ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

«Φλόγα» Τμήμα Ηπείρου



Οι πολλές ευκολίες της σύγχρονης ζωής έκαναν δύσκολη τη ζωή του ανθρώπου : ( Γέρων Παΐσιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

«Φλόγα» Τμήμα Ηπείρου























Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,  με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.Το τμήμα της Ηπείρου, ξεκινώντας από την Ηγουμενίτσα το 1991 δημιούργησε  ένα ανθρώπινο δίκτυο με πυρήνες Αγάπης και εθελοντισμού και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική δράση με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα  βασικό πυλώνα στο συνολικό έργο της Φλόγας.  Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος στην Ηγουμενίτσα την 24η Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας , η οποία έχει γίνει θεσμός στον νομό μας και είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας των φίλων μας. Τόσες ώρες δουλειάς, τόσος κόπος, μια δωρεά ψυχής από τις γυναίκες της Ηπείρου για τα «παιδιά της Φλόγας».Στην Έκθεση συμμετέχουν με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα και όλος ο νομός Θεσπρωτίας και  σχολεία με κατασκευές.Η συμβολή των φίλων μάς ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με αισιοδοξία τον αγώνα μας για ζωή και υγεία των «παιδιών» μας. Γι’ αυτό το λόγο σας προσκαλούμε και  σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την Έκθεση που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ηγουμενίτσας «Πάνθεον» από 29 Νοεμβρίου 2015 (Εγκαίνια Έκθεσης: 11 π.μ. ) έως 6 Δεκεμβρίου 2015, για να στηρίξουμε όλοι τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο.
Για τη Φλόγα - Η εκπρόσωπος Ηπείρου
Ελευθερία Κώτσιου

Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”  















Ο  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών”  κάνει  γνωστό  στους  αγρότες  ότι  μετά  από  ανακοίνωση  του  Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η προθεσμία για την πιστοποίηση  της ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων θα επεκταθεί πέραν της 26ης. Νοεμβρίου, χωρίς  να  υπάρχει  κανένα  πρόβλημα  για  τους  αγρότες  οι  οποίοι  θα  έχουν  την  δυνατότητα  να  προμηθεύονται  τα  απαραίτητα  φυτοφάρμακα  κανονικά.Παράλληλα  το  Υπουργείο  ανακοίνωσε  ότι  επανεξετάζετε  ολόκληρη  η  διαδικασία, προκειμένου  να  γίνει  πιο  απλή.Επίσης  κάνουμε  γνωστό  στους  αγρότες του  Νομού  μας  ότι  ο  Γ.Α.Σ.Ι “ΕΝΩΣΗ αγροτών” σε  συνεργασία  με  τον ΕΛΓΟ  ΔΗΜΗΤΡΑ  έχει  κάνει  όλες  τις  απαραίτητες  ενέργειες  και την προετοιμασία, προκειμένου  σε  πολύ  σύντομο  χρονικό διάστημα  να  ξεκινήσει  η  εκπαίδευση  και  στη  συνέχεια  η  πιστοποίηση των  αγροτών  ακολουθώντας  τη  διαδικασία  για  την  οποία σας  ενημερώσαμε  με  τηλεφωνικό  μας  μήνυμα.Όσοι  από  τους  αγρότες  του  Νομού  δεν  δήλωσαν  συμμετοχή, μπορούν  να  δηλώσουν  συμμετοχή  στο  τηλέφωνο  2651070961  στον  αρμόδιο  Γεωπόνο  κ.Θεοδωράκη  Βασίλη.

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας : Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών  


















Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Πέμπτη 26-11-2015 από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30, θα διακοπεί την η υδροδότηση, λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, στις παρακάτω περιοχές:
•Γραικοχώρι (κάτω ζώνη έως την οδό Πίνδο)
•Λαδοχώρι
•Παραλιακή Ζώνη Αγ. Αποστόλων
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δήμος Ηγουμενίτσας : Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το ότι παραμένουν κλειστά τα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

















 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του της 20ης Νοεμβρίου 2015, διαπιστώνοντας ότι συνεχίζουν, ανεξήγητα, να παραμένουν κλειστά τα δημόσια ΙΕΚ, Αποφάσισε ομόφωνα.Να εκφράσει την ανησυχία του και να καταγγείλει το γεγονός της μη έναρξης των μαθημάτων.Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, ακόμα και για περίοδο κρίσης, του Υπουργείου Παιδείας να κρατά κλειστά τα ΙΕΚ, να φέρνει σε απόγνωση μαθητές και γονείς, να επιτείνει την αγωνία των εκπαιδευτικών, δεν δικαιολογεί καμία κατανόηση και εγείρει ερωτηματικά.Καλείται η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι να πάψουν να αδιαφορούν και να παίζουν με τις αγωνίες των ανθρώπων και τα όρια των φτωχών και αδύναμων οικογενειών.Δηλώνουμε περίτρανα ότι στηρίζουμε τη λειτουργία των δημόσιων ΙΕΚ γιατί είναι πυλώνας οικονομικής ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Δήμος Ηγουμενίτσας : Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας















Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του της 20ης Νοεμβρίου 2015 συζήτησε το θέμα που προέκυψε από το σταμάτημα της χρηματοδότησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.Η απόφαση σας αυτή αφορά το δικαίωμα στέγασης, άρα και λειτουργίας του Ε.Κ.Θ. αλλά και όλων των Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων του νομού Θεσπρωτίας  που στεγάζονται σε αυτό.  Άλλωστε το θέμα της δύναμης των Σωματείων και λειτουργίας τους έχει να κάνει και με την οικονομική κρίση που περνάμε (π.χ. κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία).Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς το Ε.Κ.Θ. .Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να έχουν την δική τους συνδικαλιστική στέγη, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.Θα θέλαμε να επανεξετάσετε την απόφαση σας αυτή και να συνεχίσετε την χρηματοδότηση του Ε.Κ.Θ. που αφορά και την στέγαση ΟΛΩΝ των Σωματείων του Νομού Θεσπρωτίας.Η συνέχιση της χρηματοδότησης στην ουσία σημαίνει επιστροφή μέρος των χρημάτων από την εισφορά των εργαζομένων προς στον ΟΑΕΔ.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας



Δεν υπάρχουν σχόλια: