ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Κιβωτός του Κόσμου : Προσφέρουμε στο σπίτι των παιδιών Φροντίζουμε για το μέλλον τους



Επειδή ένα πολιτικός ποτέ δεν πιστεύει αυτά που λέει, εκπλήσσεται όταν οι άλλοι τον πιστεύουν : ( Σαρλ Ντε Γκωλ )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Κιβωτός του Κόσμου : Προσφέρουμε στο σπίτι των παιδιών - Φροντίζουμε για το μέλλον τους























Οι Μανούλες Ηγουμενίτσας, ο Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών Θεσπρωτίας και το Κ.Δ.Α.Π. “Δίαυλος” του Δήμου Ηγουμενίτσας, σας καλούν να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στην Κιβωτό του Κόσμου, που βρίσκεται στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.Στις 11, 12, 13 και 16 Νοεμβρίου 2015, μπορείτε να φέρετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Γραφείο, το οποίο μας παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό, στο δεύτερο όροφο, στην οδό Αγίων Αποστόλων 7-9 (το κτίριο μεταξύ Αστυνομίας και Τράπεζας Πειραιώς) και ώρες 9:00 με 11:00 το πρωί και 18:00 με 20:00 το απόγευμα.Επίσης, στις 14 Νοεμβρίου 2015 θα γίνεται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Πλατεία Δημαρχείου από τις 10:00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι. Πληροφορίες: κα. Χριστίνα Σωτηρίου, 6973751427 .

ΚΠΕ Φιλιατών: «Πρόσληψη εκπαιδευτών για  Πρόγραμμα Κατάρτισης 260 ωρών για τα αρωματικά φυτά»
















 Πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών» πρόκειται να υλoποιηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, εγκεκριμένο από το Δ.Σ. ΟΑΕΔ, με φορέα υλοποίησης το  ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων. Προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 11/11/2015 έως και την Παρασκευή 20/11/2015, MONO με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά και ώρα από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ., στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, (3ο χιλ. Ιωαννίνων-Αθηνών, 45500, Ιωάννινα τηλ 26510-48063), για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιων εκπαιδευτών. Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τα μαθήματα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στο ΚΕΚ Ιωαννίνων του ΟΑΕΔ (3ο χιλ. Ιωαννίνων-Αθηνών, 45500, Ιωάννινα τηλ 26510-48063)και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. Η προκήρυξη είναι επίσης αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλιατών www.kpe-filiaton.gr .Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος κατάρτισης προκηρύσσονται οι παρακάτω κλάδοι και ειδικότητες:
• Για την ενότητα «Ασφάλεια Εργαζομένων» 10 ώρες
_ Μηχανικός Παραγωγής ή Μηχανικός Ασφαλείας
• Για τις ενότητες «Μάρκετινγκ, Δημόσιες Σχέσεις,» 48 ώρες
_ 1η ανάθεση: Πτυχιούχοι ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών
_ 2η ανάθεση: Πτυχιούχοι ΤΕΙ αντίστοιχης κατεύθυνσης
• Για την ενότητα «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας» 24 ώρες
_ Πτυχιούχοι ΑΕΙ ΠΕ9 Οικονομικών Επιστημών, Νομικής – Πολιτικών Επιστημών ΠΕ13
• Για την ενότητα «Πληροφορική» 48 ώρες
_ 1η ανάθεση: ΠΕ19 και ΠΕ20 Πληροφορικής
_ 2η ανάθεση: ΠΕ3, ΠΕ4, ΠΕ9 με 300 ώρες τουλάχιστον εξειδίκευση στην Πληροφορική
• Για την ενότητα « Πωλήσεις-Προϊόν- Πωλητής -Πελάτης » 30 ώρες
_ 1η ανάθεση: Πτυχιούχοι ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών με 3 έτη εμπειρία
_ 2η ανάθεση: Πτυχιούχοι ΑΕΙ με 3 έτη εμπειρία στις πωλήσεις
• Για την ενότητα «Αποτελεσματική Ηγεσία και Ανθρώπινος Παράγων» 24 ώρες
_ 1η ανάθεση: Ψυχολόγοι Εργασίας – Ψυχολόγοι ΑΕΙ
_ 2η ανάθεση: Κοινωνιολόγοι ΑΕΙ
• Για την ενότητα «Εισαγωγή, Case Study» 76 ώρες
_ 1η ανάθεση: Γεωπόνοι ΑΕΙ ΠΕ14 τμημάτων φυτικής παραγωγής
_ 2η ανάθεση: Φυτικής παραγωγής ΤΕΙ ΤΕ01
Οι Πίνακες αξιολόγησης & αποκλειομένων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 27/11/2015 στον πίνακα Ανακοινώσεων του ΚΕΚ Ιωαννίνων και στην Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

ΚΠΕ Φιλιατών: «Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Κατάρτισης 260 ωρών για τα αρωματικά φυτά»




















Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών» πρόκειται να υλoποιηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, εγκεκριμένο από το Δ.Σ. ΟΑΕΔ, με φορέα υλοποίησης το  ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.Το πρόγραμμα είναι μη επιδοτούμενο. Οι συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση.
Διάρκεια κατάρτισης: 260 ώρες
Αριθμός συμμετεχόντων: 25
Χώρος υλοποίησης: ΚΠΕ Φιλιατών-Βρυσέλλα
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ενυπόγραφα τις αιτήσεις τους στο ΚΠΕ Φιλιατών.  Το έντυπο αίτησης θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Φιλιατών http://www.kpe-filiaton.gr/ και επίσης θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία του ΚΠΕ Φιλιατών στη Βρυσέλα.
Πληροφορίες στο τηλ : 26640-22000 ,E-mail: kpefilia@otenet.gr  .

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 82χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός την 15-03-2014, στο σπίτι του στην Κράψη Ιωαννίνων




















Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 30 και 32 ετών.Ο 30χρονος δράστης είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας, για το αδίκημα του βιασμού.Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων συνεργάστηκε με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού, στην Κράψη Ιωαννίνων.Ο 82χρονος είχε βρεθεί νεκρός την 15-03-2014, στο σπίτι του σε αγροτική περιοχή στην Κράψη Ιωαννίνων και όπως προέκυψε, ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας, φέροντας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Για την εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε συστηματική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη των ερευνών.Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 30 και 32 ετών.Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δράστης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης, είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας για το αδίκημα του βιασμού, ενώ σε βάρος των άλλων δύο δραστών έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: