ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στο δήμο Φιλιατών



Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη : ( Σουν Τζου )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στο δήμο Φιλιατών





















Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φιλιατών όπου την εκδήλωση της κοπής της πίτας χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Φιλιατών κ. Παύλος Μπέλλος με ευχές για την καινούρια χρονιά.Ευχές για την νέα χρονιά έδωσε ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς. Το τυχερό νόμισμα το κέρδισε η Μαρία Βέττου και μεσολάβησε η Σοφία Σ. Μαντζούκη η οποία της έδωσε το κομμάτι της Βασιλόπιτας ,όπως αποδέχτηκε η τυχερή υπάλληλος.

Ευχαριστήριο μήνυμα για τις εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 





















Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στον Δήμο μας, δίνοντας μία νότα χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.Εκ μέρους του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις τους παρακάτω: Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου, Τοπική Κοινότητα Πέρδικας, Φιλαρμονική Δήμου Ηγουμενίτσας, ΚΔΑΠ Δίαυλος, ΚΔΑΠ Αρίων και  Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Ηγουμενίτσας, Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, Σχολή Χορού “DANZA”, Σχολή Χορού “Step by Step”, Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας, Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτικό Ωδείο, Μανούλες Ηγουμενίτσας, PELORUS, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας, Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, Γ.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ», Βοήθεια Στο Σπίτι, ΦΛΟΓΑ, Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ, Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίου-Μαυρουδίου-Αγίου Βλασίου «Η Τιτάνη», «Εστιάζωντες», «Ερμής» Βόλεϊ, Ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΒΔΕ, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου «Ο Άγιος Δημήτριος», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πέρδικας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας, Σύλλογος Ομόνοια, Η Χαρά της Δημιουργίας και Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Θεσπρωτίας.Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς: τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, την ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ Σ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. (Euroline-ANEK), την ΔΩΔΩΝΗ, το κατάστημα MAESTRO, την Βασιλική Πάντου και το Τυροκομείο ΣΟΦΙΑΣ για την πολύτιμη προσφορά τους.
Γραφείο Δημάρχου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών χαπιών 





















Κατασχέθηκαν (487) ναρκωτικά χάπια.Συνελήφθη την 07-01-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.Αναλυτικότερα, ο 35χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Πρέβεζας και σε έλεγχο που ακολούθησε,  βρέθηκαν μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο, είκοσι τρία κουτιά που περιείχαν (487) ναρκωτικά χάπια, διαφόρων σκευασμάτων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.Τα ναρκωτικά χάπια κατασχέθηκαν.Ο 35χρονος  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση του.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Αμφιθέα Ιωαννίνων
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ο 26χρονος  ταυτοποιήθηκε  ως δράστης κλοπής από μονοκατοικία στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, το πρωί της 27-04-2015, κατά την οποία είχαν αφαιρεθεί τιμαλφή και ένα κινητό τηλέφωνο.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης
Συνελήφθη, την 07-01-2016 το πρωί στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (στο ύψος της Λυγιάς), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου στο Ι.Χ. Φορτηγό όχημα του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (3,1) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία
Συνελήφθη, την 07-01-2016 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του 28χρονου, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών ετών, για ληστεία.Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γ.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ¨ ΕΝΩΣΗ αγροτών ¨ - ΘΕΜΑ :ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ          





















                                        
Eπανερχόμενοι  σας γνωρίζουμε για μια ακόμη φορά ότι η κατάφορη αδικία στον ΝΟΜΟ ΜΑΣ συνεχίζετε και με την πληρωμή των εξισωτικών αποζημιώσεων 2013-2014.Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τα σχετικά έγγραφα 279/14-07-2014 και   357/02-09-2014 στα οποία σας εφιστούσαμε την προσοχή για την κατανομή των επιλέξιμων εκτάσεων καθώς επίσης και την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ γιατί δεν έχει τίποτε παραπάνω από πλευράς καλλιεργειών παρά μόνο την ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.Αυτό δεν έγινε κατανοητό ούτε από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά ούτε και από πλευράς Υπουργείου.Το έτος 2013 κατανεμήθηκαν από μέρος μας οι επιλέξιμες εκτάσεις βοσκοτόπων στους παραγωγούς  σύμφωνα με τις κατανομές των Δήμων μας καλύπτοντας Ενιαία Ενίσχυση και Εξισωτική μιας και ο Νομός μας είχε επάρκεια.Κατόπιν αποφασίστηκε να γίνει κατανομή των επιλέξιμων εκτάσεων με την εφαρμογή  της Τεχνικής λύσης και να μείνουν χωρίς επιλέξιμες εκτάσεις οι παραγωγοί μας για να καλύψουν τα εκτατικά δικαιώματα παραγωγοί άλλων ΝΟΜΩΝ.Και η κατάληξη αυτών είναι να πληρωθούν όλοι οι παραγωγοί με τα εκτατικά δικαιώματα εξολοκλήρου όλα τα ποσά της Ενιαίας Ενίσχυσης  αλλά και της Εξισωτικής αποζημίωσης 2013 καθώς επίσης και της αυξημένης εξισωτικής - 2014. Οι παραγωγοί μας κατά το πλείστον είχαν δικαιώματα ειδικά με μεγάλο αριθμό ζωικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα να μην λάβουν καθόλου εξισωτική αποζημίωση 2013-2014 γιατί δεν τους καταχωρήθηκαν εκτάσεις βοσκοτόπων από την εφαρμογή της τεχνικής λύσης .Πιστεύω να καταλαβαίνετε γιατί ποσά έχουν ζημιωθεί οι παραγωγοί αυτοί. Όταν δε γίνετε λόγος για παραγωγούς ορεινών και μειονεκτικών περιοχών αλλά και για μετακινούμενους κτηνοτρόφους με επιβαρημένα έξοδα για την εκμετάλλευση τους η αδικία είναι ακόμη μεγαλύτερη.Καθημερινά μετά την ανάρτηση της πληρωμής   των εξισωτικών γινόμαστε δέκτες αγανάκτησης και  οργής των παραγωγών μας οι οποίοι θα διεκδικήσουν με οποιαδήποτε μέσο τα χρήματα  τους τα οποία θεωρούν ότι  τους τα στέρησαν και δόθηκαν σε άλλους .Γι’ αυτό απαιτούμε όπως δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε στον ποιο φτωχό ΝΟΜΟ της Χώρας όπου μόνο κτηνοτροφία και κυρίως αιγοπροβατοτροφία υπάρχει διότι σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε σε ένδικα μέσα μέχρι την τελική  δικαίωση των παραγωγών μας.Σε οποιοδήποτε δε δικαστική διεκδίκηση θα κληθούν όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού να καταθέσουν υπέρ των κτηνοτρόφων δεδομένου ότι συμμετείχαν στην κοινή σύσκεψη στην οποία συναποφασίσαμε την κατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων η οποία κάλυπτε τις ανάγκες όλων των κτηνοτρόφων του Νομού μας και διασφάλιζε την πληρωμή τους τόσο για την Ενιαία Ενίσχυση και την Εξισωτική αποζημίωση.
Για  τον  Γ.Α.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ¨ΕΝΩΣΗ αγροτών¨
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. : Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος














             

Δεν υπάρχουν σχόλια: