ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΟΜΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος : ( Αριστοτέλης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΟΜΑΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




















Την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7:00 το απόγευμα,συνεχίζοντας την εποικοδομητική προσέγγιση σε θέματα που «καίνε» όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες διοργανώνουμε ομιλία-συζήτηση στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος) .
- Ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες κατά του ΟΑΕΕ και πρώτη εκτίμηση του νέου Ασφαλιστικού Συστήματος.
- Άμυνες κατά των επικείμενων ληστρικών επιδρομών των Τραπεζών («συνεργάσιμος και μη δανειολήπτης», Έντυπο Οικονομικής Πληροφόρησης (=φακέλωμά μας), Κατασχέσεις – Πλειστηριασμοί).
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Εξιχνιάστηκε  κλοπή από σπίτι στην Καλαμιά Άρτας



















Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  τρείς ημεδαποί Ρομά .Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, διάρρηξη σε σπίτι  που έλαβε χώρα την 29-01-2016 αργά το απόγευμα, στην Καλαμιά Άρτας.Για την υπόθεση, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 20, 19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν χρυσά κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (648,8) ευρώ καθώς και ένα κατσαβίδι,  την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες από κοινού, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν διαρρήξει σπίτι ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής στην Καλαμιά Άρτας, απ΄ όπου αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.Το κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ   το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Τρεις συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα Ιωάννινα


















Συνελήφθησαν, την 29-01-2016 στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Αναλυτικά συνελήφθησαν:
• Την 29-01-2016 το απόγευμα, ένας 45χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (6,6) γραμμαρίων και
• Την 29-01-2016 το μεσημέρι, δύο 38χρονοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,1) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στη Φιλιππιάδα



















Συνελήφθη, την 29-01-2016 το πρωί στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης έντεκα μηνών και χρηματικής ποινής (2.500) ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.























Δεν υπάρχουν σχόλια: