ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας,για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα



Η πρώτη προϋπόθεση της ευτυχίας είναι να γεννηθείς σε μια λαμπρή πόλη  : ( Ευριπίδης )
 
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα















Συνελήφθησαν την 15-04-2014 το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 26 ετών, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν την 15-04-2014 το απόγευμα στη Σαγιάδα  Θεσπρωτίας να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και να εκκρεμούν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου.Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,σε βάρος των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις,για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας : ‘’ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων ‘’















Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κατασκευής του πλακοσκεπούς οχετού (Ο15) επί της οδού 49 Μαρτύρων στα πλαίσια εκτέλεσης του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Βελτίωση κεντρικής οδού 49 Μαρτύρων και Παρόδων αυτής στην Π.Ε.1», απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού 49 Μαρτύρων από τον Κόμβο Λαδοχωρίου έως τη συμβολή της με την οδό Μεγαλόχαρης (Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου). Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις κάθετες παρόδους και την παραλιακή οδό Ιονίου Πελάγους. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός ενός (01) μηνός.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Θέμα:  « Οινοποιησιμες ποικιλίες αμπέλου  & υποχρεώσεις αμπελοκαλλιεργητών »




















Σε εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στον αμπελοοινικό τομέα, τα ανενεργά δικαιώματα φύτευσης πρόκειται να διαγραφούν οριστικά μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2015.Ανενεργά δικαιώματα οιναμπέλων θεωρούνται τα δικαιώματα αμπέλων έκτασης μεγαλύτερης του ενός (1) στρέμματος, που έχουν δηλωθεί στο Αμπελουργικό Μητρώο, αλλά δεν συνοδεύονται από δήλωση συγκομιδής και δήλωση ΟΣΔΕ για δύο συνεχή έτη (2013-2014).Υπάρχει λοιπόν σοβαρός κίνδυνος να μειωθεί η συνολική έκταση των οιναμπέλων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας. Προκειμένου να μη χαθούν τα δικαιώματα αμπέλων που είναι δηλωμένα στο Αμπελουργικό Μητρώο, αλλά έχουν εγκαταλειφθεί ή δεν προβλέπεται η συνέχιση της καλλιέργειας τους, οι κάτοχοι τους θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στην υπηρεσία μας.Κατόπιν αιτήσεως μπορούν να τους χορηγηθούν (εφόσον δικαιούνται) δικαιώματα αναφύτευσης νέων αμπελώνων, για ανάλογη έκταση και χρονική ισχύ.(Υπουργική απόφαση 3323/99635/01-08-2014 ΦΕΚ 2176Β΄7-8-2014. ).
Με εντολή Εκτελεστικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Συζήτηση για το ΧΥΤΑ Καρβουναρίου σήμερα στην επιτροπή αναφορών της commission


















Προγραμματισμένη συζήτηση σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων σε Θεσπρωτία, Αττική , Πελοπόννησο , και Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην επιτροπή αναφορών της commission. Τα μέλη της επιτροπής θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και έχουν δρομολογηθεί οι συστάσεις που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο του 2013 όταν πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις συγκεκριμένες περιοχές.Στην συνεδρίαση, εκτός απροόπτου,θα μετέχουν ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης περιβάλλοντος και ενεργείας Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.Ακόμη θα παραβρεθεί και το μέλος της επιτροπής αγώνα κατά των ΧΥΤΑ Καρβουναρίου και Λευκίμης, ιατρός Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα παρουσιάσει στοιχεία για το ότι γίνεται η διαρροή των λυμάτων του ΧΥΤΑ Καβουναρίου Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί ερώτηση στην commission για τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου από τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Potočnik στην οποία γινόταν λόγος για «περίπτωση μη τήρησης των αποφασισθέντων μέτρων κατόπιν της διενεργηθείσας αξιολόγησης και αδειοδότησης», ενώ λίγο μετά από την ερώτηση του Νίκου Χουντή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αναφορών. Στη συνέχεια «αυτοψία» στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), στο Καρβουνάρι Παραμυθιάς, ο οποίος δέχεται τα απορρίμματα της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας, πραγματοποίησε κλιμάκιο ευρωβουλευτών της Επιτροπής Αναφορών, μετά από καταγγελίες που δέχτηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για κακή χωροθέτηση, κακοτεχνίες στην κατασκευή και δυσλειτουργία του ΧΥΤΑ.                                                                

Σύλληψη αλλοδαπού στη Νέα Σελεύκεια για πλαστογραφία  και παράνομη είσοδο στη χώρα

















Την 15-04-2015 το βράδυ στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για πλαστογραφία, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του έγινε επέδειξε διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστό αποτύπωμα σφραγίδας. Το διαβατήριο που έφερε πλαστή σφραγίδα κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Συνελήφθη 39χρονος ομογενής στην Ηγουμενίτσα, για μεταφορά τριών μη νόμιμων αλλοδαπών 















Συνελήφθη την 15.03.2015 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 39χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά τριών μη νόμιμων αλλοδαπών.Αναλυτικότερα,ο 39χρονος  διακινητής εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και όπως διαπιστώθηκε διευκόλυνε, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, τη μεταφορά τριών μη νόμιμων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 28 ετών.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε παραλάβει τους μη νόμιμους μετανάστες, από περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας, έναντι του χρηματικού ποσού των (750) ευρώ.Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενήργησε το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη  53χρονη ημεδαπή για κλοπή από κατάστημα στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες την 15-04-2015, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, μία 53χρονη ημεδαπή, για κλοπή από κατάστημα στα Ιωάννινα.Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, την 15-04-2015 το μεσημέρι, η συλληφθείσα αφαίρεσε καλλυντικά προϊόντα από κατάστημα στα Ιωάννινα.Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια: