ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΚΠΕ Φιλιατών: «Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης 260 ωρών για τα αρωματικά φυτά



Σε έναν τρελό κόσμο μόνο οι τρελοί είναι λογικοί : ( Ακίρα Κουροσάβα )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΚΠΕ Φιλιατών: «Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης 260 ωρών για τα αρωματικά φυτά»
















Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης με τίτλο: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής για την Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην παραγωγή και πώληση αρωματικών/ φαρμακευτικών φυτών» πρόκειται να υλoποιηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, εγκεκριμένο από το Δ.Σ. ΟΑΕΔ, με φορέα υλοποίησης το  ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων.Το πρόγραμμα είναι μη επιδοτούμενο. Οι συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση. Διάρκεια κατάρτισης: 260 ώρες.Αριθμός συμμετεχόντων: 25 .Χώρος υλοποίησης: ΚΠΕ Φιλιατών-Βρυσέλλα.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο: ΚΠΕ Φιλιατών ,τηλ.: 26640-22000,E-mail: kpefilia@otenet.gr .

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας






















 Το Φιλιάτι την Τρίτη το απόγευμα επισκέφτηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. σε περιοδεία του στην Ηπειρο.

Δήμος Ηγουμενίτσας : Παρουσίαση του Βιβλίου ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το περιοδικό ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ - Θεωρία και Πράξη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μαστορίδη ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.30΄στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
1.Γιώργος Κ. Καπρινιώτης, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων.
2.Σπύρος Χ. Πανταζής, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θα ακολουθήσει η μαρτυρία του συγγραφέα.Την παρουσίαση του βιβλίου θα συντονίσει και θα διαβάσει αποσπάσματα η Βασιλική Παππά, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος.Πιάνο: Νικόλ Μουσκέτα
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά

















Συνελήφθησαν, την 02-11-2015 το μεσημέρι, στην πόλη των Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 24 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου


















Συνελήφθη, 02-11-2015 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών,ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.











Δεν υπάρχουν σχόλια: