ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Βραβεύτηκε από την Διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Φιλιατών και από τον Δήμαρχο Φιλιατών η κα Αρετή Ντρίτσου για την ευεργετική πλούσια προσφορά της



Η αλήθεια μοιάζει με το νερό που παίρνει το σχήμα του δοχείου που το περιέχει : ( Ιμπν Χαλντούν )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Βραβεύτηκε από την Διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Φιλιατών και από τον Δήμαρχο Φιλιατών η κα Αρετή Ντρίτσου για την ευεργετική πλούσια προσφορά της


















Στο Γ.Νοσοκομείο Φιλιατών έγινε η πρώτη βράβευση της δωρήτριας ιατρικού-μηχανικού εξοπλισμού κας Αρετής Ντρίτσου εις μνήμη του αείμνηστου συζύγου της Φίλιππα Ντρίσου.Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε και εκ μέρους του προσωπικού την κα Α. Ντρίτσου για την ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρικό υλικό και για όλες της προσφορές της στο Νοσοκομείο.Ακολούθησε μνημόσυνο στο εκκλησάκι του Νοσοκομείου από τον τοπικό Ιερέα πάτερ Παύλο και εν συνεχεία προσφέρθηκε στους καλεσμένους έδεσμα και ποτό.Η κα Ντρίτσου μετέβηκε και στο Δημαρχείο Φιλιατών όπου έγινε η δεύτερη βράβευση από τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σ.Παππά.Εκεί την καλωσόρισε σύσσωμη η Δημοτική αρχή που την χαιρετήσανε και την ευχαρίστησαν για την ευγενή της προσφορά στο Νοσοκομείο και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.Η κα Α.Ντρίτσου κατοικεί στην Αργεντινή και ο αείμνηστος Σύζυγος της κατάγεται από το Παλαιοχώρι Φιλιατών και επιθυμία του ήταν να βοηθήσει γενικά τον τόπο.Η Κα Αρετή Ντρίτσου βαθειά συγκινημένη ευχαρίστησε τους παράγοντες που την βοηθήσανε να συνδράμει στις ευεργετικές ευγενικές της πράξεις.

ΚΠΕ Φιλιατών: Σεμινάριο «Μουσεία-Περιβάλλον-Πολιτισμός»












Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: «Μουσεία-Περιβάλλον-Πολιτισμός» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου.Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η έναρξή του θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρa 17:15 στο Αρχαιολογικό Μουσείο  Ηγουμενίτσας. Η παρακολούθηση των εισηγήσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 4/12 και το Σάββατο 5/12 θα είναι ελεύθερες για το ευρύ κοινό.
Πληροφορίες: τηλ.: 26640-22000,Ιστοσελίδα: http://www.kpe-filiaton.gr/ .E-mail: kpefilia@otenet.gr .

ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ 










Η εκπομπή τηλεοπτικού ψηφιακού σήματος έχει αρκετό καιρό που λειτουργεί χωρίς να εγγυάται την λήψη από τα μηχανήματα ή τις νέας τεχνολογίας τηλεοράσεις.Τζάμπα τα χρήματα που ξοδέψανε οι πολίτες στην Ελλάδα αφού αποδείχτηκε η νέα τεχνολογία μια «Μπαρούφα» που δεν πιάνει τίποτα να βρέξει ή αν ρίξει κεραυνό στην ιταλία.Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για την οργανωμένη απάτη που άφησε τον κόσμο χωρίς τηλεοπτικό σήμα.Μην βρέξει ,μην χιονίσει μην μπουμπουνίσει κλπ… όλα χάνονται και το μόνο που μένει είναι ότι η συσκευή (κουτί) της τηλεόρασης δεν βγάζει άσπρες κουκίδες (χιόνια).Θέλουμε τα λεφτά μας ,φωνάζουν οι πολίτες, και να λογοδοτήσουν οι απατεώνες….!

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας σε ζαχαροπλαστείο στην Άρτα

















 
Συνελήφθη, την 29-11-2015 το απόγευμα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.Ειδικότερα, την 29-11-2015  το απόγευμα, ο 37χρονος εισήλθε σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη της Άρτας και με την απειλή  μεταλλικού ομοιώματος πιστολιού, αποπειράθηκε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από 30χρονη ημεδαπή, υπάλληλο του καταστήματος, τράπηκε όμως σε φυγή όταν η παθούσα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 37χρονο δράστη και τον συνέλαβαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί τo Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού για κλοπή από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Άρτα 















Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, για κλοπή από πρακτορείο ΟΠΑΠ, που έγινε την 28-11-2015 το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος, προχθές το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, εισήλθε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από το κατάστημα ενενήντα επτά (97) τεμάχια στιγμιαίων λαχείων.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Διήμερο Εκδηλώσεων για τον Εθελοντισμό : “ Γίνε Και Συ Εθελοντής ”





















Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού,σας προσκαλούμε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα  σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την Αλληλεγγύη.
•Εθελοντικές οργανώσεις, ομάδες και σύλλογοι του Νομού μας,θα σας υποδεχτούν και θα προβάλουν το έργο τους.
•Συλλογή Φαρμάκων και Τροφίμων.
•Για τα παιδιά θα υπάρχουν ζωηρά παιχνίδια και ζωγραφική σε μεγάλες επιφάνειες από την Pelorus
Παράλληλα:
•Στους Φιλιάτες την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνουν δράσεις καθαρισμού στην κεντρική πλατεία από μαθητές.
•Στην Παραμυθιά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δράση με ζωηρά παιχνίδια και ζωγραφική για παιδιά στον πεζόδρομο.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Περιφέρεια Ηπείρου ΠΕ Θεσπρωτίας – Δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών- Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ Εθελοντικές ομάδες και σύλλογοι του Νομού Θεσπρωτίας  .







Δεν υπάρχουν σχόλια: