα) οι οποίοι και συνελήφθησαν.Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι διακινούμενοι έδωσαν στους διακινητές συνολικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ πριν την επιβίβασή τους και μετά την επιτυχή έκβαση της μεταφοράς, θα τους καταβάλλονταν επιπλέον 400 ευρώ. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του 55χρονου και της 26χρονης εκκρεμούσαν  μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 57χρονου υπηκόου Ρουμανίας, ο οποίος αναζητείται. Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από τo Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Κακαβιά Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 06-02-2016 τα ξημερώματα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, φυγόποινος.Συγκεκριμένα, σε βάρος του 34χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβίαση όρων αναστολής.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη ημεδαπής  για ναρκωτικά στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 04-02-2016 το βράδυ, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, μία 23χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί στην Κερασέα Ιωαννίνων, για παράβαση του Νόμου Περί Προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Συνελήφθησαν, την 04-02-2016 το βράδυ στην Κερασέα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος  Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 62, 48, 46, 66 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας «περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι πέντε ημεδαποί, χθες το βράδυ σε δασική περιοχή  στην Κερασέα Ιωαννίνων, είχαν προβεί σε παράνομη ανασκαφή, με τη χρήση μηχανήματος έργου και ανιχνευτή μετάλλων, προς ανεύρεση θησαυρού.Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μηχάνημα έργων (εκσκαφέας –φορτωτής),  ένα Ι.Χ. Φορτηγό καθώς και ένας ανιχνευτής μετάλλων.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: