ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν αλλοδαποί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα



Η λογική είναι η έμμονη ιδέα των ψυχιάτρων : ( Νίκος Καρούζος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Συνελήφθησαν αλλοδαποί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα 


















Συνελήφθησαν, την 18-01-2016 αργά το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας,  ηλικίας 25 και 50 ετών, για  διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα.Συγκεκριμένα, την 18-01-2016  αργά το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς  να κινούνται πεζοί και να μεταφέρουν ένα δέμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (790) γραμμαρίων.Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι  οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Πρόβλεψη  για χιονοπτώσεις και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Ηπείρου


















Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από το  Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από σήμερα αργά το βράδυ και αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες  αναμένονται χιονοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές, στο μεγαλύτερο ορεινό και ημιορεινό τμήμα της Ηπείρου, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, όπως στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας καλεί τους Δήμους να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που υπάρξουν και τους οδηγούς να είναι οπωσδήποτε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Με δεδομένο ότι οι θερμοκρασίες τόσο το βράδυ, όσο και τις επόμενες ημέρες θα είναι πολύ χαμηλές, θα πρέπει όλοι οι πολίτες είτε κινούνται εντός οικισμών στους οποίους θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, είτε εκτός να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS














 
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στα ΚΤΕΛ Πρέβεζας
Συνελήφθη, την 18-01-2016 το μεσημέρι στα ΚΤΕΛ Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι  μετά από αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στο Καλπάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 18-01-2016 το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας, ένας 62χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει σπίτι ιδιοκτησίας 79χρονης ημεδαπής, στην Αρίστη Ιωαννίνων.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Συνελήφθη 22χρονη ημεδαπή στην Πρέβεζα, για κλοπή στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 18-01-2016 το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 22χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, την 18-01-2016 το πρωί στην πόλη της Πρέβεζας, η 22χρονη, μαζί με γυναίκα συνεργό της που αναζητείται,  εισήλθαν στο σπίτι 71χρονης ημεδαπής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ. Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 22χρονης. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για κλοπή στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 19-01-2016 μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης διέρρηξε κυλικείο που βρίσκεται σε κτίριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ένα στερεοφωνικό συγκρότημα και διάφορα προϊόντα. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον φύλακα του Πανεπιστημίου και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κυλικείου ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (σφυρί, σταυροκατσάβιδο, μάλλινα γάντια, κόφτης).Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΚΠΕ Φιλιατών: Σεμινάριο 22& 23/01 «Εκροή οικονομικών εσόδων από την παράκτια ζώνη – Υδατοκαλλιέργειες»

























Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο στις 22 & 23 Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: «Εκροή οικονομικών εσόδων από την παράκτια ζώνη – Υδατοκαλλιέργειες».Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρa 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας- Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων ΤΟΠΣΑ.Η παρακολούθηση των εισηγήσεων στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας την Παρασκευή 22/01  θα είναι ελεύθερες για το ευρύ κοινό.



 























                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: