ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate



Θεέ μου προφύλαξέ με από τους φίλους μου, τους εχθρούς μου τους αναλαμβάνω εγώ : ( Αντίγονος Β’ Γονατάς )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : ‘’ Ψήφισμα για τον θάνατο του Χρήστου Κωνσταντίνου ‘’


















 
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο με έκπληξη και βαριά οδύνη πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου του εξαίρετου Δημοτικού Υπαλλήλου, Χρήστου Κωνσταντίνου.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την βαθιά θλίψη μας και για τον απροσδόκητο χαμό, ενός φιλότιμου εργαζόμενου, ενός συμπολίτη μας, ενός θετικού ανθρώπου.Στη μνήμη του εκλιπόντος, αντί στεφάνου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δωρεά το ποσό των 100€ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Αποφασίστηκε, επίσης, να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ του προγράμματος: ''Ενίσχυση ρευστότητας και απασχόλησης''















Διαδικασία απόκτησης κλειδαρίθμου (εγγραφή / πιστοποίηση στο πληροφοριακό σύστημα του Οργανισμού) στο πλαίσιο της προσεχούς έκδοσης νέων προγραμμάτων «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης» για 12.700 δικαιούχους .Διαδικασία απόκτησης κλειδαρίθμου (εγγραφή / πιστοποίηση στο πληροφοριακό σύστημα του Οργανισμού) στο πλαίσιο της προσεχούς έκδοσης νέων προγραμμάτων «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης» για 12.700 δικαιούχους.
Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
Β. ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και για τα δύο ανωτέρω προγράμματα είναι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση να είναι πιστοποιημένος / εγγεγραμμένος χρήστης στο πληροφοριακό σύστημα (portal) του ΟΑΕΔ και να διαθέτει κωδικούς πρόσβασης σε αυτό (κλειδάριθμος επιχείρησης)*.Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στο Πληροφοριακό Σύστημα (portal) του Οργανισμού, θα πρέπει να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα της επιχείρησης και να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά για την έκδοση κλειδαρίθμου, προκειμένου στη συνέχεια να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την υπαγωγή στα ανωτέρω προγράμματα:
1. Οι ατομικές επιχειρήσεις την Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.
2. Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης από όπου θα προκύπτει η μετοχική ή/και εταιρική σύνθεσή της καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης.
Η ανωτέρω διαδικασία μπορεί να διενεργηθεί από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Εάν η επιχείρηση διατηρεί υποκαταστήματα τότε κατά την έκδοση του κλειδαρίθμου θα πρέπει να δηλώνονται και να καταχωρούνται όλα τα απαραίτητα στοιχεία (δ/νση, τηλ., email, κ.λπ.) κάθε υποκαταστήματός της.
*Προσοχή: Επισημαίνεται ότι για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων υπαγωγής (για εργοδότες και νέους ελεύθερους επαγγελματίες) στα ανωτέρω προγράμματα, απαιτείται κλειδάριθμος που αντιστοιχεί σε επιχείρηση και όχι κλειδάριθμος που αντιστοιχεί σε φυσικό πρόσωπο.

Δήμος Ζηρού : Οδοντιατρικός έλεγχος σε μαθητές με τη συνεργασία του «Χαμόγελου του Παιδιού»

















Ευαισθητοποιημένος στα θέματα υγείας των παιδιών και έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που βιώνουμε, ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον «Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας» θα πραγματοποιήσουν προληπτική οδοντιατρική σε μαθητές του Δήμου μας.Πιο συγκεκριμένα το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στο χώρο έξω από το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας. Καθημερινά από τις 08:30 έως τις 16:30 εθελοντές γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, του Κ.Υ. Φιλιππιάδας, του Κ.Υ. Θεσπρωτικού και εθελοντές οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν προληπτικές ιατρικές/οδοντιατρικές εξετάσεις στα παιδιά του Δήμου.Τη συγκεκριμένη προσπάθεια θα ενισχύσουν  και εθελοντές από τον Δήμο Ζηρού. Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, Υγείας και Παιδείας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ιατρικούς και οδοντιατρικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και το 2015 έχουν συνολικά εξεταστεί 66.000 παιδιά σε όλη τη χώρα. Σε έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς/ κηδεμόνες/ εκπαιδευτικούς και έχουν υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση η οποία μαζί με έντυπο ενημερωτικό υλικό έχει ήδη  αποσταλεί στα Σχολεία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνο: 2683360600.

Συλλήψεις δύο ατόμων στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις 


















Συνελήφθησαν, την 18-11-2015 στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, δύο άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
•Την το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης τριών ετών, για σωματικές βλάβες.
•Την το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών, για κλοπή, πλαστογραφία, απάτη και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα


















Συνελήφθη την 18-11-2015, το βράδυ στην πόλη της Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα.Ειδικότερα, την το βράδυ στην πόλη της Πρέβεζας, ο 33χρονος αφαίρεσε από ανασφάλιστο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, ένα ηλεκτρικό εργαλείο κοπής (τροχός)  ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός.Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, τον εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών διακινητών ναρκωτικών στη Βροσίνα Ιωαννίνων























Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με τη χθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών διακινητών ναρκωτικών στη Βροσίνα Ιωαννίνων, εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ. Φορτηγό στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας
Σε συνέχεια του (18.11.2015) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη δύο ημεδαπών στη Βροσίνα Ιωαννίνων για μεταφορά ναρκωτικών, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης,  εξακριβώθηκε ότι:
•Το φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και συγκεκριμένα είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του, την 14-05-2014 στο Τμήμα Ασφάλειας Μεταμόρφωσης Αττικής.
•Το αυτοκίνητο έφερε αποξεσμένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα.
•Οι πινακίδες κυκλοφορίας και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.     



Δεν υπάρχουν σχόλια: