ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Translate

Χριστουγεννιάτικος Εορταστικός Στολισμός στο ΦιλιάτιΗ Ρωσία έχει δύο στρατηγούς που μπορεί να εμπιστεύεται: Τους στρατηγούς Ιανουάριο και Φεβρουάριο : ( Τσάρος Νικόλαος Ι  )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Χριστουγεννιάτικος Εορταστικός Στολισμός στο ΦιλιάτιΧριστουγεννιάτικος Εορταστικός Στολισμός στην κεντρική πλατεία των Φιλιατών με κάστρα και το Σπίτι του άι Βασίλη

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 36 και 25 ετών, για παραχάραξη  και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων 


Οι δράστες πραγματοποίησαν συναλλαγές με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα σε καταστήματα στους Νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας ενώ λάμβαναν ως ρέστα γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.Κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα, σύνεργα παραχάραξης και χρήματα. Συνελήφθησαν, προχθές (11-12-2015) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 36 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά συναυτουργία.Ειδικότερα, προχθές, οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε έξι καταστήματα στην Ηγουμενίτσα, την Άρτα και το Καναλλάκι Πρέβεζας, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγές, χρησιμοποιώντας παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ενώ έλαβαν ως ρέστα γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.Μετά από σχετικές καταγγελίες των περιστατικών και στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, εντοπίστηκε στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας το ανωτέρω όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι και συνελήφθησαν. Όπως διαπιστώθηκε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες δεκαπέντε περιπτώσεις συναλλαγών με πλαστά χαρτονομίσματα  στους Νομούς Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.Στην κατοχή των δραστών και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας στα σπίτια τους στην Κέρκυρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•πέντε πλαστά χαρτονομίσματα των (50) ευρώ καθώς και προϊόντα που αγοράστηκαν από αυτά
•το χρηματικό ποσό των (2.090) ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων
•διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την παραχάραξη των χαρτονομισμάτων (ένας εκτυπωτής, ένας φορητός υπολογιστής και ένα tablet), τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, για εργαστηριακή εξέταση.
H προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας και παραπέμφθηκαν στην  κ. Ανακρίτρια Άρτας.

Π.Φ.Π.Ο  & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   14 / 12  /2015   ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:   690  /15Προς τον : Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.  Αποστόλου
Προς τον : Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΑΑΤ  κ. Μπολαρη
Προς τον :Διευθυντή της Γενικής Κτηνιατρικής Διεύθυνσης του ΥΠΑΑΤ κ. Αλεξανδρόπουλο
ΘΕΜΑ :Αναστολή της εφαρμογής της συνταγογράφησης φυτοφαρμάκων ;
Κύριε Υπουργέ,
Διαβάσαμε ως είδηση την θέση του Υπουργείου για την αναστολή της εφαρμογής της νομοθεσίας για την συνταγογράφηση των φυτοφαρμάκων.Εφόσον κάτι τέτοιο αληθεύει θα θέλαμε στους φορείς με τους οποίους θα διαβουλευτείτε να συμπεριλάβετε και την Ομοσπονδία μας προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις και τις θέσεις της για το θέμα αφού είναι παγκοίνως γνωστό , ότι με την χρήση φυτοφαρμάκων θανατώνονται χιλιάδες ζώα της ήμερης αλλά και της άγριας πανίδας κάθε χρόνο χωρίς μέχρι τώρα  η Πολιτεία να λάβει μέτρα για την αποφυγή αυτής της γενοκτονίας.
Αναμένοντας να μας καλέσετε .Ευχαριστούμε,
Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία)και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων:
Η Πρόεδρος  : Αναστασία Βυσσίνου Μπομπολάκη
Η Γραμματέας : Μαρία Χουστουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: