ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης : ( Γιάννης Μακρυγιάννης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Δήμος Ηγουμενίτσας - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ






















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με μεγάλη χαρά σας καλεί να παρευρεθείτε στην έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Δημαρχείου σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:30.Στις 19:30, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος θα χαιρετήσει την Εκδήλωση και θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας.Στην εκδήλωση θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα από το Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας.
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Συνελήφθη 45χρονη αλλοδαπή στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, για πλαστογραφία και καταδικαστική απόφαση


















Συνελήφθη, την 10-12-2015 το πρωί στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών,  μία 45χρονη υπήκοος Αλβανίας, για πλαστογραφία και καταδικαστική απόφαση. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, η 45χρονη κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για κλοπή.Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Ανακοίνωση Ένωση Νέων Αγροτών Ιωαννίνων


















Καλούνται τα μέλη της ΕΝΑ Ιωαννίνων σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο ισόγειο του κτιρίου του Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων με θέματα ημερησίας διάταξης:
1) Εγγραφή του σωματείου στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.
2) Εκλογή πενταμελούς Δ.Σ. νέων αγροτών.
3) Εκλογή αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών γι α την ΕΝΑ Ιωαννίνων.

( Π.Φ.Π.Ο ) & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
















 Είναι τόση η αγάπη και το ενδιαφέρον του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου για τα αδέσποτα, που σε λίγο θα κλείσουν τον συντεχνιακό, επαγγελματικό τους σύλλογο και θα τον αντικαταστήσουν με… φιλοζωικό σωματείο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα (στενώς εννοούμενα) οικονομικά συμφέροντα των μελών του συλλόγου και τίποτε άλλο. Καταγγέλλουν και μηνύουν τους Δήμους για ανύπαρκτα και ήσσονος σημασίας ζητήματα, επειδή συνεργάζονται με εθελοντές Ευρωπαίους κτηνιάτρους που στειρώνουν δωρεάν τα αδέσποτα ζώα, με μοναδικό σκοπό να τους εκφοβίσουν ώστε να σταματήσουν την προσπάθεια για τη στείρωσή τους και τον εξανθρωπισμό της πόλης τους.Επί χρόνια προσπαθούσαν να μην περάσει στην νομοθεσία ο θεσμός των δωρεάν στειρώσεων από εθελοντές κτηνιάτρους, αλλά δεν τα κατάφερναν.Μετά προσπάθησαν με διάφορα παραπλανητικά τεχνάσματα και προσκόμματα να μη χορηγείται άδεια στους εθελοντές από το ΓΕΩΤΕE, αλλά δεν τα κατάφεραν.Τώρα προσπαθούν μέσω εκβιασμών και μηνύσεων να σταματήσουν την λειτουργία του θεσμού.Τους δηλώνουμε ότι δεν θα τα καταφέρουν ούτε τώρα. Απλά καθυστερούν και βάζουν προσκόμματα στο αναπόφευκτο.Τους καλούμε (αν και θεωρούμε πλέον ότι αδυνατούν να δουν την κατρακύλα που έχουν πάρει…) να δουν στην ουσία του θέματος και το καλό των ζώων και της χώρας τους, να αφουγκραστούν την κοινωνία, να μειώσουν τις (δυσθεώρητες πολλές φορές) τιμές των κτηνιατρικών πράξεών τους, σε μια χώρα μάλιστα που αιμορραγεί οικονομικά, και να συνεργαστούν για το κοινό καλό.Αντί για όλα αυτά, προβαίνουν δυστυχώς αποκλειστικά σε καταγγελίες και μηνύσεις εναντίον των Δήμων, των συναδέλφων τους και των φιλοζωικών σωματείων. Τους καλούμε επιτέλους να σταματήσουν τον πόλεμο αυτό, καθώς και τα κροκοδείλια δάκρυα για τα ζώα, γιατί κανείς πια δεν τους πιστεύει.Η Ομοσπονδία μας θα προχωρήσει πλέον σε δικαστικές ενέργειες κατά της ηγεσίας του Π.Κ.Σ., γιατί κρατεί παράνομα εδώ και τέσσερα χρόνια την βάση δεδομένων ηλεκτρονικής σήμανσης (microchip) καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που εμπεριέχει, ενώ ο νόμος τους έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα αυτή, όπως επίσης γιατί αρκετοί κτηνίατροι δεν καταχωρούν σε καμία βάση, ούτε καν στην δική τους, την ηλεκτρονική σήμανση των ζώων με αποτέλεσμα να την ακυρώνουν στην πράξη.Ας κοιτάξουν πρώτα τα του οίκου τους και ας αφήσουν τους άλλους.Γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.Ταυτόχρονα όμως νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εκείνους τους Έλληνες κτηνιάτρους, που σε αντίθεση με την ηγεσία τους, βοηθούν με τις υπηρεσίες τους τα αδέσποτα ζώα της χώρας μας, άνεργους & άπορους κηδεμόνες ζώων, στηρίζουν την τεράστια προσπάθεια και τον ανιδιοτελή αγώνα των φιλοζωικών σωματείων συνεργαζόμενοι και με άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, τιμώντας το λειτούργημα του κτηνιάτρου και όχι απαξιώνοντάς το στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και της ευρύτερης πολιτείας.
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των γιορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους


















Διοργανώνεται πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, τα οποία θα προσφερθούν σε Ιδρύματα της χώρας.Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά του προσωπικού του Σώματος.Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του νέου έτους, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς και εορταστικές εκδηλώσεις για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Σώματος και τις οικογένειές τους.Ειδικότερα, μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, φάρμακα, είδη καθαριότητας, είδη ρουχισμού, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.α.), από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.Τα είδη αυτά θα προσφερθούν σε Ιδρύματα και φιλανθρωπικά Σωματεία της χώρας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.Επιπλέον, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση εκδηλώσεων για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τις οικογένειές τους. Συγκεκριμένα, διοργανώνονται για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας, ενώ για τα παιδιά του προσωπικού στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν οι εξης θεατρικές παραστάσεις:
• «Ο Μάγος του Οζ», διασκευή της Νανάς Νικολάου στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος)  την Κυριακή 13/12/2015.
•«Τα Ψηλά Βουνά», του Ζαχαρία Παπαντωνίου, στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» (Ιπποκράτους 9, Αθήνα), το Σάββατο 19/12/2015.
Επίσης, τις ημέρες των εορτών, εκπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας θα προσφέρουν συμβολικά δώρα στο νοσηλευόμενο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε Νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS














 
Συνελήφθη 32χρονος φυγόποινος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, την 10-12-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του 32χρονου, σε βάρος του  εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικής ποινή (4.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 48χρονος κυνηγός για τραυματισμό 46χρονου ημεδαπού, σε δύσβατη αγροτική περιοχή κοντά στο Φαράγγι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 09.12.2015, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, την 09.12.2015 το μεσημέρι, σε δύσβατη αγροτική περιοχή ανάμεσα στο Φαράγγι και το Δολό Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, ο 48χρονος πυροβολώντας εναντίον θηράματος, τραυμάτισε στο πρόσωπο και την θωρακική χώρα, 46χρονο ημεδαπό.Ο τραυματισθείς διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.Το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που χρησιμοποίησε και κατείχε ο κατηγορούμενος, κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.
Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης δέκα ετών, για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες την 09-12-2015, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 41χρονη ημεδαπή για υγειονομικές παραβάσεις στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 09-12-2015 το βράδυ στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, μία 41χρονη ημεδαπή, για υγειονομικές παραβάσεις. Ειδικότερα, η 41χρονη κατελήφθη, ως ιδιοκτήτρια, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενη άδειας λειτουργίας από αρμόδια αρχή καθώς και να λειτουργεί μουσική χωρίς άδεια.
ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΝΑΣ 57ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΌΤΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΈΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ Ή ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή από καφενείο στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων
Την 10-12-2015 μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνέλαβαν τέσσερις ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 29, 18, 21 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή. Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει και έναν ημεδαπό Ρομά συνεργό τους, που αναζητείται.Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν, διότι νωρίτερα διέπραξαν κλοπή από κοινού, σε καφενείο στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων, από το οποίο αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα, αλκοολούχα ποτά και ηλεκτρικές συσκευές. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και να τους συλλάβουν. Στην κατοχή τους, βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.











Δεν υπάρχουν σχόλια: