ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 19ο έτους 2015



Τα γεράματα δεν σε προστατεύουν από τον έρωτα. Όμως ο έρωτας σε προστατεύει από τα γεράματα : ( Ζαν Μορώ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 19ο  έτους 2015




















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 30η του μηνός Δεκέμβρη του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση τεχνικού Προγράμματος έτους 2016,Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων.
2. Αναπροσαρμογή ή µη Τέλους ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), Δημοτικού Φόρου (ΔΦ), Δημοτικών Τελών (ΔΤ) Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Φιλιατών, έτους 2016»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία.
3.Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού  ύστερα από αίτημα της Μπότζιου Χριστίνας του Αντωνίου   που καταβλήθηκε για δημοτικά τέλη, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και δημοτικό φόρο  στις σταυλικές εγκαταστάσεις.Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία.
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους




















Δώρα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το αστυνομικό προσωπικό, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς.Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε και φέτος πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.Στο πλαίσιο αυτό, τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.Ειδικότερα, δώρα και διάφορα είδη δόθηκαν:
•από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης «Το Άνθος» και στο «Γύρειο Ίδρυμα» στη Ζίτσα Ιωαννίνων
•από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, στην Ιερά Μητρόπολη  Άρτας και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Άρτας)
•από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας,  στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηγουμενίτσας).
Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων και φορέων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή στην Άρτα
















Συνελήφθησαν την 23-12-2015 το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 72χρονος και μία 60χρονη, διότι όπως προέκυψε προανακριτικά, το απόγευμα της 22-12-2015, αφαίρεσαν πορτοφόλι ημεδαπής, από σούπερ μάρκετ στην Άρτα.Το αφαιρεθέν πορτοφόλι που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην κάτοχό του.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας για τα Χριστούγεννα  και την Πρωτοχρονιά
Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες


















Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης, ελπίδας.Η γέννηση του Σωτήρα γεννά σε όλους μας την ελπίδα αναβίωσης ενός καλύτερου κόσμου.Το Φως των Χριστουγέννων μας κάνει να ξαναθυμηθούμε τη μαγεία της παιδικής μας αθωότητας, να πετάξουμε τις μάσκες και τα προσωπεία και να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας. Η ανιδιοτελής προσφορά αγάπης και συμπαράστασης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, όχι μόνον αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά και όλες τις ημέρες του χρόνου, είναι απαραίτητη. Η Δημοτική Αρχή, μέσα από τέτοια συναισθήματα στέκεται από την πρώτη στιγμή αρωγός στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας.Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, χρονιά ύφεσης και οικονομικών δυσχερειών. Μια χρονιά, που μας δυσκόλεψε και μας απογοήτευσε. Κάθε τέλος όμως, σηματοδοτεί μια νέα αρχή και κρύβει την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.
Το 2016 θα προχωρήσουμε μαζί! Με σταθερότητα, αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης. Με ανθρωπιά, πολιτισμό και αίσθημα δικαίου..
Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι δημιουργική και ελπιδοφόρα!
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους Δημότες Ηγουμενίτσας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, δημιουργικότητα, αισιοδοξία και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στον καθημερινό μας αγώνα!
Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: Ιωάννης Λώλος

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση στα Ιωάννινα
















Συνελήφθη, την 22-12-2015 αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 51χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατελήφθη ο 51χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.











                                                            














           





Δεν υπάρχουν σχόλια: