ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Απεργία στη "ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε."



Δημοκρατία είναι η κυβέρνηση του λαού, από το λαό, για το λαό : ( Αβραάμ Λίνκολν )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Δήμος Ηγουμενίτσας  : Απεργία στη "ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε."



















Εξαιτίας της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στο εργοστάσιο «Γενική Ανακύκλωση Α.Ε.», και της αδυναμίας εναπόθεσης των ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Ιωαννίνων, παρακαλούμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες να μη τοποθετούν ανακυκλώσιμα υλικά στους μπλε κάδους και να τα διατηρούν στους χώρους τους, έως ότου τεθεί και πάλι σε λειτουργία το εργοστάσιο.Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση όταν επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.
O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας : Ηλίας Λώλης

Tην Παρασκευή 13 Νοεμβρίου  η  συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου  Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων


















Με νεότερη  απόφαση του Περιφερειάρχη- λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την ερχόμενη Πέμπτη-  η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ιωαννίνων, για το «Σχεδιασμό και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (πλημμύρες – χιονοπτώσεις)», μετατίθεται για την 13η  Νοεμβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή   και ώρα 11:00 π.μ..  Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (κτήριο πρώην Νομαρχίας).

Συσκέψεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ηπείρου για βοσκότοπους - διαχείριση του υπερπληθυσμού των αγριόχοιρων 

















 

Ένα σημαντικό βήμα για την επίλυση του προβλήματος με τη διαχείριση των βοσκήσιμων γαιών και την καταβολή των ενισχύσεων στους κτηνοτρόφους, έγινε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με την προεδρία του Υπουργού κ. Βαγγέλη Αποστόλου και τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, με την ιδιότητα του Προέδρου  της Επιτροπής για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και του Αντιπροέδρου αυτής κ. Χρήστου Μιχαλάκη.Παράλληλα, σε σύσκεψη που προηγήθηκε στο ΥΠΑΑΤ, εξετάστηκαν τα ζητήματα που έχουν προκύψει στις καλλιέργειες αρκετών περιοχών της χώρας από τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων και κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Ειδικότερα: Στη σύσκεψη για τους βοσκότοπους, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ιωάννης Καργιώτης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Νίκος Στουπής και υπηρεσιακοί παράγοντες, έγινε εκτίμηση της σημερινής κατάστασης και της προόδου των διαδικασιών που είχαν συμφωνηθεί τον περασμένο Μάιο μεταξύ του Υπουργείου και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι έχουν προωθηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Προϋπόθεση  για να προχωρήσει η εκταμίευση των χρημάτων, είναι η παροχή έγγραφης διαβεβαίωσης εκ μέρους των Περιφερειαρχών της χώρας για την χωρική κατανομή των επιλέξιμων εκτάσεων βοσκοτόπων. Ήδη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου υπέγραψε και παρέδωσε τη βεβαίωση και μετά τη χορήγησή της από τους άλλους Περιφερειάρχες θα γίνει η καταβολή των ενισχύσεων στους δικαιούχους, που σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ εκτιμάται για τις αρχές Δεκεμβρίου.  Ειδικά μάλιστα για την Ήπειρο, έχουν ελεγχθεί οι εκτάσεις από τις αρμόδιες κοινοτικές υπηρεσίες και δεν φαίνεται να υπάρχει κανενός είδους άλλο εμπόδιο. Για το αντικείμενο και τα αποτελέσματα της σύσκεψης ο  κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΝΠΕ και τους άλλους Περιφερειάρχες.
.Η διαχείριση των αγριόχοιρων
  διεύρυνση της κυνηγετικής περιόδου για  αγριόχοιρους,  είναι μία από τις βασικές προτάσεις που κατατέθηκαν προς εξέταση στη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται στις αγροτικές καλλιέργειες.
Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ κ. Νίκος Στουπής και συμμετείχαν εκπρόσωπος της Διοίκησης του ΕΛΓΑ, ο Υπεύθυνος Θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη και τον  Αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας- Θράκης κ.Κρίτωνα Παπαδόπουλο, αναλύθηκαν οι προεκτάσεις του προβλήματος και επισημάνθηκαν οι τεράστιες ζημιές που προκαλούνται από τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων. Η πρόταση για  διεύρυνση της κυνηγετικής περιόδου για τους αγριόχοιρους, αφορά την έναρξη του κυνηγίου ένα μήνα νωρίτερα και  επίσης  ένα μήνα αργότερα η λήξη της από ότι σήμερα ισχύει και παράλληλα να αυξηθούν κατά μία ημέρα οι εβδομαδιαίες έξοδοι θήρευσης, ώστε  από τρεις που είναι σήμερα να γίνουν τέσσερις. Από εκπροσώπους των κτηνιατρικών υπηρεσιών, επισημάνθηκαν και οι κίνδυνοι που υπάρχουν να προσβληθούν οι αγριόχοιροι εξαιτίας του υπερπληθυσμού τους, από ασθένειες όπως η πανώλη και η λύσσα και για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί πρόγραμμα για την εξέταση τρόπων ελέγχου της αναπαραγωγής του είδους.

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στην Πρέβεζα, ο οποίος μετέφερε με μοτοποδήλατο  έναν ομοεθνή του λαθρομετανάστη  



















Συνελήφθη, την 11-11-2015 το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 25χρονος αλλοδαπός,υπήκοος Πακιστάν,  κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομου μετανάστη.Ειδικότερα,η σύλληψη του 25χρονου πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο μοτοποδήλατο που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι συνεπιβάτης ήταν ένας 20χρονος ομοεθνής του, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας του 25χρονου αλλοδαπού,  κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΒΙΚΟΥ- ΑΩΟΥ

















Ο Δήμος Ζαγορίου, σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, θα εγκαινιάσουν στο Μεγάλο Πάπιγκο τον πρώτο οργανωμένο χώρο ενημέρωσης επισκεπτών για το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου, μέσω του οποίου αφενός θα προβάλλεται το Γεωπάρκο και αφετέρου θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για τα ιδιαίτερα γεωμορφολογικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά του.  Ως περιοχή το Γεωπάρκο καλύπτει μεγάλο μέρος των Δήμων Ζαγορίου και Κόνιτσας, με επίκεντρο τον Εθνικό Δρυμό του Βίκου - Αώου που αποτελεί πλέον τμήμα του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.Το Κέντρο Ενημέρωσης εδράζεται σε κτίριο του Δήμου Ζαγορίου στο Μεγάλο Πάπιγκο και περιλαμβάνει εκθεσιακό υλικό με την παρουσίαση και περιγραφή της εξέλιξης του Γεωπάρκου στους αιώνες, τα σημαντικότερα γεωλογικά χαρακτηριστικά και τη σύνδεσή του με άλλα Γεωπάρκα στην Ελλάδα καθώς και με το Ευρωπαϊκό & Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων του οποίου είναι μέλος και αποτελούν στο σύνολό τους μνημεία της φύσης αναγνωρισμένα από την UNESCO.  Αντίστοιχη έκθεση έχει οργανωθεί και για τον Δήμο Κόνιτσας και θα λειτουργήσει σε δημοτικό κτίριο σύντομα.Οι επισκέπτες του χώρου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα ενημέρωσής τους μέσα από φυλλάδιο και έντυπο οδηγό, που έχουν εκδοθεί ειδικά για το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου και περιλαμβάνουν επίσης ερμηνευτικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του, με γεωλογικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14.11.2015 και ώρα 18:30’ στο Μεγάλο Πάπιγκο, παρουσία αρχών και φορέων της ευρύτερης περιοχής, καθώς και πολιτών.Η παρουσία όλων σας είναι ευπρόσδεκτη.Το ίδιο βράδυ ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παπίγκου οργανώνει «βραδιά τσίπουρου».

Εντοπίσθηκε αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στα Ιωάννινα 


















Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή - διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.Οι τοίχοι του εργαστηρίου ήταν επενδυμένοι με υλικά ανακλάσεως – μόνωσης, τα οποία χρησίμευαν στη διατήρηση της θερμοκρασίας και υγρασίας, προκειμένου να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των φυτών κάνναβης.Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σκηνή με αλουμινένια επένδυση, φίλτρο εξαερισμού με τουρμπίνα, ανεμιστήρες, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, λίπασμα .Στο πλαίσιο ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντόπισαν χθες (11-11-2015) το μεσημέρι, αυτοσχέδιο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εγκατεστημένο σε δωμάτιο οικίας, στα Ιωάννινα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή - διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή. Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του 28χρονου, όπου διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε μετατρέψει δωμάτιο αυτής σε εργαστήριο παραγωγής κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας. Όπως εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς, οι τοίχοι του εργαστηρίου ήταν επενδυμένοι με υλικά ανακλάσεως – μόνωσης, τα οποία χρησίμευαν στην διατήρηση της θερμοκρασίας και υγρασίας, προκειμένου να δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των φυτών κάνναβης.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του εργαστηρίου, καθώς και σε άλλα σημεία της οικίας και κατασχέθηκαν συνολικά:
•δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (793) γραμμαρίων,
•δεκαεννέα  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,5) έως (1,85) μέτρα,
•τρεις κλώνοι κάνναβης, ύψους (30), (46) και (56) εκατοστών,
•ένα αποξηραμένο παραισθησιογόνο μανιτάρι, βάρους (3,1) γραμμαρίων,
•ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
•δώδεκα  συσκευασίες περιέχουσες σπόρους κάνναβης,
•πέντε ανακλαστήρες - λαμπτήρες με τρεις μετασχηματιστές,
•τέσσερις ανεμιστήρες,
•ένα φίλτρο εξαερισμού με τουρμπίνα,
•έξι χρονοδιακόπτες ρεύματος,
•μία αεροαντλία,
•δύο θερμόμετρα χώρου,
•δύο μετρητές τάσης,
•είκοσι επτά συσκευασίες με λίπασμα,
•μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
•χειρόγραφες σημειώσεις και ένα κινητό τηλέφωνο,
•τρία πολύμπριζα,
•ένα στιλέτο, μία σιδερογροθιά και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο (γκλοπ),
•ένα tablet.
Επίσης, συνελήφθη και ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος τη στιγμή της έρευνας εξήλθε από το σπίτι του 28χρονου και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (2,7) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Απόλυτα συμβατός ο ΠΕΣΔΑ Ηπείρου με το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων




















Ο Αναθεωρημένος Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Ηπείρου, εξετάστηκε σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η σύσκεψη ήταν απόρροια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στα Γιάννενα την 27η Οκτωβρίου ο Αν. Υπουργός κ. Ι. Τσιρώνης και της συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και την Αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος κ. Τατιάνα Καλογιάννη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπηρεσίες Στερεών Αποβλήτων και Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ειδικοί σύμβουλοι του Αν. Υπουργού,  ενώ την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε η κ. Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες, τεχνικούς και νομικούς συμβούλους.  Κατά τη διάρκειά της έγινε αναλυτική παρουσίαση του αναθεωρημένου κειμένου του ΠΕΣΔΑ Ηπείρου, από την οποία επιβεβαιώθηκε η πλήρης συμβατότητά του με το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ), προς δικαίωση των προσπαθειών και του έργου που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια. Η κύρωση του ΠΕΣΔΑ Ηπείρου, όπως  προέκυψε στη σύσκεψη, είναι πλέον τυπικό θέμα, προϋποθέτει όμως την κύρωση του ΕΣΔΑ, ο οποίος δεν έχει μέχρι σήμερα νομική ισχύ, όπως επίσης είχε επισημανθεί από την Περιφερειακή Αρχή. Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής σύσκεψης, η οποία όπως τόνισε, δικαίωσε τις θέσεις και τις απόψεις που εξέφραζε  το τελευταίο διάστημα η Περιφερειακή Αρχή για το θέμα της διαχείρισης των στερεών αστικών αποβλήτων.   Πρόσθεσε ακόμη ότι πλέον η όποια καθυστέρηση δεν μπορεί να συνεχιστεί πέραν του τέλους του έτους, οπότε σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που είχαν δώσει στα Γιάννενα ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Ι. Τσιρώνης και η Κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Όλγα Γεροβασίλη, θα έχει εγκριθεί ο ΠΕΣΔΑ Ηπείρου.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, για καταδικαστικές αποφάσεις 

















Συνελήφθησαν, την 11-11-2015 στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, για καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
•Την το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 26χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, για επαιτεία.
• Την το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρας μας και επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (950) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Συνελήφθησαν δύο λαθροδιακινητές στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων

















Μετέφεραν με  ΙΧΕ αυτοκίνητο μία λαθρομετανάστρια, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε  μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Συνελήφθησαν, την 11-11-2015 αργά το βράδυ, στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,  δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 56 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε 52χρονη λαθρομετανάστρια.Ειδικότερα, η σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, μία 52χρονη ομοεθνή τους, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατά τον έλεγχο,  προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της 52χρονης εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου Ιωαννίνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: