ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

…αμπεμπαμπλόμ… με Ζουράρι : « Θα βγω έξω ξεβράκωτος αν δεν βρω να φορέσω τίποτα »



Δεν χρειαζόμαστε περισσότερες γνώσεις, αλλά περισσότερη σοφία. Και η σοφία προέρχεται από την παρατήρηση : ( Βούδας )
 
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

…αμπεμπαμπλόμ… με Ζουράρι : « Θα βγω έξω ξεβράκωτος αν δεν βρω να φορέσω τίποτα »

















«Οι Γερμανοί είναι το 4ο Ράιχ, όχι ο λαός, οι πολιτικοί, είμαστε σε πόλεμο, έχουμε απώλειες, άνεργους, φτωχούς, όμως η κυβέρνηση έχει εναλλακτικές λύσεις», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στο κανάλι Ε.Ο  Ζουράρις εξέφρασε το μεγάλο θαυμασμό του για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι έχει ιδρύσει και φαν κλαμπ, με συναδέλφους του καθηγητές.Σε ότι αφορά τη σύζυγο του υπουργού Οικονομικών, Δανάη Στράτου, τόνισε ότι «είναι σαν την αρχαϊκή κόρη στο Μουσείο της Ακρόπολης». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το είχε πει και στην ίδια πριν από χρόνια.Για τις μπλούζες με συνθήματα που φοράει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, απάντησε ότι του τις διαλέγει η κόρη μου. «Εγώ φοράω ότι βρω μπροστά μου, αν δεν βρω τίποτα θα βγω έξω ξεβράκωτος».

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από οδοντιατρείο, στην Πρέβεζα 








 




Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.Συνελήφθη την 28.03.2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος ημεδαπός,  το πρωί της 27-03-2015 εισήλθε σε οδοντιατρείο στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Πρέβεζας.

Εξιχνιάστηκε  κλοπή από ωδείο στην πόλη της Πρέβεζας















 
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας  υπόθεση κλοπής από ωδείο στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Αναλυτικότερα, από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν σε συνδυασμό με τη αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ταυτοποιήθηκε ο 25χρονος ως ο δράστης της κλοπής σε ωδείο στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 27.03.2015, κατά την οποία αφαιρέθηκε από γραφείο του ωδείου το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή στην Πρέβεζα, ιδιοκτήτρια περιπτέρου, για  παράνομη κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων















Κατασχέθηκαν συνολικά (41) κροτίδες και (2.157) παιδικά αθύρματα.Συνελήφθη την 28-03-2015 το απόγευμα στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 40χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της 40χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά  (41) κροτίδες και (2.157) παιδικά αθύρματα, τα οποία η 40χρονη ιδιοκτήτρια, διέθετε παράνομα προς πώληση.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Προκήρυξη διαγωνισμού για τις Αστυνομικές Σχολές













Mέχρι την Πέμπτη 02 Απριλίου, η προθεσμία για τα δικαιολογητικά.Δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στη δημοσιότητα η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εισαγωγή αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016. Η προκήρυξη αφορά τους υποψήφιους μέσω του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικού Λυκείου του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σχετικά με τον ακριβή αριθμό των εισαγομένων στη Σχολή, κατά κατηγορία θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη, η οποία θα κοινοποιηθεί μετά την έκδοση της προβλεπόμενης Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών και των Αναπληρωτών Υπουργών Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Συνάντηση φορέων και εθελοντών για τον συντονισμό της δράσης lets do it Greece
















Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση φορέων και εθελοντών για τον συντονισμό της δράσης lets do it Greece .Στη συνάντηση απο τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σουλίου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Γώγος Ιωάννης ,Φράγκος Θωμάς ,Κωσταράς Σταύρος ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος εθελοντισμού Λώλος Δημήτριος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παραμυθιάς Καλόγηρος Γιώργος .Συγχαρητήρια στους συλλόγους που συμμετείχαν , τον ΦΟΠ, Νεράιδας , Γκρίκας , Ελευθεροχωρίου Παγκρατίου ,Ξηρολόφου ,Ραχουλίου ,Καρβουναρίου ,Καρυωτίου Προδρομίου, Ζερβοχωρίου ,Αγοράς ,Γαρδικίου και Πλακωτής .Επίσης τον εκπρόσωπο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ξηρολόφου το Διευθηντή του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς και τον εκπαιδευτικό εκπρόσωπο απο το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς .Στης 26 Απριλίου ο Δήμος Σουλίου συμμετέχει στην παγκόσμια δράση εθελοντισμού για τρίτη συνεχή χρονιά.

Για την νίκη κόντρα στην Ουγγαρία...? 















Mόνο νίκη αναζητά η Εθνικής μας ομάδα στο σημερινό παιχνίδι  (21:45), κόντρα στην Ουγγαρία, για να  κρατήσει ζωντανές τις (ελάχιστες) ελπίδες για πρόκριση στο Euro 2016.Ο προπονητής της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και στην αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα. Όπως είπε,  «ο αγώνας είναι δύσκολος. Ξέρω ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε. Δεν χάσαμε ούτε λεπτό».Στα ζητήματα της τακτικής ήταν «σφίγγα» και αρκέστηκε να δηλώσει ότι «η τακτική μας θα ξεκινάει από την άμυνα. Να μη δεχτούμε γκολ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε φάσεις».Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από τη πλευρά του,  δηλωσε πως η Εθνική πρέπει να ξεκινήσει τη δική της αντεπίθεση για να βρεθεί στη Γαλλία. Για την κακή βαθμολογία της Εθνικής στον όμιλο υοστήριξε ότι «υπήρχαν μικρά προβλήματα που στη συνέχεια έγιναν ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες μετράνε πολύ. Μετά το καλό καλοκαίρι στο Μουντιάλ, είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και κάποια παιδιά αποχώρησαν. Με την έλευση νέου προπονητή, πήγαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν ήταν όμως αυτό που θέλαμε. Από σήμερα δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν και έχουμε παιχνίδια για να γυρίσουμε την κατάσταση και να τα καταφέρουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε από αύριο».Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουδαπέστη.Η προετοιμασία των διεθνών ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.Στα αγωνιστικά, μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν, είναι η κατάσταση του Βαγγέλη Μόρα, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Επίσης με ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη με τα χρώματα της Εθνικής.Ο ομοσπονδιακός προπονητής φέρεται να έχει βρει ήδη την αρχική ενδεκάδα, αλλά και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στην Ουγγαρία. Σύστημα 4-3-3 με τον Καρνέζη να είναι κάτω από τα δοκάρια, ακραίος αμυντικός ο Τοροσίδης (αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα παίξει δεξιά ή αριστερά), στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ενώ στην επίθεση αριστερά θα κινείται ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Βύντρα και Σταφυλίδης για το άλλο άκρο της άμυνας), ενώ οι Σάμαρης, Κατσουράνης, Κονέ, Λαγός, Ταχτσίδης και Φορτούνης είναι οι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή.Οι Φετφατζίδης, Γιαννιώτας και Καρέλης «φλερτάρουν» για μια θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: