ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας : Διακοπή υδροδότησης λόγω συντήρησης δικτύου



Άρκτου παρούσης, τα ίχνη μη ζήτει.μτφρ: όταν η αρκούδα είναι εδώ, μην ψάχνεις τα ίχνη της : ( Βακχυλίδης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας : Διακοπή υδροδότησης λόγω συντήρησης δικτύου  











 


Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 15-12-2015 από τις 08:00π.μ. έως και τις 13:00μ.μ. θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Κάμπο Λαδοχωρίου και συγκεκριμένα σε όλο το Λαδοχώρι, καθώς και στη Χαμηλή Ζώνη Γραικοχωρίου έως την Οδό Πίνδου. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, προς αποφυγή εξαπάτησής τους στο διαδίκτυο


















Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης προς αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών, ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.Ειδικότερα, το αναδυόμενο παράθυρο αναγράφει «από έλεγχο που διενεργήθηκε από πρόγραμμα antivirus, βρέθηκε ότι κατά τις τελευταίες 7 ημέρες, η συσκευή είναι μολυσμένη από ιούς και spyware» και προτρέπει τον χρήστη να προβεί στη λήψη σχετικής εφαρμογής προστασίας, μέσω υπερσυνδέσμου, προκειμένου να απαλλαγεί από το κακόβουλο λογισμικό. Μέσω του υπερσυνδέσμου αυτού, ο χρήστης οδηγείται σε ιστοσελίδα που τον καλεί να καταχωρήσει τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης για να πραγματοποιήσει συνδρομή, εξάμηνης διάρκειας, σε υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης, με μηνιαία χρέωση ύψους είκοσι τεσσάρων ευρώ και εξήντα λεπτών (€24,60), μέσω της λήψης γραπτών μηνυμάτων από πενταψήφιους αριθμούς (τύπου 54ΧΧΧ), προκειμένου στο εξής η συσκευή του να προστατεύεται από την προσβολή κακόβουλου λογισμικού.Σημειώνεται ότι για να διαγραφεί ο χρήστης από τις ανωτέρω υπηρεσίες υψηλής χρέωσης, θα πρέπει να αποστείλει μήνυμα κειμένου με τη λέξη «STOP» σε συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό που υποχρεωτικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας.Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργείται αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη διαδικτυακή απάτη και το προανακριτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.Κατόπιν των ανωτέρω η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συμβουλεύει το κοινό να μην καταχωρεί τον προσωπικό αριθμό τηλεφώνου του σε διαδικτυακούς τόπους, εάν προηγουμένως δεν έχει διαβάσει τους όρους και το κόστος παροχής υπηρεσιών.Οι πολίτες μπορούν σε κάθε περίπτωση να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλουν σε  βάρος τους αντίστοιχες πράξεις ή για να λάβουν οδηγίες στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
•Τηλεφωνικά στον αριθμό: 111 88
•Στέλνοντας e - mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr 
•Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones), με λειτουργικό σύστημα iOS - Android: CYBERKID.
Μέσω Twitter «Γραμμή SOS Cyber Alert»: @cyberalert
Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τον «Οδηγό του Πολίτη», μέσω της ιστοσελίδας  της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), προκειμένου να αντλήσουν χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή της εξαπάτησης τους.

Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ.

















Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Ανδρέα Νταή.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο οποίο για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η διάθεση συνεργασίας με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής.Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα: η πορεία των έργων της Β’ Φάσης, το μέλλον  της Γ΄ Φάσης, ο Εμπορευματικός Σταθμός Ηγουμενίτσας, η συνεργατική ανάπτυξη Δήμου Ηγουμενίτσας και Ο.Λ.ΗΓ., η περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας, η υλοποίηση έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση, η ανάπτυξη σημείων πληροφόρησης για του τουρίστες και πολλά άλλα. 
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εμπορεύονταν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες 


















Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων, πέντε άτομα, μέλη της οργάνωσης.Κατασχέθηκαν, περίπου -52- κιλά κάνναβης και τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, σχετιζόμενα με τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.Στη σύλληψη πέντε μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται σε εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν την 13-12-2015 το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Βασιλόπουλο Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, μετά από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα.Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς (δύο 42χρονους, έναν 23χρονο και έναν 21χρονο) καθώς και μία 29χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων,  ενώ στο εσωτερικό του και συγκεκριμένα στο χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν έξι δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -51.950- γραμμαρίων. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή, άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα (όπου επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες)  και όπως διαπιστώθηκε συνόδευαν το παραπάνω αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και λειτουργούσαν ως προπομποί, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής. Συνολικά, κατασχέθηκαν:
•ποσότητα κάνναβης βάρους (51.950) γραμμαρίων
•τρία οχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών
•επτά κινητά τηλέφωνα με οκτώ κάρτες SIM, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και τη μεταξύ τους επικοινωνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι αστυνομικές έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: