ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Το νέο Δ.Σ. του Αρη Φιλιατών



Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν : ( Ανάχαρσις )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Το νέο Δ.Σ. του Αρη Φιλιατών


















Ο Φώτης Μίγκος ανακηρύχθηκε νέος πρόεδρος του Αρη Φιλιατών μετά από εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέου Δ.Σ την Τετάρτη το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.Στην συνέλευση έγινε ο οικονομικός απολογισμός της ομάδας.Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την κακή πορεία της ιστορικής ομάδας του Αρη (έχει μηδέν βαθμούς μετά από εννιά αγωνιστικές), επικαλούμενοι ότι το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από νεαρούς κυριώς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.Παρών στην συνέλευση ήταν και ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας κ.Γκαρώνης Ευάγγελος.Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Μίγκος Φώτιος
- Αντιπρόεδρος: Γιοβάνης Δημήτριος
- Ταμίας: Στεφανία Τσάτσα
- Γραμματέας: Μάνου Μαρία
- Μέλη: Τσέκας Κώστας, Γκάγκαλης Δημήτριος, Λιαμίρας Απόστολος (εκπρόσωπος τύπου).
- Οικονομική επιτροπή: Ράπτης Ελευθέριος, Μπάντιος Νικόλαος και Νάτσης Χρήστος.

ΚΕΝΤΡΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Πρόσκληση σε σεμινάριο πρακτικής μελισσοκομίας
Το ΚΠΕ Φιλιατών  διοργανώνει σεμινάριο «Πρακτικής Μελισσοκομίας για αρχάριους»
Το σεμινάριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2015  στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Φιλιατών απευθύνεται σε  είκοσι πέντε (25) εκπαιδευτικούς και ενήλικες της περιφέρειας Ηπείρου. Συγκεκριμένα,  σε 10 (δέκα) συμμετέχοντες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και πέντε (5) συμμετέχοντες από τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες Ηπείρου,  Πρέβεζας, Ιωαννίνων και  Άρτας.Παρακαλούμε  όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να  το δηλώσουν  ηλεκτρονικά  στο  kpefilia@otenet.gr (σε φόρμα αίτησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.kpe-filiaton.gr -> ανακοινώσεις) μέχρι την  Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.

Πρόγραμμα

Παρασκευή  18 Δεκεμβρίου 2015           
















 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
 


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
























Για τους συμμετέχοντες εκτός Θεσπρωτίας παρέχεται διαμονή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στις Εθελοντικές Οργανώσεις Ν. θεσπρωτίας




















Η Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας, σας προσκαλεί στη σύσκεψη όλων των φορέων της Θεσπρωτίας, που ασχολούνται με τον Εθελοντισμό, για συντονισμό των δράσεων μας ενόψει της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού της 5ης Δεκεμβρίου 2015», που θα γίνει την 23η Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας στην αίθουσα συσκέψεων.
 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ   ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Ανέγερση Νηπιαγωγείου 






 


Υπογράφθηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου, "Ανέγερση Νηπιαγωγείου στον Αστικό οικονομικό συνεταιρισμό Εθνικής Αντίστασής" από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο και τον ανάδοχο. Το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου ανέρχεται σε 379.789,17 Ευρώ και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση το σχολικό έτος 2017 -2018.Το υπό ανέγερση νηπιαγωγείο, θα αποτελείται από τρεις αίθουσες διδασκαλίας, ένα πολυδύναμο χώρο, διάφορους βοηθητικούς χώρους αλλά και ένα μεγάλο προαύλιο χώρο.Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι χαρούμενος που
καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημοπρατήσουμε την κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου και να έχουμε ανάδοχο και αυτό θα πρέπει να πιστωθεί και στις υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό. Ελπίζουμε επίσης το ίδιο σύντομα να ολοκληρωθεί και η κατασκευή του Νηπιαγωγείου και να γεμίσει χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δομές που θα δώσουν ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενεές. Νιώθω τέλος την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Ιδρύματος Βασιλείου  Γ. Μελάς  για την Προσχολική Αγωγή, που χρηματοδοτεί την κατασκευή του εν λόγω έργου.».
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας 
 
Νέα συνάντηση Δήμων που έχουν στην επικράτειά τους Οργανισμούς Λιμένων 


















Η νέα συνάντηση Δημάρχων και εκπροσώπων Δήμων που έχουν στα διοικητικά τους όρια Οργανισμούς Λιμένων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.Στη σύσκεψη συμμετείχαν: οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Ιωάννης Λώλος, Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Νικολούζος, Ραφήνας – Πικερμίου, Βασίλης Πιστικίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου. Ακόμη, παραβρέθηκαν από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Σπύρος Πέγκας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις κυκλοφορίας και εκπρόσωπος του Δήμου στο ΔΣ του ΟΛΘ, Γιώργος Δημαρέλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Κέρκυρας, Βασίλης Καββαδίας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, Μιχάλης Κεράτσας.Ομόφωνη ήταν η απόφαση μιας άμεσης συνάντησης των Δημάρχων με τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γεώργιο Σταθάκη και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θεόδωρο Δρίτσα, στους οποίους θα τεθεί το πλαίσιο διεκδικήσεων των Δήμων, ενώ παράλληλα αιτηθεί ενημέρωση σχετικά με τις προθέσεις της Κυβέρνησης. Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, μετά τη σύσκεψη προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Στη δεύτερη συνάντησή μας, εδώ στη Θεσσαλονίκη, κάναμε ένα ακόμη συλλογικό βήμα προς τα εμπρός. Διεκδικούμε στοχευμένα και συλλογικά την οριστική επίλυση σε ζητήματα ζωτικής σημασίας για τους Δήμους μας τόσο για την οικονομική αυτοτέλεια, όσο και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκουμε έναν κοινό βηματισμό που είναι απαραίτητος για την επίτευξη των στόχων μας.» 
Γραφείο Τύπου  Δήμου Ηγουμενίτσας
 
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης στην πόλη της Άρτας


















Συνελήφθη, την 19-11-2015 το βράδυ, στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας  Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Ηγουμενίτσα

  























Συνελήφθη, την 20-11-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας,  ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.







Δεν υπάρχουν σχόλια: