ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ε.Μ.Υ..: Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα



Audaces fortuna iuvat,μτφρ: η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς : ( Βιργίλιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Ε.Μ.Υ..: Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα




















Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε  σήμερα Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, το οποίο ισχύει από το Σάββατο 16-01-2016 μέχρι και τη Δευτέρα 18-01-2016. Για το λόγο αυτό εφιστάται η προσοχή των Δήμων και των πολιτών. Επισυνάπτεται το πλήρες Δελτίο της Ε.Μ.Υ..:
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ -Ελληνικό, 15-01-2016/1200 B -Α.Α. 1/2016
ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (16-01-2016) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (16-01-2016)
Α. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
Β. ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΑ 8 ΚΑΙ BΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
Γ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ MΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17-01-2016)
Α. ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ.
Β. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ  ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
Γ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
3. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (18-01-2016)
Α. ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Β. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΣΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
Γ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.
ΑΓΓ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ .ΤΜΧΗΣ ΕΜΚ/2 ,ΑΝΤ. ΛΑΛΟΣ  ,ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ

Σύσκεψη για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ενόπλων Δυνάμεων και Μεικτής ΕΠΣΗΠ

















Οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της Μεικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, με την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Νεολαίας και Άθλησης κ. Περικλή Βασιλάκη και τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της ΕΠΣΗΠ. Ο αγώνας, θα  διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου με τη συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου, Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δήμου Ιωαννιτών, Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων και Ε.Π.Σ.Ηπείρου.  Αποφασίστηκε όπως τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, είτε σε χρήματα, είτε σε τρόφιμα, να διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς. Παράλληλα, το πρωί της ίδιας ημέρας, οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα θα επισκεφθούν σχολεία της πόλης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη σύσκεψη εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συμμετείχαν οι Αθανάσιος Μίχας (αντιπλοίαρχος), Κων. Παπασταμάτης, Τάσος Παπανδρεόπουλος και εκ μέρους της ΕΠΣΗΠ ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Ευθυμίου και ο Γενικός Γραμματέας Λάζαρος Κιτσάκης.Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Βασιλάκης, μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε τα εξής:  "Ευχαριστούμε πολύ το Υπουργείο Άμυνας και την ΕΠΣ Ηπείρου, αλλά και όλους  τους συνδιοργανωτές και τους φορείς που θα συνεργαστούν για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος θα έχει ιστορικό- επετειακό χαρακτήρα, αλλά και θα στοχεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη,  καθώς μέσω αυτού θα στηριχθούν  ιδρύματα που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Καλούμε τους πολίτες των Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου να στηρίξουν ενεργά αυτή την πρωτοβουλία". 

Πρακτική εξέταση υποψήφιων Οδοντοτεχνιτών



















Η πρακτική εξέταση των υποψηφίων οδοντοτεχνιτών για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 10:00 π.μ στο Τ.Ε.Ι Αθήνας-Εργαστήρια Τμ. Οδοντικής Τεχνολογίας (Αγίου Σπυρίδωνα 24, Αιγάλεω). Οι υποψήφιοι κατά την πρακτική εξέταση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα εργαλεία και υλικά, όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 6 της αριθμ.Υ7γ/ΓΠ/οικ.83272/21-7-2011 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1755 Β’).Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1)  Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων  –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131.
2)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτα –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512.
3)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26650-99986 & 99984.
4)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112.
5)Υπουργείο Υγείας, Δ/νση Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας   2132161610.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS 
























 
ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή  (17-01-2016) και ώρα 15:00, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, περιόδου 2015 – 2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.Επίσης, διευκρινίζεται ότι η θύρα «7» (των φιλοξενουμένων) θα παραμείνει κλειστή, λόγω μη διάθεσης εισιτηρίων.
Εξιχνιάστηκαν άμεσα μία υπόθεση κλοπής και δύο απόπειρες κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στην Κρύα και την Πεδινή  Ιωαννίνων
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  τέσσερις ημεδαποί Ρομά.Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία υπόθεση κλοπής και δύο απόπειρες κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων, που έγιναν χθες (15.01.2016) το μεσημέρι στην Κρύα και την Πεδινή Ιωαννίνων.Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, τέσσερις ημεδαποί Ρομά, δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 44 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 50 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιολόγησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι χθες το μεσημέρι οι τέσσερις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο  σε κατάστημα στην Κρύα Ιωαννίνων και με τη  μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν μεταβεί σε άλλα δύο καταστήματα στην Πεδινή Ιωαννίνων, όπου με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικά ποσά, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και τράπηκαν σε φυγή.Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και (30) λίρες Αγγλίας, ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 
Δύο συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών 
Συνελήφθησαν την 15-01-2016, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Αναλυτικά:
 αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν την 15-01-2016 το πρωί στην  Ηγουμενίτσα, έναν 46χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, και…
• αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνέλαβαν την 15-01-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, έναν 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία περισυλλέχθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.














 







Δεν υπάρχουν σχόλια: