ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

« Αντε Μπίλη και με πετροδόλαρα » : Με βουλευτές του Κουβέιτ συναντήθηκε ο Β. Γιόγιακας - Ως Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας των δύο χωρών



Είναι αλήθεια πως στον καθρέπτη όλα είναι ανάποδα, αλλά χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να δούμε τον εαυτό μας : ( Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

 « Αντε Μπίλη και με πετροδόλαρα » : Με βουλευτές του Κουβέιτ συναντήθηκε ο Β. Γιόγιακας - Ως Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας των δύο χωρών  



















Με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Κουβέιτ - Ελλάδας συναντήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου η αντίστοιχη ομάδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην οποία Αντιπρόεδρος είναι ο βουλευτής Θεσπρωτίας Β. Γιόγιακας. Η αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας κ. Abdullah M. Al – Adwani, τους βουλευτές - μέλη κ. Abdullah E. Al Tamimi και κ. Mansour F. Al – Dharifi, τον Πρέσβη του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Saud Faisal Aldaweesh καθώς και υπηρεσιακούς λειτουργούς από το Κουβέιτ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Πρέσβης του Κουβέιτ παραχώρησε επίσημο δείπνο στην οικία του προς τιμήν των Ομάδων Φιλίας των δύο χωρών.

Εδώ Παππάς εκεί Παππάς …πούντος ;;; : Χωρίς Οφθαλμίατρο εδώ και καιρό το Νοσοκομείο Φιλιατών
Πράγματι , χωρίς Οφθαλμίατρο ξέμεινε προ πολλού το Νοσοκομείο Φιλιατών με λίγους γιατρούς και πολλούς ειδικευόμενους. Να μας ζήσει, λένε οι κάτοικοι, η νέα πτέρυγα που είναι αδειανή, μπορεί να φέρουν τους πρόσφυγες να στρογγυλοκαθίσουν κάποια στιγμή,αφού το μόνο που χρησιμεύει είναι να βάζουν κάποιοι γιατροί για υποψήφιοι « εθνοπατέρες ». Ασε που έχει «σπέσιαλ» διοίκηση προσωπικού και μανετζαρίσματος αφήνει….10 ώρες να περιμένουν οι ασθενείς, χωρίς να υπάρχει ουρά ,τους γιατρούς για μια γνωμάτευση. Μωρέ θα γίνει Περού…?

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: ‘’ Ανάδοχοι για έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων σε Άρτα - Φιλιππιάδα ‘’

  











Τον ανάδοχο του έργου για τα δίκτυα  συλλογής και μεταφοράς λυμάτων οικισμού Καμπής Δ.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας προϋπολογισμού 4.002.000 ευρώ, ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 29 εργοληπτικές επιχειρήσεις και ανάδοχος   αναδείχτηκε η Ε.Ε. ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΤΕΒΕ. Επίσης η Οικονομική Επιτροπή οριστικοποίησε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο της επέκτασης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Φιλιππιάδος, προϋπολογισμού 3.220.000 ευρώ, με ανάδοχο την εταιρία "ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Ε. ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ- ΔΑΣΚΑΛΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ".  (Είχαν καταθέσει προσφορά 15 εταιρίες).
Δημοπρατήσεις νέων έργων
Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, ενέκρινε τη δημοπράτηση των εξής έργων:
         «Βελτίωση επικίνδυνου σημείου – κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο δρόμο Σκοτωμένο - Καταρράκτης» Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ.
         «Αποκατάσταση πρόσβασης με τσιμεντόστρωση στη θέση “Σπαρτιά” Δ.Δ. Κουκουλίων Άρτας» Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού 23.000 ευρώ.
         «Αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Κεραματών Άρτας» προϋπολογισμού 21.000 ευρώ
         "Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Αγία Παρασκευή- Φούρκα προς Σαμαρίνα", προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.
Επίσης σε προηγούμενη συνεδρίαση της η Ο.Ε. ενέκρινε  τη δημοπράτηση των έργων:
         «Επισκευή και συντήρηση- Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κιρκιζάτων  Άρτας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.
         «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού διακλάδωση Κτιστάδες – Ραφταναίοι – Λάζαινα» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού € 60.000 ευρώ.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Σύλληψη δύο ατόμων στα Ιωάννινα, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπής στη χώρα και πλαστογραφία κατά περίπτωση
Την 16-02-2016 αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, συνέλαβαν έναν 58χρονο ομογενή, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπής στη χώρα, καθώς και την 62χρονη μεταφερόμενη, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος αλλοδαπός ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας μία 62χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία όπως προέκυψε από τον έλεγχο, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και  έφερε αλβανικό διαβατήριο με επικολλημένη πλαστή σελίδα και πλαστό αποτύπωμα σφραγίδας. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το πλαστό έγγραφο καθώς και το χρηματικό ποσό των -385- ευρώ και -3700- λεκ Αλβανίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε με αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις παράνομους μετανάστες
Συνελήφθη, την 16-02-2016 το απόγευμα στην Εθνική οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων (στο ύψος της Λίμνης Ζαραβίνας), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς του, παράνομους μετανάστες. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 46χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.Λίγο πιο κάτω, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε έναντι αμοιβής,  με τελικό προορισμό την Κόρινθο, τέσσερις ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες, ηλικίας 23,46, 20 και 32 ετών.Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος τριών εκ των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Εντοπίστηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, κοντά στην Εθνική οδό, οπλισμός και ποσότητα κάνναβης 


















Κατασχέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο «Kalasnikov», ένα πιστόλι και ποσότητα κάνναβης βάρους (1.245) γραμμαρίων.Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.Από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας εντοπίστηκε, την  16-02-2016 το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, κοντά στην Εθνική οδό, οπλισμός και ποσότητα κάνναβης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ταξιδιωτικός σάκος, που περιείχε πολεμικό τυφέκιο «Kalasnikov», γεμιστήρα με (29) φυσίγγια, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (1.245,3) γραμμαρίων καθώς και ρουχισμός.Επίσης, στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κρυμμένο σε θαμνώδη βλάστηση, πιστόλι μάρκας zastava, διαμετρήματος 6,35 mm, με γεμιστήρα που περιείχε τέσσερα φυσίγγια.Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση. Η προανάκριση  ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.















Δεν υπάρχουν σχόλια: