ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. ο ποντικός της κλοπής σε καφετέρια στη Σαγιάδα Φιλιατών



Ανταγωνισμός και κέρδη: το ένα είναι πόλεμος το άλλο είναι τα λάφυρα  : ( Πιερ Ζοζέφ Προυντόν  )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από καφετέρια στη Σαγιάδα Φιλιατών












 



Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση κλοπής από καφετέρια που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου υπηκόου Αλβανίας.Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση και την αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε η εμπλοκή του 22χρονου σε κλοπή που έγινε σε καφετέρια την 21-08-2014 στη Σαγιάδα, κατά την οποία άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, μεγάλο αριθμό πακέτων τσιγάρων και είδη καπνού. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.
 
Απάντηση ‘’ Υπουργείων ‘’ σε Ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ.  Βασίλη Γιόγιακα
Απάντηση του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, στην Ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα για την απένταξη του κτιρίου "Βούλγαρη", από τα έργα του ΕΣΠΑ.

























Μέσω πέντε διαφορετικών δράσεων μπορεί να εξασφαλίσει την χρηματοδότησή του το κτίριο «Βούλγαρη», μετά την απόφαση απένταξης  από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ, τον περασμένο Ιανουάριο.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, μέσω της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, σε Ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα (Αρ. πρωτ.: 881/17.03.2015), το έργο μπορεί να ενταχθεί, μετά τη συγκρότηση των Επιτροπών παρακολούθησης των Προγραμμάτων καθώς και των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για το σύστημα Διαχείρισης και ελέγχου των Προγραμμάτων, σε μία από τις παράκατω δράσεις:
- «Υποστήριξη της μετάβασης σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα  σε όλους τους τομείς» 
- «Στήριξη της ενεργειακής απόδοσης, της έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις δημόσιες υποδομές, συμπεριλαμαβανομένων των δημοσίων κτιρίων, και στον τομέα της στέγασης».
- «Υποδομεές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»,
- «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ),
- καθώς και στα Περιφερειακά Προγράμματα.
Ωστόσο εκείνο, που θα θέλαμε να σημειώσουμε είναι ότι διαπιστώνουμε για άλλη φορά ότι παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης για ευελιξία και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα, υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στη χρηματοδότηση έργων εντός  του Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014 -2020.Δυστυχώς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ενώ εμφανίζεται να απαντάει θετικά δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, αλλά περιγράφει επί της ουσίας το μέρος εκείνο που αφορά τη γραφειοκρατική διαδικασία.Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, το αρμόδιο υπουργείο αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην απάντησή του:«Σε ότι αφορά στη δυνατότητα χρηματοδότησης της πράξης κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014 – 2020, στο Εταιρικό Σύμφωνο για το πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ)  2014 -2020 που εγκρίθηκε τον Μάιο του 2014, προβλέπεται η χρηματοδότηση για την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας σε δημόσια κτίρια μέσω του θεματικού στόχου 4 «Υποστήριξη της μετάβασης σε μια οικονομία χχαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα  σε όλους τους τομείς» και της επενδυτικής προτεραιότητας 4γ «Στήριξη της ενεργειακής απόδοσης, της έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις δημόσιες υποδομές, συμπεριλαμαβανομένων των δημοσίων κτιρίων, και στον τομέα της στέγασης». Σχετικές δράσεις προβλέπονται στο Ε.Π. «Υποδομεές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), καθώς και στα Περιφερειακά Προγράμματα.».Επίσης στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμμάτων θα μπορούσε να εξεταστεί η περίπτωση, μετά από σχετική ανάλυση, ενδεχόμενης Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης με χρήση του εργαλείου της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης, που θα αφορά στην προστασία και αξιοποιηση του αναπτυξαικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής του έργου. ».Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκρότηση των Επιτροπών παρακολούθησης των Προγραμμάτων καθώς και των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για το σύστημα Διαχείρισης και ελέγχου των Προγραμμάτων μέρος του οποίου είναι η σύσταση των Διαχειριστικών Αρχών. Συνεπώς είναι πρόωρη ακόμη η αναφορά σε ένταξη ενός έργου σε κάποιο Πρόγραμμα.»Η ένταξη ή μη ενός έργου αποτελεί αρμοδιότητα της Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος στο οποίο θα υποβληθεί το έργο προς ένταξη και η οποία εφαρμόζει κατά την αξιολόγηση τα κριτήρια (αναπτυξιακά, ωριμότητας κτλ) που εγκρίνονται  από την Επιτροπή Παρακαλούθησης του κάθε προγράμματος, με βάση το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία  και την εθνική νομοθεσία».Εμείς από την πλευρά μας, ευελπιστούμε ότι οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν το ταχύτερο δυνατόν για να ενταχθούν όσο γίνεται περισότερα προγράμματα, στο Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014 – 2020. 

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός για κλοπή μοτοσικλέτας από το Καναλλάκι Πρέβεζας
















Συνελήφθη την 28-04-2015 το πρωί στον Μεσοπόταμο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μοτοσικλέτας.Ειδικότερα,οι αστυνομικοί στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κλοπή μοτοσικλέτας που έγινε το πρωί της 28-04-2015 στο Καναλλάκι Πρέβεζας και ύστερα από αναζητήσεις, εντόπισαν στην περιοχή του Μεσοποτάμου τον 69χρονο να επιβαίνει στην κλεμμένη μοτοσικλέτα και τον συνέλαβαν.Η ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου.
Σύλληψη ημεδαπού στο Καναλλάκι Πρέβεζας, για ναρκωτικά και οπλοκατοχή















Συνελήφθη, την 28-04-2015 το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών χαπιών και παράνομη οπλοκατοχή.Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα (1) πιστόλι  με γεμιστήρα, τύπου REPLICA.
• πενήντα (50) αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 9 mm.
• (72,5) ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Άνω Λαψίστα Ιωαννίνων












 




Την 28-04-2015 το απόγευμα καταγγέλθηκε  κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Άνω Λαψίστα Ιωαννίνων.Ειδικότερα,κατά το χρονικό διάστημα από 27-04-2015 έως 28-04-2015, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα Θείας Λατρείας (άγιο ποτήρι, άγιο δισκοπότηρο, μία λαβίδα, μία λόγχη, έναν αστερίσκο και δύο μπρούτζινες κούπες).Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Έτοιμο προς ένταξη στο ΕΣΠΑ το έργο Σ.Μ.Α. "Δίκτυο Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων" Ηπείρου
















 Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και των Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 1ης, 2ης, 3ης και 4ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Περιφέρειας Ηπείρου», ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 12.320.375 ευρώ.Η συγκεκριμένη Προγραμματική Σύμβαση αφορά σε 8 Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Α' Φάση) σε ολόκληρη την Ήπειρο.Ο συνολικός σχεδιασμός προβλέπει τη λειτουργία 13 ΣΜΑ, καλύπτοντας τις ανάγκες και των 18 Δήμων  της Περιφέρειας.Η πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ. Καλογιάννη υπογράμμισε πως ο σχεδιασμός προχωρά βάσει των σχετικών αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων για τις χωροθετήσεις των ΣΜΑ και τις αποφάσεις των τεσσάρων ΦΟΔΣΑ. «Από την πλευρά μας εμείς είμαστε έτοιμοι για άμεση ένταξη και χρηματοδότηση του έργου στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020», σημείωσε.Ειδική αναφορά έκανε η κ. Καλογιάννη στη διαβούλευση και τη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων για την ταχεία υλοποίηση των δράσεων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων (ανακύκλωση και αξιοποίησή τους). «Η διαβούλευση ήταν εξαντλητική και μεγάλη για όλα τα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων, όπως ΣΜΑ, Μονάδα Επεξεργασίας ΑΣΑ, ΧΑΔΑ και άλλα θέματα. Ανάλογη διαβούλευση δεν έχει ξαναγίνει πανελλαδικά. Η Περιφερειακή Αρχή συνολικά και εγώ προσωπικά είμαι περήφανη για τη δουλειά που έχει γίνει, καθώς στους πολίτες της Ηπείρου δεν πρόκειται να επιβληθεί κανένα απολύτως πρόστιμο για τα σκουπίδια».Αναλυτικά οι ΣΜΑ που θα γίνουν είναι οι εξής:
•ΣΜΑ: Ζίτσας (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Ζωοδόχου) Εξυπηρετούμενος Δήμος: Ζίτσας.
•ΣΜΑ: Πωγωνίου (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Δολιανών) Εξυπηρετούμενοι Δήμοι: Πωγωνίου, Κόνιτσας και τμήμα Ζαγορίου.
•ΣΜΑ: Μετσόβου (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Χρυσοβίτσας). Εξυπηρετούμενοι Δήμοι: Μετσόβου και τμήμα Ζαγορίου.
•ΣΜΑ: Ιωαννίνων (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Μπάφρας). Εξυπηρετούμενος Δήμος: Ιωαννιτών.
•ΣΜΑ: Πρέβεζας (χωροθέτηση στην Ε.Ε.Λ. Πρέβεζας). Εξυπηρετούμενος Δήμος: Πρέβεζας/
•ΣΜΑ: Γ. ΚαραΪσκάκη (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Καλεντίνης).  Εξυπηρετούμενοι Δήμοι:  Γ. Καραϊσκάκη και τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων.
•ΣΜΑ: Άρτας (χωροθέτηση στην Τ.Κ. Φιλιππιάδας). Εξυπηρετούμενοι Δήμοι: Αρταίων, Ν. Σκουφά, Ζηρού.
•ΣΜΑ: Ηγουμενίτσας (χωροθέτηση Τ.Κ. Μαζαρακιάς): Εξυπηρετούμενοι Δήμοι: Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.
•ΣΜΑ: Φιλιατών (χωροθέτηση Τ.Κ. Φοινικίου) (δεν θα υλοποιηθεί στην α΄ φάση) .
Β΄ Φάση
ΣΜΑ : Β. Τζουμέρκων: Εξυπηρετούμενοι Δήμοι: Β. Τζουμέρκων και τμήμα Κεντ. Τζουμέρκων.
ΣΜΑ: Πάργας: Εξυπηρετούμενος Δήμος: Πάργας.
ΣΜΑ: Σουλίου: Εξυπηρετούμενος Δήμος: Σουλίου.
Σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων
Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, και  τη σύναψη των παρακάτω Προγραμματικών Συμβάσεων: 
•«Λειτουργία Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) για την διετία 2015-2016», συνολικού προϋπολογισμού 116.850 ευρώ (μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.).
•«Αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κομμένου Άρτας», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ (μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιφέρειας Ηπείρου και Ιεράς Μητρόπολης Άρτας)
•«Ύδρευση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων λεκανοπεδίου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ (μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Κόνιτσας).
• «Συντήρηση –αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Καστρίτσας», προϋπολογισμού 43.000 ευρώ (μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιφέρειας Ηπείρου και της Ιερά Μητρόπολης Ιωαννίνων).
«Συντήρηση –αποκατάσταση Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελεούσης Άρτας», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ (μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Περιφέρειας Ηπείρου και της Ιεράς Μητρόπολης Πρέβεζας).
Θετικές γνωμοδοτήσεις επί   Μ.Π.Ε.
Η Επιτροπή γνωμοδότησε θετικά, υπό προϋποθέσεις, για τη Μ.Π.Ε. για τα «Έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης ακτής»: «Διαμόρφωση - ανάκτηση παραλίμνιας έκτασης λίμνης Παμβώτιδας, στην περιοχή Βοτανικός, Δ. Ιωαννιτών Ν. Ιωαννίνων» (Φορέας υλοποίησης: Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας).  Οι όροι που τίθενται είναι:
- η αποσαφήνιση του ισχύοντος καθεστώτος χρήσεων γης της συγκεκριμένης περιοχής
- η σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού (Δ/νση Λιμενικών Υποδομών - Θέμα ΕΣΑΛ), καθότι το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στην κατηγορία "Λιμενικά Έργα).
- Ενσωμάτωση του δικτύου πεζοδρόμου - ποδηλατοδρόμου στην υφιστάμενη περιοχή παρέμβασης.
Τέλος, η Επιτροπή γνωμοδότησε, υπό όρους, θετικά επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην χερσαία περιοχή «Άρτα – Πρέβεζα» των Περιφερειών Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Απαγόρευση αλιείας στα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου


















Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαγορεύεται η  αλιεία των ψαριών (εκτός της πέστροφας) και όλων των  υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο σε όλα τα ποτάμια, τους παραπόταμους και τις πηγές αυτών και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1 Μαΐου 2015 έως 31 Μαΐου 2015.Ειδικά για την Τεχνητή Λίμνη Πηγών Αώου (λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών που επικρατούν στη λίμνη και επηρεάζουν την αναπαραγωγική περίοδο των ψαριών),  η απαγόρευση ισχύει  από 15 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2015.Η απαγόρευση αποσκοπεί  στην προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και λοιπών υδρόβιων οργανισμών που διαβιούν στα παραπάνω υδάτινα οικοσυστήματα.
•Για τις παραβάσεις των αλιευτικών διατάξεων ή αποφάσεων επιβάλλονται διοικητικές ποινές και ποινικές κυρώσεις όπως επιβολή προστίμου, αφαίρεση άδειας αλιείας, κατάσχεση και εκποίηση των παράνομων αλιεμένων προϊόντων, κατάσχεση και εκποίηση ή καταστροφή (ανάλογα με την περίπτωση) αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.
• Για την τήρηση της απόφασης υπεύθυνες είναι οι Αστυνομικές  Αρχές, τα Δασαρχεία και όλες οι Ανακριτικές Αρχές.

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Α'  περιόδου 2015
















Από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση ραδιοερασιτεχνών Α΄ περιόδου 2015  θα διεξαχθούν την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 9.00 π.μ..Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών (Δομπόλη 30) μέχρι και την 18η Μαΐου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: