ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Καταργήθηκε το… ( νουκ επιτρέψει γκομάρι ντε πεζοδρόμιο ) …εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία



Βουλομένων, ου τυραννουμένων, το της σωτηρίας μυστήριον : ( Μέγας Βασίλειος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Καταργήθηκε το… ( νουκ επιτρέψει γκομάρι ντε πεζοδρόμιο ) …εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία

















Μία προαναγγελθείσα εξαγγελία υλοποιήθηκε και επισήμως από το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία με την υπογραφή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Δ.Μάρδα, Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του υπουργού Εργασίας,Παναγιώτη Σκουρλέτη.Όπως αναφέρεται,«καταργούμε την αριθμ. Υ3Α/ΓΠ/οικ. 7829/Φ.15/1991 (ΦΕΚ 514/Β΄) κοινή υπουργική απόφαση "Καθορισμός αμοιβής εξέταστρων εξωτερικών ιατρείων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων" στο σύνολό της, όπως ισχύει και την παράγραφο 1 της αριθμ. Υ3α/ΓΠ.οικ. 88618/11.09.2002 (ΦΕΚ 1223/Β') κοινής υπουργικής απόφασης Καθορισμός αμοιβής στα Κέντρα Υγείας για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες, όπως αυτή ισχύει. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.»Το τελευταίο διάστημα πάντως είχε ατονήσει το μέτρο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και το ΦΕΚ φαίνεται ότι απλώς επισημοποίησε την απόφαση.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS












Σύλληψη φυγόποινου στο Μέτσοβο Ιωαννίνων
Συνελήφθη, την 01-04-2015 το βράδυ στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 31χρονος ημεδαπός φυγόποινος.Ειδικότερα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για απόπειρα κλοπής,  στην πόλη της Άρτας
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και δύο άνδρες συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.Συνελήφθησαν την 02-04-2015, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί άνδρες, 23 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.Επίσης, στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο άνδρες Ρομά, ηλικίας 21 και 26 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.Αναλυτικότερα,την 02-04-2015 μετά τα μεσάνυχτα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα κυλικείου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Άρτας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού στην Άρτα για κατοχή ηρωίνης
Την 01-04-2015 το απόγευμα στην Άρτα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν έναν 34χρονο ημεδαπό, γιατί σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (2,14) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λούτσα Πρέβεζας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 49 και 47 ετών. Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λούτσα Πρέβεζας.Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 49 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι οι δύο δράστες, τα ξημερώματα της 25-07-2014,  εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Λούτσα Πρέβεζας και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1100) ευρώ, κάρτες και κλειδιά αυτοκίνητου.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

‘’ alle alle alle lalalala ‘’ : Προκαταρκτική έρευνα για την απόδραση της Σταμάτη...?

















Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμανη, για τις συνθήκες απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.Ειδικότερα, με εντολή της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, η κυρία Κουτζαμάνη ζητά να αναλάβει εισαγγελέας εφετών την έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών απόδρασης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου και τη διακρίβωση της τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους των υπευθύνων για τη φύλαξη της ή και όποιων άλλων τυχόν εμπλεκομένων προσώπων.Η εισαγγελέας ζητά να εξεταστούν μάρτυρες, να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις και να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της έρευνας με αιτιολογημένο πόρισμα.Λίγες ώρες μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής της ποινής της Βίκυς Σταμάτη, ο σύζυγός της, Ακης Τσοχατζόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το απόγευμα, της είπε, «μην φοβάσαι την επόμενη φορά θα βγεις».Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω του συνηγόρου του, εκφράζει φόβους για τη ζωή της συζύγου του και ρίχνει ευθύνες στους δικαστές που δεν είπαν «Ναι» στην αποφυλάκισή της. Ένα γράμμα αφημένο στο κελί της Βίκυς Σταμάτη βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».Οι αρχές, έχουν επικοινωνήσει και με τον αδερφό της, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα.Ετσι αφού η «Κυρία» είναι επικίνδυνη και δεν αφέθηκε ελεύθερη με απόρριψη της αίτησης αναστολής της ποινής ,θεώρησε καλό να κάνει πράξη το γνωστό τραγούδι, δηλ : ‘’ « όχι θα κάτσω να σκάσω….? »…και την κοπάνισε…!







Δεν υπάρχουν σχόλια: