ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΚΕΦΕ: Aναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ επίσημα



Και ο κυκεών διίσταται μη κινούμενος, μτφρ = ακόμα και ο χυλός κόβει όταν δεν ανακατεύεται : ( Ηράκλειτος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΚΕΦΕ: Aναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ επίσημα

















Ο Λαός λέει : ‘’ Στά….τέτοια μας…Σάλωνα σφάζουν αρνιάααα…! : Η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ) με ανακοίνωση της, αναφέρει, πως, αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ για σήμερα.Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται.Η απόφαση της αναβολής ελήφθη μετά τα ανυπέρβλητα, όπως αποδείχθηκε, προβλήματα με το online σύστημα της καταγραφής των ψηφοφόρων καθώς το σύστημα δεν λειτούργησε ούτε στιγμή σε κανένα από τα 833 εκλογικά κέντρα. Όσοι ψηφοφόροι προσήλθαν να ψηφίσουν από τις 7 το πρωί οπότε και θα ξεκινούσε επίσημα η διαδικασία αποχωρούσαν αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη.Όσο για το σενάριο να ξεκινήσει η διαδικασία χειρόγραφα φαίνεται ότι τελικά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος με αποτέλεσμα η ΚΕΦΕ να αποφασίσει την αναβολή των εκλογών.Τα προβλήματα είχαν παρατηρηθεί από το Σάββατο όταν σύμφωνα με πληροφορίες για πολλούς από τους φορητούς υπολογιστές (λάπτοπ) που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν στη σημερινή διαδικασία δεν υπήρχαν φορτιστές ενώ περαιτέρω πρόβλημα δημιούργησε η σειρά αντικρουόμενων οδηγιών που εστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Σύλληψη 34χρονου στα Ιωάννινα για κατοχή ηρωίνης 


















Συνελήφθη, την 21-11-2015 το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους (17,9) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα στην Άρτα 




















Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή από κατάστημα, που διαπράχθηκε την 15-11-2015, στην Περιφερειακή Οδό Άρτας.Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο 14χρονων υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι τα ξημερώματα της 15-11-2015, εισήλθαν σε κατάστημα – αναψυκτήριο στην Περιφερειακή Οδό Άρτας και αφού παραβίασαν την ταμειακή μηχανή, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ο Τσίπρας απορρίπτει τα (νέα) σενάρια για οικουμενική


















Από την συνεννόηση έως την – αναγκαστική - κυβερνητική συναίνεση και «συγκατοίκηση» η πολιτική απόσταση μπορεί να είναι μόλις 3 κοινοβουλευτικές έδρες. Κι αυτήν ακριβώς την απόσταση επιχειρεί να περιχαρακώσει το Μαξίμου, ζητώντας αφ’ ενός την διακομματική στήριξη στα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά θέματα και επιχειρώντας ταυτόχρονα να «κάψει» ακαριαία τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης.Η απάντηση Τσίπρα μετά το πλήγμα που επέφερε η ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία κινείται σε δύο επίπεδα: Ζητά μεν την συνεννόηση και στήριξη της αντιπολίτευσης αλλά λέει «όχι» σε «συγκυβερνήσεις με άλλου τύπου δεσμεύσεις και ομηρίες», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει κυβερνητικό στέλεχος. Και, ταυτόχρονα, καθιστά σαφές στους βουλευτές της συμπολίτευσης πως δεν θα υπάρξει πλέον καμία ανοχή αμφισβήτησης των κυβερνητικών επιλογών. Η τακτική, εν ολίγοις, συμπυκνώνεται στη μετατόπιση της πίεσης τόσο στην αντιπολίτευση, όσο και στο εσωτερικό των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κυβερνητικών εταίρων, με ζητούμενο την στήριξή τους στα μείζονα τα οποία, άλλωστε, έχουν αμφότεροι «συνυπογράψει» με την ψήφιση της συμφωνίας της 14ης Αυγούστου.Είναι μια τακτική που η επιτυχία της θα κριθεί πρωτίστως από τις κοινωνικές, και δευτερευόντως από τις κομματικές, αντοχές, κι είναι επίσης μία τακτική που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει λύσεις οικουμενικών κυβερνητικών σχημάτων. Τα σενάρια περί οικουμενικής δεν είναι «παρά ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων κέντρων που θα ήθελαν να ελέγξουν την κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα στα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς», τόνιζαν χθες κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι άλλο η συνεννόηση και άλλο η συναίνεση».Σ’αυτό το πλαίσιο κινείται και η συντονισμένη χθεσινή διαρροή από το Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο – ένας συντονισμός, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε συζητηθεί κατά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Προκόπη Παυλόπουλου την Παρασκευή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα επιθυμούσε μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για «συνάντηση ή συναντήσεις διαλόγου» με τους πολιτικούς αρχηγούς, εν όψει των μεγάλων σταθμών που υπάρχουν μπροστά σε κρίσιμα ζητήματα – από το προσφυγικό και τα θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας έως την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού.

Δεκαέξι συλλήψεις και πάνω από 50 προσαγωγές στα επισόδεια στη Λεωφόρο


















Δεκαέξι συλλήψεις και πάνω από 50 προσαγωγές έχουν γίνει, μετά τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι, φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο.Μη έχοντας πραγματοποιηθεί παιχνίδι στη Λεωφόρο, παρά μόνο επεισόδια, οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ένα κείμενο στο οποίο αναφέρουν ταόσα έγιναν .« Με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, το ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League, δεν άρχισε ποτέ », αναφέρει η ανάρτηση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: