ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΡΩΤΗΣΗ :… για τα Προβλήματα του κτηνοτροφικού κλάδου στο νομό Θεσπρωτίας



Φρόντιζε να τιμωρείς τα ελαττώματα σου, για να μην τιμωρείσαι από αυτά : ( Επίκτητος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΕΡΩΤΗΣΗ του Βουλευτή στο Νομό Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλη Γιόγιακα
Προς: Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Θέμα: «Προβλήματα του κτηνοτροφικού κλάδου στο νομό Θεσπρωτίας»
































Οι κτηνοτρόφοι της  Θεσπρωτίας αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων που καλούνται να επιλύσουν σε πολλές περιπτώσεις μόνοι τους και χωρίς την οφειλόμενη συνδρομή της Πολιτείας.Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζονται στο ζήτημα των εξισωτικών αποζημιώσεων που αφορούν στην παροχή ενίσχυσης προς τους αγρότες των μειονεκτικών, ορεινών περιοχών και τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους, ως αντιστάθμιση των προβλημάτων που τους δημιουργούν τα μόνιμα φυσικά μειονεκτήματα των περιοχών τους. Να σημειωθεί ότι τα ποσά που οφείλονται από τα έτη 2013 – 2014 είναι σε εκκρεμότητα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι,  που νοικιάζουν έναν βοσκότοπο να βρίσκονται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να λαμβάνουν μέρος σε δημοπρασίες καταβάλλοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσά με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.Γι’ αυτό, κρίνεται σκόπιμο να γίνουν το συντομότερο δημοπρασίες για εκτάσεις βουνών που μπορούν να αξιοποιηθούν από τους μετακινούμενες κτηνοτρόφους και μ’ αυτό τον τρόπο να τους διατίθεται  ένας μόνιμος βοσκότοπος για τα κοπάδια τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο πρέπει να αποδοθούν ως βοσκοτόπια και βουνά με δενδρώδη βλάστηση καθώς είναι μεταξύ εκείνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βόσκηση.Σ’ ό,τι αφορά την κατανομή των βοσκοτόπων υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα λόγω του ρυθμιστικού ρόλου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (Π.Ε.Κ.) και του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (Σ.Ε.Κ.) καθώς υπάρχουν περιοχές, όπως η Θεσπρωτία όπου η Π.Ε.Κ. και ο Σ.Ε.Κ. δεν εκπροσωπούνται. Θεωρούμε ως επικρατέστερη λύση την εκπροσώπηση ανά νομό από τους κατά τόπους κτηνοτροφικούς συλλόγους.Η Πολιτεία οφείλει επίσης να μεριμνήσει για την αποπληρωμή των κτηνοτρόφων:
-Για τις καθυστερήσεις στις εξοφλήσεις της ενιαίας ενίσχυσης για το έτος 2014.
-Σ’ ό,τι αφορά τα υπόλοιπα των εξισωτικών αποζημιώσεων των ετών 2013-2014.
- Την επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου και Φ.Π.Α.
-Την αποπληρωμή των κτηνοτρόφων και γεωργών που επένδυσαν στη βιολογική κτηνοτροφία και γεωργία καθώς και στους κτηνοτρόφους που έχουν επενδύσει σε αυτόχθονες φυλές. 
Είναι αναγκαίο επίσης μέσω του ΕΛΓΑ να δικαιολογούνται απώλειες ζωικού κεφαλαίου και από άλλες αιτίες καθώς οι αποζημιώσεις που αποδίδονται στους κτηνοτρόφους είναι ιδιαίτερα χαμηλές αναλογικά με τις εισφορές που καταβάλλουν. Τέλος, την ευθύνη για την καταγραφή του ζωικού κεφαλαίου πρέπει να έχει ο κτηνίατρος εκτροφής.Κατόπιν τω παραπάνω:
-Θα επιλύσετε άμεσα το πρόβλημα των βοσκοτόπων των μετακινούμενων κτηνοτρόφων με τους τρόπους που σας περιγράψαμε και με τους οποίους συμφωνούν οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων;
-Θα προχωρήσετε στη δημοπράτηση βοσκοτόπων σε βουνά ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος;
-Θα αποδώσετε στους δικαιούχους τις εξισωτικές αποζημιώσεις, που εκκρεμούν για τα έτη 2013 – 2014;
-Θα φροντίσετε έτσι ώστε ο κτηνίατρος εκτροφής να έχει και την ευθύνη για την καταγραφή του ζωικού κεφαλαίου;
Ο ερωτών βουλευτής : Βασίλειος Γιόγιακας

Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Μάριου Κάτση, στην πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας















Επίσκεψη πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 14.5.2015, οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάριος Κάτσης (Ν. Θεσπρωτίας) στην πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, ύστερα από πρόσκληση του πρέσβη Farid Fernández και του γραμματέα Ernesto Bordier.Ο κ. Μεικόπουλος ως πρόεδρος της επιτροπής φιλίας Ελλάδος-Βενεζουέλας  της Βουλής της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, αποτίμησε την δράση της επιτροπής και τόνισε τη σημασία της συνέχισης της σύσφιξης των σχέσεων φιλίας και αμοιβαίας συνεργασίας των δύο χωρών.Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και οι δυο βουλευτές μετέφεραν την εμπειρία από τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης να εξέλθει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια.Τέλος, στη συζήτηση τονίστηκε η ανάγκη να επανασυσταθεί η επιτροπή φιλίας και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο καθώς και οι δυο πλευρές διαπίστωσαν την αναγκαιότητα για περεταίρω συνεργασία των δυο χωρών και κοινοβουλίων.
…Το Γραφείο Τύπου

Από ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΡΤΑΣ : Clockwork Castle Festival: Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Β.Δ. Ελλάδα


















Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία των Dubrovniks στην Άρτα !
Αυτή είναι η μεγάλη είδηση για τους λάτρεις του συγκροτήματος που έφτιαξε το όνομά του τη δεκαετία του ’90.Οι Dubrovniks από τη μακρινή Αυστραλία έχουν επανασυνδεθεί και πραγματοποιούν ξανά περιοδείες.Στην περιοδεία τους στην Ελλάδα θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Άρτα όπου θα παίξουν στις 13 Ιουνίου στο Clockwork Castle Fest (Κάστρο Άρτας), που διοργανώνει το «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, και συμμετέχουν επίσης οι αμερικανοι Sister of Υour Sunshine Vapor, οι False Alarm και οι Heritage.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ (μέχρι 7 Ιουνίου), αντί των 17 ευρώ που θα ισχύει στην είσοδο του φεστιβάλ, στα εξής σημεία:
ΑΡΤΑ:
KOYΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, Αλεξοπούλου 5
OLD POST, Κασσοπίτρας & Κωλλέτη
FOGGS Beerhouse, Καραπάνου 11
ΧΑΡΤΑ, Πλ. Μονοπωλείου
ΙΩΑΝΝΙΝΑ:
ΒΕΑΤΝΙΚ, Ανεξαρτησίας 123
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:
PLACEBO+, Χατζηκώστα 3
ΠΡΕΒΕΖΑ:
ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟ, Θεοφάνους & Ιωνίας
Τηλεφωνικές κρατήσεις:
Επίσης για όσους δεν έχουν πρόσβαση στα σημεία προπώλησης, μπορούν να κάνουν τηλεφωνική κράτηση στο κιν. 6972008661. Tα εισιτήρια μπορούν να τα παραλάβουν την ημέρα του φεστιβάλ μέχρι τις 6 το απόγευμα από το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, Αλεξοπούλου 5 – Άρτα.
OI DUBROVNIKS
Οι Dubrovniks, μπάντα που δημιουργήθηκε στο Περθ πριν από 30 χρόνια περίπου, από δύο φίλους, μετανάστες δεύτερης γενιάς από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας (εξ ου και το όνομα) και τον Τζέιμς Μπέικερ, «ιερό τέρας» της γκαράζ σκηνής της Αυστραλίας. H μπάντα πήρε τη θέση της ανάμεσα σε εξαιρετικά αυστραλιανά συγκροτήματα όπως οι Hoodoo Gurus, οι Lime Spiders, οι Beasts of Burbon. Οι δύο πρώτοι τους δίσκοι ήταν κυριολεκτικά «διαμάντια» του είδους, ενώ διαλύθηκαν το 1995.  Μέχρι τότε, πρόλαβαν να φτιάξουν και μια «διαστημική» επιτυχία, το Audiosonic love affair.
SISTERS OF YOUR SUNSHINE VAPOR
Oι Αμερικανοί Sisters of Your Sunshine Vapor είναι μια μπάντα garage-psych από το Detroit. Η μπάντα δημιουργήθηκε αρχικά το 2004 με το ψευδώνυμο "Sik Sik Nation», από τους Sean Morrow (κιθάρα, φωνητικά), Eric Oppitz (μπάσο, όργανο), και Richard Sawoscinski (ντραμς, κρουστά).
Σταδιακά έχει μεταμορφωθεί σε μία hard Garage -blues μπάντα που πάιζει ατμοσφαιρικό, ηλεκτρισμένο ψυχεδελικό ροκ.
Οι S.O.Y.S.V. έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους  Black Angels, Acid Mothers Temple, Black Moth Super Rainbow, Spindrift, Dead Meadow και τους Duke Spirit.
FALSE ALARM
Οι False Alarm, μετά από μια σύντομη προσπάθεια το 1998, επανέκαμψαν το 2010. Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες της αθηναϊκής σκηνής που μέσα από την δημιουργική τους έκφραση αλλά και μέσα από εντατικές πρόβες καταφέραν να αποκτήσουν σε λίγο χρόνο τον δικό τους προσωπικό ήχο.
ΗΕRITAGE
Οι HERITAGE σχηματίστηκαν στην Άρτα το Νοέμβριο του 2006, από τον Κώστα (μπάσο) και τον Δήμο (κιθάρα, φωνητικά). Τον Απρίλιο του 2007, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της demo με τίτλο “One more for the road”.Το καλοκαίρι του 2008 - με την προσθήκη δεύτερου κιθαρίστα - ηχογράφησαν το πρώτο τους full length άλμπουμ με τίτλο: "Herencia on the road".Τον Ιανουάριο του 2012 σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπόκο (Stone Cold Dead, πρώην Rotting Christ) του Grindhouse Studio, ξεκίνησαν την προ-παραγωγή του δεύτερου άλμπουμ τους.Ένα χρόνο αργότερα ολοκληρώθηκε με παραγωγό τον Γιώργο Μπόκο.Η μπάντα έχει πάνω από 100 ζωντανές εμφανίσεις, σε γνωστούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους Gus G, Mats Leven, Holocaust, Nightstalker, Lord 13 και Deus Ex Machina.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


















Στην συνέχεια του Δελτίου Τύπου του Δήμου Ηγουμενίτσας και προς άρση κάθε αμφισβήτησης, ενημερώνουμε ότι, από τις υπηρεσίες της Π.Ε Θεσπρωτίας, διενεργήθηκε δειγματοληψία νερού στο:
Α) Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου
Β) Β΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας στις 28/4/2015, στα πλαίσια περιοδικών μετρήσεων που πραγματοποιούν.
Οι ενδείξεις από τα προαναφερθέντα σημεία  σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ήταν « ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟ» για κατανάλωση.Ενημερώσαμε τηλεφωνικά στις 29/4/2015 την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δ.ΕΥ.Α.) τούτο δε διότι, το Γενικό Χημείο του Κράτους με τον ίδιο τρόπο μας ενημέρωσε και την επίσημη γνωμάτευση την απέστειλε στις υπηρεσίες μας τις 8/5/2015.Μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας του Δήμου (Δ.Ε.Υ.Α) στις 8/5/2015 ότι πρόβηκαν σε έλεγχο και το πρόβλημα είχε λυθεί, δόθηκε  εντολή στις υπηρεσίες της Π.Ε και πραγματοποίησαν επαναληπτική δειγματοληψία στις 12/5/2015 στις ίδιες περιοχές.Σήμερα 14/5/2015 το Γενικό Χημείο του Κράτους μας απέστειλε τα αποτελέσματα της εξέτασης δείγματος και όπως προκύπτει το δείγμα νερού είναι «ΣΥΜΦΩΝΟ» για ανθρώπινη κατανάλωση.Οι σχετικές  αναλύσεις είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.
Θωμάς  Γ. Πιτούλης : Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Θεσπρωτίας

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS
Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων











 



Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, την 14-05-2015, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ.Από τους εθελοντές αιμοδότες συγκεντρώθηκαν συνολικά 59 φιάλες αίματος.Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την πρόσκληση, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση καθημερινών ζωτικών αναγκών.
Eξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι  στην Ανθούσα Πάργας
Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου υπηκόου Αλβανίας.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πάργας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Ανθούσα Πάργας. Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της κλοπής.Αναλυτικότερα,την 11/12-04-2015,ο 27χρονος παραβίασε την μπαλκονόπορτα μονοκατοικίας στην Ανθούσα Πάργας και αφαίρεσε  χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, 14-05-2015 το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας,για καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ποινής φυλάκισης είκοσι (20) μηνών, για προώθηση παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 25χρονου ημεδαπού για κλοπή από αγρόκτημα στο Πέτα Άρτας
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπή από αγρόκτημα, που έγινε προχθές (13-05-2015) στο Πέτα Άρτας. Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως δράστης της κλοπής που έγινε προχθές το μεσημέρι σε αγρόκτημα στο Πέτα Άρτας, κατά την οποία αφαιρέθηκαν παλιά σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα.Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό  Τμήμα Περιφέρειας Άρτας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού του.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στα Ιωάννινα, για παραεμπόριο
Συνελήφθησαν, την 14-05-2015 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Σενεγάλης, ηλικίας 40 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.Ειδικότερα, την 14-05-2015 το απόγευμα στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να διαθέτουν προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου και τσάντες), για τα οποία δεν είχαν τα απαιτούμενα παραστατικά διακίνησης και εμπορίας.Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ τα προϊόντα κατασχέθηκαν.
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (18-05-2015) και  ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μάρμαρα – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι – Λύγκος Δραγοψά – Ψήνα – Ελευθεροχώρι – Πολύγυρος – Χίνκα – Κούρεντα – Βουτσαράς.
•Τρίτη (19-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
•Τετάρτη (20-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα - Δίστρατο.
•Πέμπτη (21-05-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
•Παρασκευή (22-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (23-05-2015) και  ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: