ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών



Αλήθεια που χρειάζεται απόδειξη είναι μισή αλήθεια : ( Ομάρ Καγιάμ )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης  σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών

















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 21χρονος υπήκοος Αλβανίας.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι 75χρονου ημεδαπού, στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε το μεσημέρι της 20-05-2015 σε  σπίτι 75χρονου ημεδαπού,  στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών, από όπου αφαίρεσε διάφορα οικιακά ηλεκτρικά είδη και ρούχα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Προώθηση του μητρικού θηλασμου ( δηλαδή «ντάκια» )

















Στα πλαίσια της εβδομάδας εορτασμού του μητρικού θηλασμού, η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας του Νομού Θεσπρωτίας, εκτός από την συμμετοχή της στον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, έκανε και μια δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ενάντια στο ταμπού για τον δημόσιο θηλασμό.Με την καθοριστική συμβολή του φωτογράφου Παπαλάμπρου Αντώνη, αποτυπώθηκε σε μία σειρά φωτογραφιών, η αντίδραση απέναντι σε μια μαμά και θηλάζουσα την ώρα που θηλάζει και φροντίζει το παιδί της δημόσια.Ελάτε να το αλλάξουμε αυτό… όλοι μαζί μπορούμε!!!!!Θηλασμός Πάντα και Παντού, χωρίς Ταμπού…!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΑΠΌ ΤΗ ΧΕΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  












Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Τομέας Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας σας γνωστοποιούν ότι η «ΧΕΝ Ελλάδος» υλοποιεί στεγαστικό πρόγραμμα στην Αθήνα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω, φοιτήτριες/ σπουδάστριες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες σπουδάζουν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα στέγασής τους. Στόχος του προγράμματος είναι, για τις νέες γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο, η διασφάλιση του δικαιώματος στην εκπαίδευση και την ασφαλή στέγαση.Τα κριτήρια για την επιλογή τους είναι η αποδεδειγμένη οικονομική τους αδυναμία και η οικογενειακή τους κατάσταση αλλά και κοινωνικά κριτήρια. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΧΕΝ Ελλάδος 210-3624291 και 210-3606530 (Δευτέρα έως Παρασκευή ,10:00 – 16:00) και στην ιστοσελίδα : www.xen.gr.

Εσπερίδα για την Τυροκομία την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα



















Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), σε συνεργασία με το Ι.Τ.Α.Π. - Τμήμα Γάλακτος Ιωαννίνων και τη Γαλακτοκομική Σχολή ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων του ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ", διοργανώνουν Εσπερίδα με θέμα: "Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της Ηπειρωτικής Τυροκομίας. Ένα ζωντανό παράδειγμα της μετάδοσης της σοφίας των ανθρώπων από γενιά σε γενιά". Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ώρα  5 μ.μ. στο Κέντρο Εκδηλώσεων "Λιθαρίτσια" των Ιωαννίνων.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς και ομιλίες από:
•Την Φωτεινή Σιούλα, Τεχνολόγο Τροφίμων, Διδάσκουσα Γαλακτοκομικής ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων.
•Την δρ. Ευθυμία Κονδύλη, τακτική ερευνήτρια, Προϊσταμένη Τμήματος Γάλακτος του Ι.Τ.Α.Π. Ιωαννίνων.
• Την Αλεξάνδρα Βελιβάση, κοινωνιολόγο, υπεύθυνη της Ομάδας Έργου "Γηράσκω εν Δράσει", Ε.Ψ.Ε.Π. .
Θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους με θέμα: Ηπειρώτες Τυροκόμοι, θαλεροί και εν Δράσει" και θα ακολουθήσει βράβευση απόμαχων τυροκόμων.Στο χώρο έξωθεν της αίθουσας παραγωγοί θα δειγματίσουν τα προϊόντα τους.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS















Συνελήφθη 33χρονος στο Βασιλικό Θεσπρωτίας για ποινή  φυλάκισης
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός φυγόποινος, στο Βασιλικό Θεσπρωτίας.Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά ετών, για κλοπή.Συνελήφθη, την 04-11-2015 μετά τα μεσάνυχτα στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής  φυλάκισης επτά ετών για κλοπή.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν 25χρονος και 49χρονος στα Ιωάννινα την 03-11-2015/20:05, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας ενός εξ αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) κιλά και (290) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (1) ζυγαριά ακριβείας.            
Συλλήψεις για αδικήματα
Συνελήφθησαν πέντε  άτομα σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, στο πλαίσιο  συστηματικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας, στο πλαίσιο καθημερινών συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 42, 22, 21, 27 και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι 42χρονου ημεδαπού στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη (5,7) γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (0,9) μέτρων και δύο ναρκωτικά χάπια.Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 22χρονο στα Ιωάννινα, ομοίως από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους  (21,8) γραμμαρίων.Στην τρίτη περίπτωση, στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 21χρονο και στον 27χρονο, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν  τέσσερις συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (19,36) γραμμαρίων.Τέλος, στην τέταρτη περίπτωση, στην πόλη της Άρτας, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Άρτας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 49 και 25 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών στην πόλη των Ιωαννίνων
















Σε αποθήκη του 49χρονου, εντοπίστηκαν (9) δέματα ακατέργαστης κάνναβης.Κατασχέθηκαν περισσότερα από 3 κιλά της ναρκωτικής ουσίας και μία ηλεκτρονική ζυγαριά .Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες την 03-11-2015, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον 49χρονο και  σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του στην Ανατολή Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•εννέα ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3250,8) γραμμαρίων
•μία ηλεκτρονικά ζυγαριά ακριβείας
•ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Από την εξέλιξη της υπόθεσης και την αξιολόγηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε ότι ο 49χρονος, λίγο πριν από την αστυνομική επιχείρηση, είχε προμηθεύσει τον 25χρονο συλληφθέντα, με ποσότητα κάνναβης, βάρους (39,4) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια: