ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

« el Paso » Θεσπρωτίας : Συνελήφθη 41χρονος « πιστολέρο » στην Ηγουμενίτσα



Για να νικήσουμε, θέλουμε θράσος, περισσότερο θράσος, πάντα θράσος  : ( Δαντόν )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

« el Paso » Θεσπρωτίας : Συνελήφθη 41χρονος « πιστολέρο » στην Ηγουμενίτσα

















Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, για οπλοκατοχή.Συνελήφθη, την 28-12-2015 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, εντοπίστηκε ο 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ένα πιστόλι μάρκας Grizzly με τον γεμιστήρα του, το οποίο κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
•τρία φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm.
•ένας κάλυκας 32 mm.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

Μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου για τα Χριστούγεννα  και την Πρωτοχρονιά
Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες ,




















Σας εύχομαι για τις Άγιες Μέρες των εορτών, αλλά και για τη Νέα Χρονιά, υγεία, ευτυχία και  δημιουργική διάθεση προκειμένου όλοι μαζί να μετατρέψουμε την κρίση σε ευημερία.Εύχομαι το παραδοσιακό καράβι των Χριστουγέννων να ταξιδεύει με ούριο άνεμο την χρονιά που μας έρχεται και να βρούμε το απάνεμο λιμάνι, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχαμε χάσει. Ας είναι η νέα χρονιά, η απαρχή μιας αναπτυξιακής πορείας για την Ήπειρο με τον επαναπατρισμό των νέων που η κρίση απομάκρυνε από την περιοχή μας, δίνοντας τους τα εχέγγυα για ένα νέο ξεκίνημα στον τόπο μας. Τέλος ας ελπίσουμε το 2016 να είναι μια χρονιά όπου η πραγματική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και των Αυτοδιοικητικών θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα και παράλληλα θα λάβουμε τους πόρους που μας οφείλουν, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών. 
Χρόνια πολλά με υγεία και 2016 ευχές για το νέο έτος
Ιωάννης Λώλος : Πρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (Π.Α.Κ.Π.ΠΟ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
« Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ »  : Εκδήλωση - Παράσταση μπαλέτου 
Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Σχολή Χορού “STEP by STEP” προσκαλεί μικρούς και μεγάλους  στην Εκδήλωση «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ»  που θα γίνει στην Παλιά Μαθητική Εστία την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 και είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Ελάτε να ζήσετε μια απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα προχωρημένα τμήματα κλασσικού χορού της Σχολής.
« Ο Γύρος της Πόλης μας με τρενάκι » 
















 
Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. και ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους μικρούς μας φίλους ότι στις 30 κ 31 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10:00-15:00 θα βρίσκεται στη πλατεία Δημαρχείου το τρενάκι και θα κάνει το δρομολόγιο το γύρο της πόλης το οποίο είναι προσφορά του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ : Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS









 



 
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ηρωίνης στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 28-12-2015 το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, κρυμμένες στο εσωτερικό πάνινης κούκλας, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (3,3) γραμμαρίων.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στην Άρτα
Συνελήφθη, την 28-12-2015 το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, για παράνομη διακίνηση τριών ομοεθνών του
Συνελήφθη, την 28-12-2015 το μεσημέρι στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κακαβιάς στο ύψος του Παρακάλαμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση τριών αλλοδαπών, μη νόμιμων μεταναστών.Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος, διαπιστώθηκε να μεταφέρει τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 35, 21 και 23 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής και σε βάρος τους  εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο ανήκει σε 36χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται καθώς διαπιστώθηκε ότι παραχώρησε το αυτοκίνητο στον 40χρονο διακινητή, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Σύλληψη αλλοδαπής στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθη, την 29-12-2015 το πρωί, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Κακαβιάς, μία 59χρονη υπήκοος Αλβανίας,  για κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 59χρονη, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, ένα διαβατήριο των αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Εκτεταμένοι φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας




















Εκτεταμένοι φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, το διάστημα της εορταστικής περιόδου, σε κέντρα διασκέδασης, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις εμπορίας υγρών καυσίμων κ.λπ..Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Βέροιας και της Πέλλας.Στον αριθμό 11012 και στα e-mails 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr, οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους.Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, το διάστημα της εορταστικής περιόδου, εντατικοποίησαν τους ελέγχους σε επιχειρήσεις, κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), συγκροτήθηκαν μικτά κλιμάκια, τα οποία πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους, κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 27-12-2015, σε ενενήντα τέσσερις (94) επιχειρήσεις και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε τριάντα εννέα (39) περιπτώσεις.Πιο αναλυτικά, ως προς τα αποτελέσματα των ελέγχων, βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας:
Στην Αττική
•Σε ατομική επιχείρηση στην Αθήνα, διαπιστώθηκε μια παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενώ κατά τον φορολογικό έλεγχο δεν επεδείχθη ο αριθμός καταχώρησης της φορολογικής ταμειακής μηχανής.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση επτά (7) αποδείξεων λιανικής πώλησης, καθώς και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα διαπιστώθηκαν τέσσερεις (4) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση εργαζόμενης στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση εργαζόμενης στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και η μη έκδοση τριών (3) αποδείξεων λιανικής πώλησης.
•Σε εστιατόριο στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικής πώλησης.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πειραιά, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Πειραιά, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε καφέ-μπαρ στον Πειραιά, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκατριών (13) αποδείξεων λιανικής πώλησης, καθώς και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού στο Χαλάνδρι, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αγία Παρασκευή, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε ατομική επιχείρηση με αντικείμενο «δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές» (παρκινγκ) στο Ελληνικό, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πενήντα πέντε (55) αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
•Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, διαπιστώθηκαν επτά (7) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Στη Θεσσαλονίκη
•Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε επιχείρηση λιανικού εμπορίου άρτου και ζαχαροπλαστικής, διαπιστώθηκαν δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εστιατόριο-καφέ μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων (4) αποδείξεων λιανικής πώλησης, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και έντεκα (11) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολούνται δύο (2) εργαζόμενοι χωρίς να είναι καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εστιατόριο-ψητοπωλείο διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών εστίασης, βρέθηκαν έξι (6) εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδεχθέντες πίνακες προσωπικού.
•Σε αναψυκτήριο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
•Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση δύο (2) εργαζόμενων στους επιδεχθέντες πίνακες προσωπικού, ενώ ένας (1) εξ’ αυτών ήταν υπήκοος Αλβανίας και συνελήφθη καθόσον διέμενε παράνομα στη χώρα, στερούμενος των απαραίτητων εγγράφων, πιστοποιητικού υγείας και άδειας εργασίας της αρμόδιας αστυνομικής αρχής. Επίσης, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καταστήματος για παραβίαση δικαστικής απόφασης σχετικά με υγειονομική διάταξη και απασχόληση αλλοδαπού που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις νόμιμης διαμονής στη χώρα. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης παραβάσεων του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, δεσμεύτηκαν προσωρινά δύο (2) φιάλες αλκοολούχου ποτού προς εξακρίβωση μη καταβολής Ε.Φ.Κ.
•Σε επιχείρηση, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση τριών (3) εργαζομένων στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
•Σε εταιρεία εμπορίας ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση τριών (3) εργαζομένων στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
•Σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη στην οδό Π. Κορομηλά 38, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
•Σε επιχείρηση εμπορίας τουριστικών ειδών στην Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων, καθώς και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Στην υπόλοιπη Επικράτεια
•Σε καφετέρια στη Βέροια, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δώδεκα (12) αποδείξεων.
•Σε εστιατόριο-ταβέρνα στη Βέροια, διαπιστώθηκε η  απασχόληση δύο (2) εργαζομένων χωρίς να είναι καταχωρημένοι στους επιδεχθέντες πίνακες προσωπικού.
•Σε καφετέρια στα Γιαννιτσά, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πέντε (5) αποδείξεων.
•Σε καφετέρια στα Γιαννιτσά, διαπιστώθηκε η μη έκδοση πέντε (5) αποδείξεων λιανικής πώλησης.
•Σε καφετέρια στη Δράμα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων (4) αποδείξεων, καθώς και δύο (2) παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε καφετέρια στη Δράμα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων, καθώς και μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε ατομική επιχείρηση μαζικής εστίασης στη Δράμα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση μιας (1) απόδειξης, καθώς και μία (1) παράβαση ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εταιρία μαζικής εστίασης στη Δράμα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων, καθώς και μία (1) παράβαση ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εστιατόριο στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση τριών (3) εργαζομένων στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και η μη έκδοση δέκα (10) αποδείξεων.
•Σε καφέ-ψησταριά-ουζερί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, διαπιστώθηκε μία (1) παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
•Σε εστιατόριο στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση ενός (1) εργαζόμενου στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
•Σε καφετέρια στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε πληθώρα ελέγχων σε επιχειρήσεις εμπορίας υγρών καυσίμων, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στη λήψη φορολογικών στοιχείων και στη ποσοτική καταμέτρηση των κατεχομένων υγρών καυσίμων, προκειμένου να διακριβωθεί η νόμιμη διακίνησή τους.
Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.









           

































Δεν υπάρχουν σχόλια: