ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη αλλοδαπός φυγόποινος στη Σαγιάδα



Από τις καταιγίδες τις ζωής δεν πήρα παρά μόνο λίγες ιδέες και ούτε ένα συναίσθημα : ( Μιχαήλ Λέρμοντοφ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Συνελήφθη  αλλοδαπός φυγόποινος στη Σαγιάδα
















Συνελήφθη, την 30-11-2015 το μεσημέρι στη Σαγιάδα Φιλιατών, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (9.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

  


























 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
 
Υποβολή δικαιολογητικών για τις εξετάσεις φυσικού νοσοκομείου - ακτινοφυσικού ιατρικής και φυσικού νοσοκομείου εκτός περιοχή ιοντιζουσών ακτινοβολιών















Από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για συμμετοχή στις εξετάσεις .
α)ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ και
β) ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015   λήγει την Παρασκευή 04-12-2015 :
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, τα οποία έχουν καθοριστεί με την αριθ.Υ7α/Γ.Π. οικ.13475/11-2-2014 υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.
Για κάθε επάγγελμα απαιτείται ξεχωριστή αίτηση συνοδευόμενη με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:
Α. ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Οι εξετάσεις  θα πραγματοποιηθούν  στην Ιατρική Σχολή Αθηνών-Εργαστήριο  Ιατρικής Φυσικής –κτίριο Ανατομίας   (Μικράς Ασίας 75,  Γουδή) την Δευτέρα 14-12-2015 και ώρα 10.00π.μ
Β. ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ
Οι εξετάσεις  θα πραγματοποιηθούν  στην Ιατρική Σχολή Αθηνών-Εργαστήριο  Ιατρικής Φυσικής –κτίριο Ανατομίας   (Μικράς Ασίας 75, Γουδή) την Τρίτη  15-12-2015 και ώρα 10.00 π.μ.
Υποψήφιοι, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις και είχαν γίνει δεκτοί για εξετάσεις κατά τη δημοσίευση του Ν. 4058/2012 και είχαν δοκιμασθεί με επιτυχία έστω και σε ένα μάθημα ή έχουν δοκιμασθεί με επιτυχία σε ένα μάθημα μετά την δημοσίευση του Ν. 4058/2012, δεν θα καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά. Απαιτείται η υποβολή μόνο σχετικής αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.
Όσοι υποψήφιοι δεν εμπίπτουν στην προαναφερόμενη κατηγορία υποχρεούνται στην υποβολή νέας αίτησης, μετά των απαραίτητων δικαιολογητικών όπως αυτά έχουν καθοριστεί στην Υ7α/ΓΠ.οικ. 13475/11-2-2014 εγκύκλιό μας.
Αιτήσεις υποψηφίων, που έχουν υποβληθεί μέχρι την δημοσίευση του Ν. 4058/2012 (22-3-2012), δεν ισχύουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131
2)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτας
 –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512
3)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας
4) –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26650-99986 & 99984
5)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112.Υπουργείο Υγείας, Δ/νση Επαγγελματιών Υγείας 213 - .

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS













 
Συνελήφθη 37χρονος στην Άρτα για ληστεία
Συνελήφθη 37χρονος στην Άρτα την 29-11-2015/19:20, γιατί εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και με απειλή μεταλλικού ομοιώματος πιστολιού, αποπειράθηκε να αποσπάσει από 30χρονη υπάλληλο, χρηματικό ποσό.
Σύλληψη 35χρονης ημεδαπής για κλοπή πορτοφολιού στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 30-11-2015 το μεσημέρι στα Ιωάννινα,  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 35χρονη ημεδαπή Ρομά, η οποία κατηγορείται για κλοπή.Ειδικότερα, την 30-11-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, μέσα σε εμπορικό κατάστημα, η 35χρονη αφαίρεσε από την τσέπη 73χρονης ημεδαπής το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ και προσωπικά έγγραφα, έγινε όμως αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του  καταστήματος και τράπηκε σε φυγή.Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την 35χρονη και την συνέλαβαν.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 30-11-2015 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος του Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Β. Γιόγιακας : Θετικές οι ρυθμίσεις για τους βοσκοτόπους
Να τηρηθεί η υπόσχεση για την πληρωμή της προκαταβολής 90% της ενιαίας ενίσχυσης.Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας  Β. Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις βοσκήσιμες γαίες:
«Με το νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες επαναλαμβάνονται νομοθετικές πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει η Κυβέρνηση Σαμαρά το 2014. Με τη διεύρυνση του ορισμού για τη βοσκήσιμη γη αυξάνονται εντυπωσιακά οι εκτάσεις στη χώρα μας που μπορούν να επιλεχθούν για το σκοπό αυτό. Περισσότεροι βοσκότοποι και καλύτερη χρήση τους μπορεί να σημάνει μικρότερο κόστος εκτροφής άρα και παραγωγής. Επίσης τα κονδύλια που έχουν να λαμβάνουν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι από την ενιαία ενίσχυση μέχρι το 2020 είναι προσαυξημένα κατά 26% σε σχέση με την προηγούμενη ΚΑΠ.Η Κυβέρνηση τώρα καλείται να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης, δηλαδή τη χαρτογράφηση, την οριοθέτηση και τον προσδιορισμό των όρων χρήσης των βοσκοτόπων. Η αδικαιολόγητη καθυστέρησή της έχει ως συνέπεια, ενάμιση μήνα μετά την πάγια πληρωμή των κοινοτικών επιδοτήσεων, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να μην έχουν λάβει ούτε ευρώ και να μην έχουν καταμεριστεί τα δικαιώματά τους. Μένει να δούμε εάν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα τηρήσει την υπόσχεσή του για πληρωμή του 90% της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου».






Δεν υπάρχουν σχόλια: