ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων στον Αετό Φιλιατών



Στη φαρέτρα του διαβόλου, δεν υπάρχει καλύτερο βέλος για την καρδιά από την απαλή φωνή : ( Λόρδος Βύρων )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων στον Αετό Φιλιατών


















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 37χρονος ημεδαπός.Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών Θεσπρωτίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών αυτοκινήτων που έγιναν την 10-03-2015 στην περιοχή του Αετού Φιλιατών.Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος τα ξημερώματα της 10-03-2015, στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, αφαίρεσε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει άλλα δύο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.Σημειώνεται ότι τα δύο κλεμμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα την 10-03-2015 και την 15-03-2015 στον Αετό Φιλιατών και στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας αντίστοιχα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή του δράστη σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη στην Ημερίδα για την Περιφερειακή πολιτική


















Η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, είναι το πρώτο και ουσιαστικό  βήμα που πρέπει να γίνει ώστε να τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ειδικότερα των ορεινών όγκων. Την επισήμανση αυτή έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στην καταληκτική του τοποθέτηση στην ημερίδα που οργανώθηκε στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας,  με κεντρική ομιλήτρια την Επίτροπο της Ε.Ε. για την Περιφερειακή Πολιτική κ. Κορίνα Κρέτσου.Κεντρικό θέμα της Ημερίδας, η οποία συνδιοργανώθηκε από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδος, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος ήταν "Οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης". Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης της Ηπείρου,  στηρίζονται στον πρωτογενή τομέα, στο περιβάλλον και στην παροχή υπηρεσιών. Ειδικά για τους ορεινούς όγκους, σημείωσε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι δυσλειτουργίες που προκύπτουν στην ίδρυση και λειτουργία μονάδων με τα δασαρχεία,  που αποτελούν τροχοπέδη για την προσέλκυση νέων ατόμων στην ποιοτική κτηνοτροφία. "Δυστυχώς- τόνισε-  μέχρι  τώρα  το κράτος δεν το έχει καταλάβει αυτό. Όλα τα προγράμματα, από τα Μεσογειακά μέχρι σήμερα, έχουν πάει στράφι. Το πρόγραμμα Αλ. Μπαλτατζής απέτυχε.  Επικοινωνιακά ήταν ωραίος τίτλος. Πέρυσι όμως χάθηκαν 170 εκ ευρώ, όταν τώρα έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Εμείς  επιδιώκουμε να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, να στηρίξουμε τους ανθρώπους του μόχθου. Δίνουμε καθημερινά τη μάχη της ουσίας και όχι των τύπων". Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου  τόνισε ότι οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, οι τοπικές κοινωνίες θα πρέπει  να βρουν λύσεις και για τις συνεκτικές ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ύπαρξη του πρωτογενούς τομέα. "Για παράδειγμα- σημείωσε- αν θέλουμε να έχουμε κτηνοτροφία, θα πρέπει να έχουμε και επεξεργασία της βιομάζας, όπως τυρόγαλο, ζωικά απόβλητα, κ.ά.. Αυτά  έχουν λυθεί σε όλο τον κόσμο, εδώ όμως μόλις πάει να γίνει μια τέτοια μονάδα, χαλάει το σύμπαν. Όμως, αυτά είναι έργα που βοηθούν το περιβάλλον". Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης και στην εκτροπή του Αχελώου, τονίζοντας ότι έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα από το Ελληνικό Κράτος και το έργο πρέπει να λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων











 




Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 12:30 συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση των νέων μελών για τον ρόλο της Επιτροπής και τις αρμοδιότητές της.
2. Ενημέρωση από τον ανάδοχο (TREK CONSULTING) για την υλοποίηση του έργου «Εξειδίκευση του πρότυπου Συστήματος Ένταξης της Ισότητας των Φύλων (Σ.Ε.Ι.Φ.) σε Περιφέρειες και Δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας»
3. Ενημέρωση από εκπροσώπους του Συμβουλευτικού Κέντρων Γυναικών Ιωαννίνων.

ΕΛ.ΑΣ  ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων














Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (25-05-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μάρμαρα – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι – Λύγκος Δραγοψά – Ψήνα – Ελευθεροχώρι – Πολύγυρος – Χίνκα – Κούρεντα – Βουτσαράς.
•Τρίτη (26-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
•Τετάρτη (27-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Βίτσα – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι - Βρυσοχώρι.
•Πέμπτη (28-05-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
•Παρασκευή (29-05-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (30-05-2015) και  ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.
Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο πάνω από (14) κιλά κάνναβης










 





 O 42χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.Αναζητείται συνεργός του.Συνελήφθη, την 22-05-2015 το πρωί,  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητείται συνεργός του,  για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη) Ειδικότερα, την 22-05-2015 το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός ενώ ο  συνοδηγός διέφυγε της σύλληψης  και αναζητείται.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες μετέφεραν στο αυτοκίνητο  (9) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (14) κιλών και (440) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.Το όχημα του 42χρονου κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας στα Ιωάννινα, για διακίνηση ηρωίνης
Συνελήφθη, την 22.05.2015 στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, μία 47χρονη υπήκοος Ουκρανίας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 47χρονη, τη στιγμή που παραλάμβανε από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, ένα δέμα που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους (12) γραμμαρίων.Η συλληφθείσα θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στο Κλειδί Άρτας, για κλοπή μοτοποδηλάτου
Συνελήφθη, την 22-05-2015 το μεσημέρι στο Κλειδί Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοποδηλάτου.Ειδικότερα,οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να επιβαίνει σε μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ από οικόπεδο στην Άρτα.Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη 48χρονου ημεδαπού, διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά
Συνελήφθη, την 22-05-2015 το βράδυ,στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.











Δεν υπάρχουν σχόλια: