ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνάντηση εργασίας Μ. Κάτση-Γ. Λώλου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χ. Βερναρδάκη.




Η τέχνη της πολιτικής είναι να προβλέπεις το αναπόφευκτο και να επισπεύδεις την εμφάνιση του : ( Ταλεϋράνδος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνάντηση εργασίας Μ. Κάτση - Γ. Λώλου με τον Αναπληρωτή  Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χ. Βερναρδάκη

















Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ενημέρωση από τον Αν. Υπουργό, σχετικά με τις επικείμενες προσλήψεις επιτυχόντων από προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που φτάνουν πίσω έως και το 1999. Ο κ. Βερναρδάκης τόνισε ότι, οι προσλήψεις αυτές είχαν παγώσει για χρόνια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Ο κ. Βερναρδάκης αναφέρθηκε και  στην πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για τη μελλοντική απελευθέρωση των προσλήψεων σε δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, ενώ επισήμανε ότι οι Δήμοι πρέπει να έχουν έτοιμα τα πλήρη οργανογράμματα τους ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών. Σε αυτή την πρωτοβουλία είναι σύμφωνη και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες των δήμων που εισπράττουν ανταποδοτικά τέλη ή αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους.Ο Μάριος Κάτσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Βερναρδάκη εκ μέρους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ικανοποιήθηκε  ένα πολύ σοβαρό αίτημα των εργαζομένων που απασχολούνται στην καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών, των Ν.Π.Δ.Δ, των Ν.Π.Ι.Δ και των Ο.Τ.Α. καθώς και τις κάθε είδους υπηρεσίες καθαριότητας των Ο.Τ.Α.Ο Υπουργός ανέφερε συγκεκριμένα, ότι με τροπολογία που κατατέθηκε «παρατείνονται αυτοδικαίως μέχρι και την 31.12.2016 οι ισχύουσες ατομικές συμβάσεις καθώς και όσες ατομικές συμβάσεις έχουν λήξει μέχρι και 30 ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης».Η τροπολογία θα ψηφιστεί αύριο το μεσημέρι, με το νόμο για τις αγροτικές γαίες, αφού η ΝΔ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για άρθρα του νομοσχεδίου.Τέλος, ο Μάριος Κάτσης από την πλευρά του μίλησε για το θέμα της κινητικότητας και τόνισε ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση, να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή ώστε όχι μόνο να μην πληγούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, αλλά να ενισχυθούν. Κλείνοντας ο Μάριος Κάτσης  τόνισε ότι θα είναι αρωγός μέσα από το θεσμικό του ρόλο, ώστε να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους Δήμους της Θεσπρωτίας και το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.  

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 
















ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
















Συνελήφθησαν στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων γιατί στερούνται νόμιμων έγγραφων
Συνελήφθησαν, την 01-12-2015  το πρωί στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, τρεις παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας, τους οποίους προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, διακινητής, που αναζητείται.Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Κακαβιάς - Ιωαννίνων, σε σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων και διέφυγε πεζός.Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω οδηγός του αυτοκινήτου προωθούσε στην ενδοχώρα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 22 ετών και μία 58χρονη γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.  .
Εξιχνιάστηκε  άμεσα κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένου στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  τρείς ημεδαποί Ρομά .Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 91χρονου ημεδαπού, η οποία έγινε την  (01.12.2015) το μεσημέρι στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων.Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 30, 23 και 28 ετών, ενώ αναζητείται και ένας 30χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιολόγησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι χθες το μεσημέρι στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων, οι δράστες εισήλθαν στο σπίτι 91χρονου ημεδαπού και με τη  μέθοδο της απασχόλησης, του αφαίρεσαν από το πορτοφόλι του, το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (164,06) ευρώ.Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για απάτη
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο 35χρονος κατάφερε να εξαπατήσει 43χρονο ημεδαπό στην Πρέβεζα, δηλώνοντας ψευδώς ότι μπορούσε να μεσολαβήσει  για την έκδοση δανείου και πιστωτικής κάρτας από τράπεζα γερμανικών συμφερόντων.Με αυτό το πρόσχημα, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των (1200) ευρώ,  ως απαιτούμενο για υποτιθέμενα τραπεζικά έξοδα και προμήθεια, με αποτέλεσμα να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Αγώνες σκάκι Final Four «ΚΥΠΕΛΛΟ  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. 2015-16»
























Την  Κυριακή   29-11-2015 στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Βόλου "Βάκης Παρασκευόπουλος" πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του  final four του Κυπέλλου Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. .Οι αγώνες ξεκίνησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 10:45 πμ. μεταξύ των ομάδων Σ.Ν.Ο. ΛΑΜΙΑΣ  -  Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ  και Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  -  Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ.  Στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ   και του Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ενώ στον μικρό τελικό οι ομάδες της Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ   και της Σ.Ν.Ο. ΛΑΜΙΑΣ.  Στον τελικό και μετά από πολύωρες αναμετρήσεις, νικήτρια και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας για το 2015-16 αναδείχθηκε ο Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ που επικράτησε του Σ.Ο. Λαμίας με σκόρ 3-1. Οι αθλητές που συμμετείχαν στην ομάδα του Σ.Σ. Ελασσόνας ήταν: Ε. Γκουκουμάτης, Ι. Ζαρκαδής ,Ι. Παγώνης, Ν. Βίτκος και Δ. Μαρογιάννης.  Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας και πρόεδρο του σωματείου κ. Ε. Γκουκουμάτη έκαναν ο Πρόεδρος της Σ.Ε. Βόλου κ. Γ. Καβούρης και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. κ. Π. Στασινός. Τους συμμετέχοντες αθλητές συνεχάρησαν επίσης η Γενική Γραμματέας της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και πρόεδρος του Σ.Ο. Λαμίας κ. Γιώτα Βαϊοπούλου καθώς και πολλά μέλη της διοίκησης της Ένωσης. Δεύτερη ομάδα κατετάγη ο Σ.Ο. Λαμίας, τρίτη ομάδα η Σ.Ε. Βόλου και τέταρτη ομάδα η Σ.Ν.Ο. Λαμίας. Διαιτητές των αγώνων ήταν ο κ. Ι. Σκοτεινιώτης, ο κ. Ι. Πατρίκος και κ. Γ. Καβούρης. Συγχαρητήρια και στις ένδεκα ομάδες που αγωνίσθηκαν παρά τα εμπόδια που δημιουργεί εδώ και 6 χρόνια, η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, αρνούμενη ( ! ) να εντάξει την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, που την αποτελούν πολλά ιστορικά σωματεία, στο αγωνιστικό της πρόγραμμα. Κατά την διάρκεια των αγώνων του final four πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη καταστατική γενική συνέλευση των σωματείων μελών της Ένωσης. Με ομόφωνη απόφαση των αντιπροσώπων μελών αποφασίσθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης, με αλλαγή των γεωγραφικών της ορίων, εξαιρώντας από την περιοχή ευθύνης, την γεωγραφική ενότητα του Δήμου Ιστιαίας - Ωρεών και του  Δήμου Αιδηψού, της Βόρειας Εύβοιας. Το επόμενο σκακιστικό μας ραντεβού είναι το ΟΠΕΝ ατομικό πρωτάθλημα προς τιμή του μεγάλου μας Έλληνα ποιητή «Κ. Βάρναλη» που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στην Λαμία στις 2,3,και 4 Γενάρη 2016.  Στους ατομικούς αυτούς αγώνες με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των σωματείων μελών της Ένωσης,  έχουν ενσωματωθεί οι ατομικοί αγώνες τόσο των ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  όσο και των ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Ένωσης,  για το 2016.
Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: