ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πάει το τάληροοοοο (για όσους γνωρίζουν) : ‘’ Το Περιουσιολόγιο «τελειώνει» την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ ‘’



Είναι αλήθεια πως στον καθρέπτη όλα είναι ανάποδα, αλλά χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να δούμε τον εαυτό μας : ( Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Πάει το τάληροοοοο (για όσους γνωρίζουν) : ‘’ Το Περιουσιολόγιο «τελειώνει» την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ ‘’



















Οι φασιστική νοοτροπία επικρατεί πιο καλά στις τάξεις της ψευτοαριστεράς.Τα «αριστερά τσιράκια» της πλουτοκρατίας της Ε.Ε. κάνουν τα χατίρια στους καπιταλιστικούς ομίλους των πολυεθνικών.
Προ των πυλών βρίσκεται το περίφημο Περιουσιολόγιο το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και σκαφών που θα διατηρούν σε καθεστώς φορολογικής ακινησίας.Ειδικότερα σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης στο Περιουσιολόγιο θα καταγράφεται όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία των φορολογούμενων συμπεριλαμβανομένων και των οχημάτων ή σκαφών που βρίσκονται σε φορολογική ακινησία καθώς έχουν καταβληθεί πολλές χιλιάδες ευρώ για να αποκτηθούν.Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia η αναγραφή των οχημάτων και σκαφών στο Περιουσιολόγιο έχει στόχο την φορολόγησή τους ως πάγια περιουσιακά στοχεία ασχέτως αν βρίσκονται σε κίνηση ή όχι.'Αλλωστε και οι κατοικίες που δεν κατοικούνται φορολογούνται οπότε το οικονομικό επιτελείο εκτιμά πως δεν μπορούν να εξαιρεθούν πάγια κινητά περιουσιακά στοιχεία εξαιτίας της φορολογικής ακινησίας που βρίσκονται.Παράλληλα με αυτό τον τρόπο το οικονομικό επιτελείο θα επιχειρήσει να βάλει ένα τέλος στις μαζικές καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας που παρατηρείται κάθε τέλος του χρόνου στις εφορίες όπως επίσης και στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές όπου οι ιδιοκτήτες σκαφών καταθέτουν τις αντίστοιχες 'Αδειες Πλόων.Ο συνολικός αριθμός αυτοκινήτων των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας τους υπολογίζεται σε 650.000 ΙΧ ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες σκαφών έχουν επίσης καταθέσει τις 'Αδειες Πλόων των σκαφών τους για να γλιτώσουν από το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης.Να υπενθυμίσουμε πως ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης επιβάλλεται στα αυτοκίνητα με κινητήρες από 2 λίτρα και άνω και στα σκάφη από 5 μέτρα και άνω.

Ολοι κλαρίνο στν ΑΡΚΟΥΔΑ…ούτε ανάσα..!
RT: Με το που εγκαταστάθηκαν οι S-400 σταμάτησαν τις επιχειρήσεις οι Αμερικάνοι σταμάτησαν τις επιχειρήσεις οι Αμερικάνοι.
























Τόσο οι αμερικανικές όσοι και οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν σταματήσει τις επιδρομές τους στο συριακό έδαφος από την «άφιξη» των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Hmeymnin στη Συρία.Ωστόσο πηγή τόνισε στο πρακτορείο Σπούτνικ την Παρασκευή ότι η παύση των αεροπορικών επιδρομών «δεν έχει να κάνει με την ανάπτυξη των S400» στη Συρία.Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400,  έφτασαν στη Συρία την περασμένη Πέμπτη, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας από τουρκικά F-16.«Από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου, ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν 134 αεροπορικές επιθέσεις ενάντια σε 449 στόχους στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Δαμασκού, της Ιντλίμπ, της Λαττάκειας, της Χάμας, της Χομς, της Ράκας και της Ντέιρ Εζόρ», δήλωσε ο Κονασένκοφ, σημειώνοντας πως όλα τα ρωσικά αεροσκάφη που διεξήγαγαν τις επιδρομές, επέστρεψαν ασφαλή στις βάσεις τους.

Σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και παράβαση του Τελωνειακού κώδικα


















Συνελήφθη, την 28-11-2015 το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε  στον 25χρονο, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στην χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε  καπνό, βάρους (372) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για κλοπή μοτοσικλέτας



















Συνελήφθη, την 28-11-2015 το απόγευμα στην Ελεούσα Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μεταφορικού μέσου.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 49χρονος το μεσημέρι της 27-11-2015 αφαίρεσε από την πόλη της Άρτας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού.Η κλεμμένη μοτοσικλέτα που βρέθηκε στην κατοχή του 49χρονου κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Λεβέντης : Ο Τσίπρας φοβάται οτι θα πέσει η κυβέρνηση...?






















Eίπα στον πρωθυπουργό, "μη φαντάζεσαι οτι θα γίνω τσόντα. Ρόλο Κουβέλη δεν πρόκειται να παίξω".Απογοητεύτηκε ο Λεβέντης, από το χθεσινό συμβούλιο στο Προεδρικό. "Εκεί ήταν τα ζώα μου αργά", ο πρωθυπουργός μας μιλούσε τόσες ώρες για πράγματα που τα διαβάζουμε και στις εφημερίδες, είπε και εκτίμησε, πως, "ο Τσίπρας φοβάται οτι θα πέσει η κυβέρνηση". Δεν το είπε, αλλά αυτό κατάλαβα", πρόσθεσε.Ο Λεβέντης (MEGA) ένιωσε απογοήτευση και για τους Σταύρο, Γεννηματά, οι οποίοι, "δεν λέγαν τίποτα".Οταν η κουβέντα εφτασε στην οικουμενική κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΕΚ, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό, πως, "μη φαντάζεσαι οτι θα γίνω τσόντα. Ρόλο Κουβέλη δεν πρόκειται να παίξω", ενώ αποκάλυψε, πως, ο Τσίπρας του ζήτησε να τα πούνε τετ α τετ, όταν επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: