ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Έκτακτο δελτίο Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού της Περιφέρειας Ηπείρου



Ο τωρινός κυρίαρχος επικαλείται τη λογική, ο μελλοντικός υμνεί την ελευθερία : ( Παναγιώτης Κονδύλης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Έκτακτο δελτίο Ε.Μ.Υ. για επιδείνωση του καιρού της Περιφέρειας Ηπείρου


















Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.) εξέδωσε έκτακτο δελτίο με το οποίο προβλέπει, ότι από την  Πέμπτη (04 Φεβρουαρίου) το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή, ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, έντονες βροχοπτώσεις στα πεδινά, ενώ θα σημειωθούν και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.Για το λόγο αυτό εφιστάται  η προσοχή  των Δήμων και των πολιτών.

Από 1η Απριλίου οι αιτήσεις για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα



















Από την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών στους οποίους είπε ότι υπάρχε σχέδιο αναμόρφωσης του συστήματος κοινωνικής πολιτικής.«Τους εξέθεσα και τους παρουσίασα το σχέδιο που έχουμε για την αναμόρφωση και τον επανασχεδιασμό του εθνικού συστήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο θα γίνει, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα. Θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο, για να το νομοθετήσουμε, μέχρι τον Δεκέμβριο» σημείωσε η ίδια.Μεταξύ άλλων, η κα Φωτίου ανέφερε ότι, από την 1η Απριλίου 2016, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Όπως είπε, σύμφωνα με την Έκθεση της Διεθνούς Τράπεζας, «η Ελλάδα δίνει για κοινωνική προστασία 2,1% του ΑΕΠ, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 4,2%».Παράλληλα, η κα Φωτίου σε δηλώσεις της τόνισε ότι θα υπάρξει εξορθολογισμός όλου του συστήματος επιδομάτων. «Εξετάζω όλα τα επιδόματα στη βάση των αλληλοεπικαλύψεων ανά ωφελούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύλληψη ημεδαπού στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή



















Συνελήφθη, την 04-02-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           ένα (1) πιστόλι  με ενσωματωμένο γεμιστήρα, διαμετρήματος 8 mm.
           είκοσι έξι (26) φυσίγγια, διαμετρήματος 6,35 mm.
           δύο (2) φυσίγγια, διαμετρήματος 7,65 mm.
           μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους (5,8) γραμμαρίων .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Παρατείνεται η προθεσμία θεώρησης των δελτίων ΑμεΑ





















Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι η έκδοση και η θεώρηση των Δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ παρατείνεται έως την 12η Φεβρουαρίου. 

Θα προσληφθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Γιτάνης ένας Αρχαιολόγος και ένας Αρχτέκτων 




















Προκηρύχτηκε η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες της ενταγμένης στο Ε.Π. Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος πράξης: "Βασικές υποδομές και εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης αρχαίου θεάτρου Γιτάνων (Α΄ Φάση)", ως έργου υποψηφίου για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Οι θέσεις αφορούν έναν (1) ΠΕ Αρχαιολόγο με εξειδίκευση στην κλασική αρχαιολογία και έναν (1) ΠΕ Αρχιτέκτονα με εξειδίκευση στην αναστήλωση-αποκατάσταση αρχαίων μνημείων. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη στην παρούσα προκήρυξη αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Κύπρου 68 – 461 00 Ηγουμενίτσα, υπόψη κκ. Βασιλικής Λάμπρου / Γεωργίας Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 26650-29177/8) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της καταχώρισης στον διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr), την ιστοσελίδα http://www.yppo.gr και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλαδή από 03.02.2016 έως 12.02.2016). Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: