ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΚΠΕ Φιλιατών - Ημερίδα : «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά»«Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος  :  ( Αίσωπος  )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΚΠΕ Φιλιατών - Ημερίδα : «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά», σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγ/τσας, καθώς και το Δήμο Ηγουμενίτσας.Θέμα της ημερίδας είναι το μέλι ως τοπικό προϊόν στη Θεσπρωτία, η διατροφική του αξία, καθώς και ορθή αξιοποίηση και εφαρμογή του στη μαγειρική και αρτο-ζαχαροπλαστική.Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα.Είσοδος ελεύθερη.Πληροφορίες: ΚΠΕ Φιλιατών 26640-22000 .

Μήνυμα του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά σήμερα. Γνωρίζω ότι η προσπάθεια για την είσαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι ψυχοφθόρα τόσο για τους ίδιους τους μαθητές όσο και για τις οικογένειες και τους καθηγητές τους.Η ζωή όμως δεν σταματά στα αποτελέσματα των εξετάσεων, ανεξάρτητα από τα ποια θα είναι αυτά. Νέες κορυφές και προκλήσεις θα γεννιούνται διαρκώς και θα ζητούν αγώνα επίμονο και προσηλωμένο. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη τη νέα γενιά, τις προοδευτικές της ιδέες και τη δυναμική της.Χρέος μας σαν πολιτεία είναι να ανασυγκροτήσουμε το χώρο της παιδείας, ώστε να απαλλάξουμε από το τεράστιο ψυχολιγικό φορτίο και το δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Στόχος μας είναι το δημόσιο δωρεάν και δημοκρατικό σχολείο, που θα περέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προάγεται η γνώση και η κριτική σκέψη, να απελευθερώνεται η δημιουργικότητα και να αναπτύσεται η συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης. Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις


Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και   μαθήτριες καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.Με ηρεμία, ψυχραιμία, να καταφέρετε να αποδώσετε σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας  που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια με την βοήθεια των καθηγητών και των γονιών σας , έτσι ώστε να συνεχίσετε τις  σπουδές  σας  στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση , στον τομέα που εσείς πραγματικά επιθυμείτε.          
Θωμάς  Γ. Πιτούλης :  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Θεσπρωτίας

Συνάντηση είχε Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, κ. Σωτήριο Μήτση πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα, και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Ευριπίδη Γλαβά, τον αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Αναστάσιο Τσίνα, τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Βλαχόπουλο καθώς και τους καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και επαναδιατυπώθηκε η στήριξη του Δήμου προς το Τμήμα καθώς και η πρόθεση του για περαιτέρω συνεργασία με το Τμήμα και η υλοποίηση από κοινού δράσεων.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Δήλωση του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων 


«Μια χρονιά πιεστική έφτασε στο τέλος της. Σήμερα ξεκινά ένας από τους πιο όμορφους αγώνες που θα πραγματοποιήσουν ποτέ τα παιδιά μας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις. Απολαύστε αυτές τις στιγμές γιατί οι αγώνες και οι δοκιμασίες της ζωής ποτέ δεν σταματούν και πάντα θα αγωνίζεστε για κάτι. Αυτό είναι και το νόημα. Η προσπάθεια και η επιβράβευση! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και να ξέρετε ότι μας έχετε κάνει ήδη περήφανους».
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΗ κατάσταση στην Υγεία και την Πρόνοια είναι άκρως επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. Τα προβλήματα στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ είναι εκρηκτικά και χειροτερεύουν διαρκώς. Υπολειτουργούν τα πολυϊατρεία και τα Κέντρα Υγείας, τα ιδρύματα Πρόνοιας έχουν καταντήσει ερείπια από τα οποία λείπουν ακόμα και υλικά καθαριότητας! Οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας συνεχώς υποβαθμίζονται και εμείς καλούμαστε να βάζουμε όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για εξετάσεις, νοσήλια, θεραπείες κ.α., την ώρα που οι ιδιωτικοί όμιλοι, οι φαρμακοβιομήχανοι, τα διαγνωστικά κέντρα αυξάνουν την πελατεία και τα κέρδη τους..!Η άθλια κατάσταση στην Υγεία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θεωρεί τις παροχές Υγείας του λαού "κόστος", γιατί εμποδίζουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.Η κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ δεν σημαίνει την κατάργηση των δυσβάσταχτων χαρατσιών για όσους περνούν την πόρτα του νοσοκομείου. Τα «χαράτσια» της τάξης των 70 ευρώ στα απογευματινά ιατρεία συνεχίζουν να υπάρχουν την ίδια ώρα που οι ασθενείς αναγκάζονται να πληρώνουν για μια σειρά υλικά και φάρμακα απαραίτητα για τη νοσηλεία τους.Την ίδια ώρα οι κυβερνήσεις και η Ε.Ε. εμπορευματοποιούν τις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας τις οποίες χρειαζόμαστε αφού καταστραφεί η υγεία μας, για να μη χάνουν από τα κέρδη τους ούτε ένα ευρώ, οι εργοδότες δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας μας μέσα στο χώρο δουλειάς, όπως έχουν υποχρέωση. Έτσι κερδίζουν όχι μόνο από τις μειώσεις μισθών, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και ασφαλιστικών δικαιώματα, αλλά και με την καταστροφή της υγείας μας.Ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσια – δωρεάν υγεία – πρόνοια μας αφορά όλους και όλοι μαζί απαιτούμε:
•Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ΤΩΡΑ.Μονιμοποίηση επικουρικών,εργολαβικών, Voucher. Να καταργηθούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και η κινητικότητα.
•Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων.
•ΤΩΡΑ να δοθούν όλα τα κονδύλια που χρωστάει το κράτος σε όλες τις δημόσιες μονάδες Υγείας - Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ! Πλήρης και αποκλειστική κρατική χρηματοδότηση.
•Να επαναλειτουργήσουν άμεσα οι υγειονομικές μονάδες και κλινικές που έκλεισαν. Να δημιουργηθούν νέα δημόσια Κέντρα Υγείας.
•Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων.Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, με κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.
•Να φορολογηθούν με συντελεστή 45%τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ζωσιμάδων 4 Ηγουμενίτσα, Επικοινωνία : email : ergkigu@otenet.gr , georgebourgos@ gmail.com  . Τηλέφωνα : 2665022136,6977025416 .

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες,
Συνεχώς αναγκαζόμαστε να βάζουμε το χέρι στην τσέπη για να πληρώνουμε για υπηρεσίες υγείας που έχουμε ανάγκη και δικαιούμαστε. Για υπηρεσίες που τις πληρώναμε μια ζωή και ακόμα τις πληρώνουμε από τις εισφορές και τη φορολογία μας.Θυσιάζουν την υγεία των λαϊκών οικογενειών για να εξασφαλίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.Η σημερινή άθλια κατάσταση στην Υγεία -Πρόνοια είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θεωρεί τις παροχές υγείας του λαού ως «κόστος, γιατί εμποδίζουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα για εμάς και νέα προνόμια για τους μεγαλοεπιχειρηματίες.Η συγκυβέρνηση διαπραγματεύεται για κάποια χαλάρωση της περιοριστικής πολιτικής για να εξοικονομηθούν κονδύλια για να δοθούν νέες επιδοτήσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους. Γι’ αυτό και η προσωρινή συμφωνία για την παράταση του Μνημονίου χειροκροτήθηκε από τις ενώσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ. Για να κρύψει ότι διαπραγματεύεται για τα συμφέροντα των Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών - και μάλιστα μέσα στα εχθρικά για το λαό πλαίσια της Ε.Ε - η κυβέρνηση προσπαθεί να προσδώσει "πατριωτικό" χαρακτήρα ακόμα και σε ολοφάνερα αντιλαϊκά μέτρα, όπως η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και η δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων (που υπήρξε απαίτηση της Τρόικα) νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, δήμων για να συνεχίζονται οι πληρωμές στους πιστωτές και οι επιδοτήσεις στους μεγαλοεπιχειρηματίες.Την ίδια ώρα οι επιχειρηματικοί όμιλοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν πλήθος φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων.Γι’ αυτό, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, μας διαβεβαίωσαν ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» για την υγεία, την πρόνοια, την αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και συντάξεις.Γι’ αυτό, και οι εξαγγελίες για 4.500 μόνιμες  προσλήψεις, ακόμα και αν ολοκληρωθούν μέσα στο 2015, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις τεράστιες ελλείψεις, αφού μόνο οι συνταξιοδοτήσεις υγειονομικών φτάνουν τις 17.000. Δηλαδή, κλινικές και τμήματα θα παραμείνουν κλειστά και θα αυξάνονται τα χρωστούμενα ρεπό και η εντατικοποίηση. Γι’  αυτό, η νέα συγκυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2015 (που ψήφισε η προηγούμενη συγκυβέρνηση) που μειώνει ακόμα περισσότερο την ανεπαρκέστατη κρατική χρηματοδότηση για τις δημόσιες μονάδες υγείας. Δηλαδή, θα μεγαλώσουν οι ελλείψεις σε υλικά και φάρμακα και υπάρχουν νοσοκομεία που θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Παραμένουν οι πληρωμές των ασθενών για συμμετοχή σε νοσηλείες, εξετάσεις, φάρμακα ενώ οι δηλώσεις και της νέα κυβέρνησης περί «νοικοκυρέματος» και «περιορισμού της σπατάλης» στην υγεία, ήταν στην πρώτη γραμμή της προπαγάνδας της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, στο όνομα των οποίων ενοχοποιήθηκαν οι λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα κι έγιναν οι ανατροπές στο σύστημα υγείας εις βάρος των ασθενών και υγειονομικών και υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων.Δεν αρκεί να αγανακτούμε.Να οργανωθούμε στα σωματεία για να παλέψουμε για το δίκιο μας.Δεν θα θυσιάζουμε την υγεία και τη ζωή μας, για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Στον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών αλλά και για τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, είναι προτεραιότητα η υπεράσπιση της υγείας του λαού. Για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας, πρέπει να στρέφεται ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και την πολιτική της Ε.Ε. που τους υπηρετεί. Να διεκδικεί την πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να στοχεύει στην κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία και την κατάργηση των πληρωμών των ασθενών.Σε αυτόν το δρόμο σε καλούμε να αγωνιστούμε μαζί.ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
•Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας με πλήρη χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό.
•Την ανασυγκρότηση της διαλυμένης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
•Προσλήψεις μόνιμου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης προσωπικού όλων των κλάδων, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών, των Κέντρων Υγείας Ηγουμενίτσας και Παραμυθιάς.
•Κάλυψη των αναγκών με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.
•Κατάργηση κάθε πληρωμής για ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φάρμακα, θεραπείες, υγειονομικό υλικό και τεχνικά βοηθήματα.
•Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ευθύνη του κράτους χωρίς καμιά προϋπόθεση σε όλους τους ανασφάλιστους, ανέργους και τα μέλη της οικογένειάς τους.
•Προσλήψεις στο ΕΚΑΒ έτσι ώστε να καλύπτονται το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας όλο το 24ωρο.
•Να καταργηθεί κάθε μορφή επιχειρηματικής δράσης στον τομέα της Υγείας.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS

 


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές στην Ηγουμενίτσα για κλοπή
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές την 17-05-2015/19:40 στην  Ηγουμενίτσα ,ηλικίας 43 και 21 ετών, ενώ αναζητείται έτερη συνεργός τους, γιατί νωρίτερα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ. αυτ/το, ιδιοκτησίας ημεδαπού, μια (1) τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και έγγραφα του οχήματος.Προαναφερόμενα κλαπέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν στην Ρεματιά Πρέβεζας για κλοπή σε Εκκλησιά
Συνελήφθησαν 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και 25χρονη σύζυγός του στην Ρεματιά Πρέβεζας την 17-05-2015/20:28, γιατί εισήλθαν κατόπιν παραβίασης στον  Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, και αφαίρεσαν από το παγκάρι  άγνωστο χρηματικό ποσό. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστες, κατά το παρελθόν είχαν διαπράξει ακόμη (2) κλοπές, στον ίδιο Ιερό Ναό.
Συνελήφθη  52χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη,την 17-05-2015 το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.Αναλυτικότερα, την 17-05-2015 το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, ο 52χρονος επιχείρησε να εισέλθει σε γήπεδο για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα, επιδεικνύοντας πέντε εισιτήρια τα οποία δεν έφεραν τις προβλεπόμενες σφραγίδες, ενώ τα δύο από αυτά ήταν πλαστά. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 52χρονου προέκυψε ότι είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου, του οποίου η άδεια είχε λήξει από το 2012 και δεν είχε προβεί στην ανανέωσή της.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, με πλαστό  διαβατήριο
Συνελήφθη, την 17-05-2015 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 25χρονος επέδειξε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, την 18-05-2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής (1500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: