ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940Ο Θεός συμβουλεύτηκε το νου του για να δημιουργήσει τον άνδρα. Και την καρδιά του όταν δημιούργησε τη γυναίκα : ( Υπερείδης )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940Την Επέτειο του ΟΧΙ σε ανάμνηση της μεγάλης εθνικής ημέρας, της 28ης Οκτωβρίου 1940,γιόρτασε ο Δήμος Φιλιατών με λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στους Φιλιάτες και με μεγάλη παρέλαση μαθητών και Στρατού.Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των πεσόντων.Η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Έλληνα Δικτάτορα που έφερε τίτλο Πρωθυπουργού, Ιωάννη Μεταξά. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα και την Κύπρο κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία. Επίσης, σε πολλές χώρες του κόσμου, Ελληνικές κοινότητες γιορτάζουν την Επέτειο του Όχι.

Συνελήφθη 61χρονος στα Ιωάννινα για εκβίασηΣυνελήφθη 61χρονος την 27-10-2015/14:50 στα Ιωάννινα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για εκβίαση.

Συνελήφθησαν δύο άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα στα Ιωάννινα Συνελήφθησαν, την 27-10-2015 μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 61χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας αντίστοιχα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα :
• Σε βάρος του 61χρονου, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της κα Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για  εκβίαση.
• Σε βάρος του 29χρονου, εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση  του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης (4) μηνών και χρηματική ποινή (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: