ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Αναβάλλεται η υποχρεωτική χρήση καρτών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες



Δεν υπάρχει τίποτε τόσο εύκολο που να μη γίνεται δύσκολο όταν το κάνεις διστάζοντας : ( Ρακίνας )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Αναβάλλεται η υποχρεωτική χρήση καρτών για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

















Λίγο κράτησε το όνειρο της αξιοποίησης των ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς με Απόφαση του ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων «πάγωσε» για ένα χρόνο την εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.Στις 09 Οκτωβρίου η Κ. Σαββαϊδου είχε εκδώσει Απόφαση με την οποία συγκροτούσε ειδική Επιτροπή, με αντικείμενο την επεξεργασία κοστολογημένου σχεδίου για την προώθηση και για την διευκόλυνση της χρήσης ηλεκτρονικών πληρωμών.Στα πλαίσια αυτά η Ομάδα Εργασίας θα έπρεπε να επεξεργασθεί και να μελετήσει θέματα που αφορούν στην:
-    υποχρεωτική χρήση μεταφορών πιστώσεων για τις εισπράξεις στα Τελωνεία (ICISnet)
-   της αποδοχής καρτών πληρωμών έκδοσης αλλοδαπών φορέων παροχής υπηρεσιών πληρωμών για εισπράξεις του Υπουργείου Οικονομικών
-    της υποχρεωτικής αποδοχής καρτών πληρωμών από επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, μέσω της χρήσης τερματικών αποδοχής καρτών (POS)
 -   την καθολική απαγόρευση χρήσης μετρητών στις Δ.Ο.Υ.
 - την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού παραβόλου, ιδίως μέσω της ένταξης σε αυτό και των Υπουργείων που μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στις σχετικές ενέργειες ένταξης παραβόλων τους στο e-παράβολο, αλλά και λοιπών Φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Η Επιτροπή αυτή θα έπρεπε να παραδώσει το πόρισμα της στο τέλος του έτους, ωστόσο με νέα Απόφαση που υπογράφει ο προσωρινός αντικαταστάτης της Κ. Σαββαϊδου, η προθεσμία παράδοσης του πορίσματος μεταφέρθηκε ένα χρόνο αργότερα ήτοι στις 31/12/2016, παρά το ότι έως και προχθές ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών «ξεδίπλωνε» το σχεδιασμό της χρήσης «πλαστικού» χρήματος από την αρχή του 2016, συμπεριλαμβάνοντας και την υποχρεωτική εγκατάσταση POS σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
πηγή…: iefimerida.gr

Ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη 



















Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα στις 10 Νοεμβρίου 2015, αφού πληροφορήθηκε το θάνατο του πρώην Δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωσήφ Πιτούλη, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ  (Απόφαση Δ.Σ. 253/2015)
•Να εκφράσει την θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
•Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
•Να καταθέσει στεφάνι και να κάνει δωρεά του ποσού των 100€ στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΔΟΝΑΤΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ

Δήμος Φιλιατών  : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 17η έτους 2015



















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 13η του μηνός Νοεμβρίου   του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και Προϋπολογισμού Οικ. έτους  2015.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
2.Έγκριση τροποποιημένης μελέτης και καθορισμός τρόπου υλοποίησης του έργου «Κατασκευή συνδέσεων Δικτύου αποχέτευσης Φιλιατών»
- Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
3.Έγκριση σύναψης δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων  για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή συνδέσεων Δικτύου αποχέτευσης Φιλιατών»
- Εισηγητής: : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
4.Έγκριση διενέργειας της Προμήθειας<< Προμήθεια καυσίμων – λιπαντικών & πετρελαίου θέρμανσης για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Φιλιατών , των Νομικών Προσώπων και των Σχολικών Επιτροπών για το έτος 2016.
- Εισηγητής: - Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κατσάρης
5.Διακανονισμός οφειλών της Εταιρείας με την επωνυμία <  A.E>>καθώς και του  κ. Σπανόπουλου Δημήτριο του Νείλου.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
6.Κατανομή ποσού για λειτουργικές δαπάνες σχολείων Γ΄ τριμήνου έτους 2015.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
7.Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για την προμήθεια ενός μεταχειρισμένου μικρού φορτηγού κλειστού τύπου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: - Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κατσάρης
8.Αίτημα του Δήμου Φιλιατών προς το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, για την  παραχώρηση χρήσης του υπ αριθμ. ΚΗΥ 5727 σχολικού λεωφορείου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: - Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Κατσάρης
9. Έγκριση  1ου ΑΠΕ (τακτοποιητικού)  και 1ου ΠΚΤΜΝΕ  του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο νεκροταφείο Συν. Νεροχωρίου στην τ. κ. Κοκκινολιθαρίου»
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
10.Έγκριση 1ου ΑΠΕ  του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων κάμπου Σαγιάδας»
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
11.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία στα δ.δ. Βρυσέλλας και Αχλαδέας»
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ‘’ ΕΝΩΣΗ αγροτών ‘’ γνωστοποιεί












Ο  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” κάνει  γνωστό  στους  αιγοπροβατοτρόφους, ότι  ξεκίνησε  η  απογραφή  του  ζωικού  κεφαλαίου  η  οποία  είναι  απαραίτητη  για  την  πληρωμή  της  προκαταβολής  για  την εξισωτική αποζημίωση  του  έτους  2015.Οι  αιγοπροβατοτρόφοι  μπορούν  να  προσέρχονται  στα γραφεία  του  ΚΕΑ  του  Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” στην  οδό  Χαρ.Τρικούπη  38  στο  ισόγειο  του  κτιρίου  από  09  Νοεμβρίου  2015  μέχρι  10  Δεκεμβρίου  2015  προκειμένου  να  γίνει  η  ετήσια  απογραφή, προσκομίζοντας  το  Μητρώο  αιγοπροβάτων  καθώς  επίσης  και  τα  τιμολόγια  πώλησης  ή  σφαγής.Για  περισσότερες  πληροφορίες  θα απευθύνεστε  στο  τηλέφωνο  2651070961  κ.Τασιούλα Σταύρο.

Η Δ.Ε.Υ.Α.  Ηγουμενίτσας ενημερώνει : ‘’ Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών  ‘’

















1 .  Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι:
•την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή .
•την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ., λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί η υδροδότηση, από το ύψος του πρώην πρατηρίου Ντάσιου έως και το Supermarket Μαρινόπουλος καθώς και από τη θέση Πυρί έως και το Μακρυγιάλι .
•την ΠΕΜΠΤΗ 12/11/2015 από τις 08:00 π.μ έως τις 02:00 μ.μ. και λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στη ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ θα διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή .
2 . Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών 
Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Παρασκευή 13/11/2015 από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης θα διακοπεί η υδροδότηση στην περιοχή του Λαδοχωρίου από το ξενοδοχείο Angelika Palace έως τον χώρο πρώην παζάρι και μέχρι τα πρατήρια της περιφερειακής οδού. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών
Θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, από την προσεχή Τετάρτη (11/11/2015) μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου, θα παραστεί στις παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, σε όλη τη χώρα.Στις παρουσιάσεις αυτές θα παραστούν τοπικοί Βουλευτές, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι Φορέων και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, καθώς και άλλοι Φορείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των περιοχών. Η διαδικασία αυτή, που αποτελεί και δέσμευση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  στο πλαίσιο της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης των πολιτών, αποσκοπεί στην πλήρη ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό, παρατηρήσεις και προτάσεις που ενδεχομένως υποβληθούν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν στην τελική κατάρτιση των προτεινόμενων Σχεδίων.
( Ακολουθεί το πρόγραμμα των παρουσιάσεων )

 























( Για τον ακριβή τόπο και τις ώρες των παρουσιάσεων θα υπάρξει ενημέρωση από τις οικείες Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις. Για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση. )

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
ΘΕΜΑ:  ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

















 






Είναι απίστευτο το δράμα που μήνες τώρα εξελίσσεται  στη θάλασσα του Αιγαίου και της Μεσογείου  ,μπροστά στα μάτια μας , πληγώνοντας  αθεράπευτα τις ψυχές μας  και καταπίνοντας κατά χιλιάδες ανθρωπους, νέους, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά.Γέμισε το  όμορφο πέλαγος με σωσίβια και κουφάρια δύστυχων ανθρώπων που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σωθούν από την δίνη του πολέμου στις πατρίδες τους και ιδιαίτερα στην Συρία.Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς  εδώ και καιρό έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα που σηκώνει τείχη και φράχτες στην δυστυχία των ανθρώπων με ελάχιστες χώρες , μεταξύ αυτών και η δική μας με καταλυτικό τρόπο , να δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της ανθρώπινης ύπαρξης.Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με την αδικία οι πολίτες που ασχολούνται εκτός των άλλων και με την προστασία των ζώων δηλώνουν απερίφραστα και έμπρακτα, όπου μπορούν και ιδιαίτερα στην διακεκαυμένη ζώνη των νησιών μας , την αλληλεγγύη τους στους κατατρεγμένους αυτούς ανθρώπους και συμπαρατάσσονται με τα κοινωνικά εκείνα κινήματα  και πολιτικές ,που δίνουν αγώνα να σταματήσει το παιχνίδι με τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων.Η Ομοσπονδία μας μαζί με χιλιάδες άλλους φορείς στην ήπειρό μας καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να ανοίξει τις πόρτες της στους πρόσφυγες να σταθεί έστω και μία  φορά στα τελευταία χρόνια δίπλα στον άνθρωπο , να αποδυθεί  το απεχθές και αποκρουστικό της πρόσωπο επαναφέροντας στην πολιτική της  τις αρχές του Διαφωτισμού τις οποίες  έχει παντελώς παροπλίσει.Η ριζική λύση στον ξεριζωμό αυτό είναι να σταματήσουν οι μεγάλες δυνάμεις τα παιχνίδια τους στην περιοχή της Συρίας και όπου δει.Η Ελλάδα, που έχει ζήσει η ίδια στο πετσί της  την προσφυγιά δεν μπορεί παρά να είναι μπροστάρης στον αγώνα για την βοήθεια αυτών των ανθρώπων και την ανείπωτη δυστυχία τους.
-Κάτω τα τείχη , οι φράχτες και τα συρματοπλέγματα.
-Κάτω ο φασισμός.
-Ναι στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.
Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (50 Σωματεία)και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, ως συνεργός του 48χρονου, που συνελήφθη χθες στην Άρτα για κατοχή κάνναβης 



















Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκαν σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου, άλλα (471,2) γραμμάρια κάνναβης.Σε συνέχεια του από 09.11.2015 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη 48χρονου ημεδαπού στην Άρτα για κατοχή ναρκωτικών, ανακοινώνεται ότι:Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη την 09-11-2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 56χρονος ημεδαπός,ο οποίος είχε παραχωρήσει το Ι.Χ. Φορτηγό του στον 48χρονο συλληφθέντα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διακίνηση των ναρκωτικών.Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 48χρονου στο Νεοχώρι Πρέβεζας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα (471,2) γραμμάρια κάνναβης.Ο 56χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας


















Δράστες της ληστείας είναι δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 30 ετών .Ο 50χρονος συνελήφθη στη όμορη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ύστερα από καταδίωξη του οχήματος στο οποίο επέβαιναν.Συνελήφθη, την 09-11-2015 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και απλή σωματική βλάβη. Ειδικότερα, ο 50χρονος μαζί με 30χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, μετέβησαν με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία 83χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Εκεί, κατά τη διαδικασία πώλησης ειδών, αφού τον έριξαν στο έδαφος προξενώντας του απλή σωματική βλάβη, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (1.650) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.Στη συνέχεια, διέφυγαν με το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο κατόπιν άμεσης και κατάλληλης ενημέρωσης από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Άρτας, ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού από την κατοχή του 50χρονου, το οποίο και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα 


















Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τέσσερις αλλοδαποί, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα :
•Συνελήφθη, την 09-11-2015 το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για απόπειρα κλοπής.
•Συνελήφθη, την 10-11-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
•Συνελήφθη, την 09-11-2015 το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.
•Συνελήφθη, την 10-11-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: