ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πόβλα θα πας…προσοχή Παπάς …?... 142 κιλά χασίς στην Πόβλα πιάστηκαν στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ.



Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι η ομίχλη.Εμείς που λες όλα τα φτιάχνουμε στο φως.«Γειτονιές του Κόσμου» : ( Γιάννης Ρίτσος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Πόβλα θα πας…προσοχή Παπάς …?... 142 κιλά χασίς στην Πόβλα πιάστηκαν στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ.
Πράγματι έχει πολλές εκκλησιές…βοήθειά μας….!






























Συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.O 46χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, με σκοπό να διαφύγει .Κατασχέθηκαν -130- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -141- κιλών και -184- γραμμαρίων.Συνελήφθη, την 19-10-2015 τα ξημερώματα στον Αμπελώνα Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη). Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του Αμπελώνα Φιλιατών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός.Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στα πίσω καθίσματα και το πορτ – παγκάζ του οχήματος, (130) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (141) κιλών και (184) γραμμαρίων.Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 46χρονου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δ.ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Κατάταξη στο 2ο έτος  Ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας αποφοίτων ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ B’ κύκλου και ΕΠΛ 





















Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, για το σπουδαστικό έτος 2015-2016, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους σπουδαστές οι οποίοι είναι απόφοιτοι ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ B’ κύκλου και ΕΠΛ  να υποβάλλουν αίτηση κατάταξης σε συναφείς ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ,  να εγγραφούν και να φοιτήσουν απευθείας στο 2ο έτος (Γ’ εξάμηνο) σπουδών. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά τις εξής ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας που λειτουργούν ήδη στο Γ΄ Εξάμηνο σπουδών:
1.Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
2.Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
3.Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης
4.Στέλεχος φοροτεχνικού γραφείου-μηχανογραφημένου λογιστηρίου
5.Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
6.Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας Chef
7.Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι απόφοιτοι να προέρχονται από αντίστοιχες, συναφείς ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ B’ κύκλου και ΕΠΛ: τομείς Υγείας Πρόνοιας, Διοίκησης και Οικονομίας,  Επαγγελμάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος : «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου»
















Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισήγηση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου».Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από πρόσκληση του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία», πραγματοποίησε χθες (17-10-2015), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης των Φορέων Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων.Η εισήγηση απευθυνόταν σε επιστήμονες που επιθυμούσαν να μάθουν περισσότερα για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.Την εισήγηση πραγματοποίησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ενώ οι θεματολογίες που αναπτύχθηκαν ήταν:
•Η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
•Διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας.
•Αδικήματα και τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
•Το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες   κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
Στόχος ήταν, επίσης, η προβολή όλων των καινοτόμων δράσεων της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίες σκοπεύουν στην πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων και αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

ΚΠΕ Φιλιατών: «Hμερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 21/10/2015»
























Το Κ.Π.Ε. Φιλιατών, σε συνεργασία με το Δήμο Ηγουμενίτσας, σας προσκαλεί στην  ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που διοργανώνει  στα πλαίσια της «Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρες 09:00-13:00 στην Ηγουμενίτσα στο ΠΑΝΘΕΟΝ.
Πρόγραμμα Ημερίδας
09:00-09:10 –Προσέλευση.
09:10-09:50 - Κυπριανός Παντελής, Καθηγητής (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) Πανεπιστημίου Πατρών: "Η συμμετοχή του σχολείου στην Αειφόρο ανάπτυξη".
09:50-10:30- Γκόγκας Θεμιστοκλής, Αναπληρωτής Καθηγητής Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι. Ηπείρου: "Πολιτισμός και Περιβάλλον: Μια αμφίδρομη σχέση".
10:30-11:10 - Αράπογλου Μιχάλης, Αρχιτέκτονας, Δρ. Ανθρωπογεωγραφίας: "Η περιβαλλοντική εκπαίδευση εκτός των τειχών".
11:10-11:30-Διάλλειμμα
11:30-11:45-Νικολάου Μάρκος, MSc Υπεύθυνος Κ.Π.Ε. Φιλιατών Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Γνωρίζω-Αγαπώ-Προστατεύω .
11:45-12:00-Νάστου Μαριάννα, MEd Επιστήμες της Αγωγής, Υπεύθυνη Κ.Π.Ε. Φιλιππιάδας: "Διαμορφώνοντας αξίες για το περιβάλλον μέσα απ’ τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης".
12:00-12:15-Σακαρέλης Χρήστος, Μέλος Κ.Π.Ε. Κόνιτσας: "Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Κόνιτσας".
12:15-12:30-Λιώλης Θωμάς, Υπεύθυνος Κ.Π.Ε. Πραμάντων: "Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Πραμάντων".
12:30-12:45-Ίσαρη Ασπασία, Υπεύθυνη Κ.Π.Ε.. Αράχθου: "Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Αράχθου".
12:45-13:00- Ερωτήσεις-Λήξη ημερίδας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

















Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (19-10-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
•Τετάρτη (21-10-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα – Δίστρατο.
•Πέμπτη (22-10-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
•Παρασκευή (23-10-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (24-10-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα -  Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS















Συνελήφθη 24χρονος φυγόποινος αλλοδαπός στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 18-10-2015 το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου, σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για παραβίαση περιορισμών διαμονής καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, με πλαστό αλβανικό διαβατήριο
Συνελήφθη, την 18.10.2015 αργά το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 23χρονος κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου, το οποίο και κατασχέθηκε.Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του, εκκρεμούσε σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για παράνομη μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών
Συνελήφθη, την 19-10-2015 μετά τα μεσάνυχτα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 23χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι  ως οδηγός  Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε τρεις υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 34, 24 και 21 ετών, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.To I.X.E. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης αυτοκινήτου στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης.Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης αυτοκινήτου που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 38χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, ο 38χρονος, την 17-07-2015, αφού έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων, αφαίρεσε διάφορα εργαλεία.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 38χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.














Δεν υπάρχουν σχόλια: