ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Οι αιρετικοί είναι η μοναδική πικρή συνταγή εναντίον της εντροπίας της ανθρώπινης σκέψης : ( Γιεβγένι Ζαμυάτιν )
 
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΡΥΘΜΙΣΗ  ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
…..από την Ιστοσελίδα του Δήμου των Φιλιατών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ:προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι την 26η Μαΐου 2015
























 Ο ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ στα πλαίσια του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983.Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 26η Μαΐου 2015 (άρθρο 6 παρ. 1 Ν. 4321/2015).Συγκεκριμένα:
Α. Στη ρύθμιση του Ν. 4321/2015 υπάγεται το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 προς ΟΤΑ α' και β' βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983.
Β. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις  (έως 100) με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων.
Γ. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.
Δ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ.
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις ένταξης στη ρύθμιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Φιλιατών ή στα τηλέφωνα 2664360158 & 2664360160 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ    

Π.Φ.Π.Ο & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ














Θέμα : Ριζοσπαστική πολιτική, η δολοφονία χιλιάδων πουλιών και ζώων της άγριας πανίδας Ριζοσπαστική πολιτική, βαπτίζει την δολοφονία χιλιάδων πουλιών και ζώων της άγριας πανίδας ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της νέας κυβέρνησης της αριστεράς Παναγιώτης Λαφαζάνης παρευρισκόμενος στην έκθεση για το κυνήγι " Outdoor expo " στις 27 Μαρτίου.Η ριζοσπαστική δε αντίληψη κάνει και ένα ιδεολογικό άλμα και μας πληροφορεί οτι για να μπορούμε να κυνηγάμε τα άλλα έμβια της φύσης τότε θα πρέπει να έχουμε δάση, ποτάμια, λίμνες κλπ.Διαφορετικά γιατί να τα έχουμε είναι η λογική συνέχεια της αριστερής σκέψης του υπουργού.Στο επιχείρημα οτι το κυνήγι είναι ψυχαγωγία και τόπος συνοικεσίων δεν αναφερόμαστε καθότι είναι παλαιό και copyright των προηγούμενων κυβερνήσεων.Kακή αντιγραφή και η τακτική της κοντόφθαλμης πολιτικής των πελατειακών σχέσεων με ομάδες και συμφέροντα προς άγραν ψήφων. Πρόσφατα επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης παρευρέθηκε στα εγκαίνια μιας άλλης δραστηριότητας της "αειφόρου ανάπτυξης" στην Διεθνή έκθεση γούνας τονίζοντας την ανάγκη στήριξης των βιοτεχνιών γούνας που βασίζονται στον άγριο βασανισμό ζώντων ζώων χάριν της ανθρώπινης ματαιοδοξίας.Δείγματα γραφής της ριζοσπαστικής αντίληψης της νέας κυβέρνησης;Μα τότε που έγκειται η διαφορά της από τις παλαιές κυβερνήσεις, που ασπάζονταν ακριβώς τις ίδιες απόψεις και που και οι εκατοντάδες χιλιαδες πολίτες που αγωνίζονται για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων καταψήφισαν προσδοκώντας μια άλλη πολιτική σκέψη και αντίληψη για τους βιολογικούς μας εταίρους σε αυτό τον πλανήτη, βασιζόμενοι και στα γραπτά κείμενα της καθ ύλην αρμόδιας θεματικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ;Η φιλοζωική κοινότητα εξανίσταται με αυτά τα δείγματα γραφής στον τομέα των δικαιωμάτων των ζώων και επιφυλάσσεται αλλά θέλει ακόμη να ελπίζει οτι δεν εξαπατήθηκε και οτι πραγματικά η νέα κυβέρνηση - όταν ξεφύγει από την μέγγενη των άθλιων δανειστών μας - θα αντιληφθεί τι σημαίνει ριζοσπαστική πολιτική στα ζητήματα της φύσης και του περιβάλλοντος.Μια επίσκεψη δε στις αιματοβαμμένες επιχειρήσεις γούνας και στα κυνηγετικά περάσματα όπου δολοφονούνται αδιακρίτως χιλιάδες πουλιά ακόμη και την εποχή της μετανάστευσής τους θα πείσουν τους κυρίους Λαφαζάνη και Παπαδερακη και κάθε άλλο όψιμο υποστηρικτή τους.
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : ‘’ Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης ‘’

















Με κάθε επισημότητα την Κυριακή 19 Απριλίου 2015, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στο Πέτα Άρτας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου η Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.Την Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς ενώ παρέστησαν ο Βουλευτής Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Βαρέλης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, εκπρόσωποι των αρχών της Άρτας και πολίτες.Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πέτα και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Φιλελλήνων.Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς τόνισε «ότι η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας καθιερώνει τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στο Πέτα Άρτας, τόπο θυσίας των Φιλελλήνων κατά την επανάσταση του ’21,αναδεικνύοντας τα σημαντικά μηνύματα του Φιλελληνισμού που παραμένουν ζωντανά και εξαιρετικά επίκαιρα αλλά και τη σημασία της αλληλεγγύης που έχει οικοδομηθεί στην Ευρώπη των λαών και της ειρήνης».

ΕΛ.AΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 27χρονος στους Αγ. Απόστολοι Ηγουμενίτσας


















Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Αλβανίας στους Αγ. Απόστολοι Ηγουμενίτσας την 20-04-2015/01:50 , γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσ-νίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών, για ληστεία.
Διερεύνηση τραυματισμού 19χρονου ημεδαπού από κροτίδα στο Καναλλάκι Πρέβεζας 
















Την 19.04.2015 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καναλλακίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 19χρονος πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Καναλλακίου και ενώ βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό του χέρι.Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό  Τμήμα Καναλλακίου.
Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός για κατοχή κροτίδων στην Πρέβεζα

















Κατασχέθηκαν -50- κροτίδες .Συνελήφθη την 19.04.2015 το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας,ένας 59χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.Ειδικότερα, την 19.04.2015 το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που επέβαινε ο 59χρονος, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν στο πορτ – παγκάζ του αυτοκινήτου, πενήντα  (50) κροτίδες. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.
Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων 

















Συνελήφθησαν (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο:
•Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2015) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών, για ληστεία.
•Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (19-04-2015) στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου,  ποινής φυλάκισης (9) μηνών και χρηματικής ποινής (9.000) ευρώ, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
•Συνελήφθη χθες (19-04-2015) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πάτρας, ποινής φυλάκισης (6) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Επιπρόσθετα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα


















Συνελήφθησαν, την 19.04.2015 στην Ηγουμενίτσα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις αλλοδαποί, ένας 22χρονος υπήκοος Συρίας και τρεις υπήκοοι Αλβανίας, 28, 24 και 33 ετών,  για κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και παράνομη  είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες αργά το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ένας 22χρονος υπήκοος Συρίας και όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο,  κατείχε κλεμμένες θεωρήσεις εισόδου στο διαβατήριό του.Αντίστοιχα, στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας οι τρεις υπήκοοι Αλβανίας και όπως διαπιστώθηκε,  είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και  οι δύο εξ αυτών κατείχαν διαβατήρια με πλαστά αποτυπώματα σφραγίδας.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας αντίστοιχα.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, για διακίνηση ομοεθνή τους, μη νόμιμου μετανάστη 















Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν σήμερα (20-04-2015) το πρωί, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, 38 και 32 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, οι δύο διακινητές μετέφεραν από κοινού έναν 27χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας, με τελικό προορισμό το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του 27χρονου λαθρομετανάστη εκκρεμούσε επιπλέον μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Το αυτοκίνητο των διακινητών κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: