ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη στη Σαγιάδα Φιλιατών αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας με πλαστό διαβατήριο



Αυτά τα οφφίτζια αυτές τζι σκοτούρες έχουνε... και για μικρά πράματα ξεπέφτει τ’ ονόρ τ’ ανθρώπου : ( Δημήτριος Κ. Βυζάντιος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνελήφθη στη Σαγιάδα Φιλιατών αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας με πλαστό  διαβατήριο 

















Συνελήφθη, την 21-03-2015 το μεσημέρι στη Σαγιάδα Φιλιατών, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σερβίας, για χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 32χρονος επέδειξε διαβατήριο Σερβίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα μας.Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Σύλληψη φυγόποινου στον Άγιο Δημήτριο Άρτας

















Συνελήφθη την 21-03-2015 το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας,ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις.Όπως διαπιστώθηκε, εκκρεμούσαν σε βάρος του 33χρονου δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στην Καμπή Άρτας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας
















 
Συνελήφθητ την 21-03-2015 το μεσημέρι, στην Ιόνια Οδό Άρτας (κοντά στη διασταύρωση Καμπής), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,το οποίο οδηγούσε ο 40χρονος, βρήκαν πέντε (5) φιάλες που περιείχαν οινοπνευματώδες ποτό (τσίπουρο), συνολικού βάρους -48- κιλών και -400- γραμμαρίων.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω προϊόντα, δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ετικέτες φορολόγησης και αναγραφής περιεχομένου ενώ ο 40χρονος δεν διέθετε κατάλληλα παραστατικά αγοράς.Η παραπάνω ποσότητα λαθραίου ποτού κατασχέθηκε.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Φάει - Φάει …τι φάει;;: «Στο στόχαστρο των Υπηρεσιών οι ελληνοποιήσεις των αμνοεριφίων»

















Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει ήδη αρχίσει καθώς απομένουν τρεις εβδομάδες και η αγορά προετοιμάζεται ήδη για τον ομαλό εφοδιασμό της. Στο επίκεντρο της ζήτησης είναι τα αμνοερίφια και τα αβγά, που δεν λείπουν σχεδόν από κανένα Πασχαλινό τραπέζι. Ήδη οι έμποροι άρχισαν να κάνουν τις πρώτες αγορές και στα Γιάννενα, με τις τιμές παραγωγού να κυμαίνονται σε κρέας από 4 μέχρι 5 ευρώ το κιλό. Προς το παρόν, φαίνεται ότι στην Ήπειρο τα διαθέσιμα προς πώληση αμνοερίφια είναι αρκετά για να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης που θα υπάρξει.Στο στόχαστρο των Υπηρεσιών, κεντρικών και περιφερειακών βρίσκονται οι ελληνοποιήσεις και χθες το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους καταναλωτές για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα αμνοερίφια, ώστε να γνωρίζουν τι αγοράζουν και τι πληρώνουν.Συγκεκριμένα τα αμνοερίφια που εκτράφηκαν στην Ελλάδα ή σε κοινοτικές χώρες και έχουν σφαγεί στη χώρα μας, πρέπει να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας χρώματος «λαμπρού κυανού» (χρωστική Ε 133), στο κέντρο της οποίας αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του σφαγείου όπου έγινε η σφαγή τους και περιφερειακά αναγράφονται τα αρχικά GR και τα διακριτικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και
• σφραγίδα ορθογωνίου παραλληλογράμμου, ιδίου χρωματισμού, στο εσωτερικό της οποίας αναγράφεται το όνομα της χώρας προέλευσης (π.χ. «ΕΛΛΑΣ», «ΟΥΓΓΑΡΙΑ» κλπ.).
Τα αμνοερίφια που έχουν σφαγεί σε άλλες κοινοτικές πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά:
• όλες τις σφραγίδες σε χρώμα επιλογής της κάθε κοινοτικής χώρας, δηλαδή την ωοειδή σφραγίδα καταλληλότητας και σφραγίδα ορθογωνίου παραλληλογράμμου στο εσωτερικό της οποίας επίσης αναγράφεται το όνομα της κοινοτικής χώρας
Τα σφάγια αμνοεριφίων που έχουν σφαγεί σε τρίτες χώρες (π. χ. Αλβανία, Σκόπια, Σερβία) και εισάγονται στη χώρα μας, πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά:
• όλες τις σφραγίδες σε χρώμα καστανό, δηλαδή την ωοειδή σφραγίδα καταλληλότητας και σφραγίδα ορθογωνίου παραλληλογράμμου στο εσωτερικό της οποίας επίσης αναγράφεται το όνομα της τρίτης χώρας.
Τα αβγά
Ειδικές σημάνσεις πρέπει να φέρουν και τα αβγά, αν και στο Νομό μας, ένας μεγάλος αριθμός αβγών προέρχεται από οικόσιτες εκτροφές. Τα αβγά πρέπει να φέρουν μονοψήφιο αριθμό (0,1,2,3,4) που υποδηλώνει τη μέθοδο εκτροφής, τον κωδικό της χώρας παραγωγής και τον κωδικό εκτροφής.

Εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης ζητά η Μπακογιάννη
Μετά από πολλά χρόνια Μαγείρισσα ξάφνου την έπιασε λιγούρα…,άντε ρε φάε ... «κουράδια» …ελευθέρας βοσκής να σου λιγδώσει το άντερο….?
























« Βλέπω να έρχεται ένα τρίτο πρόγραμμα δανειοδότησης ».Να επιδιώξει να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με την Άγκελα Μέρκελ ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη.«Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το κλίμα. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ξανά η Ελλάδα, μετά τις εκλογές, είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τη χώρα. Αυτό πρέπει να το ανατρέψει οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, με ρεαλισμό και καθαρές κουβέντες», σημείωσε σε συνέντευξή της στη Real News.«Βλέπω να έρχεται ένα τρίτο πρόγραμμα δανειοδότησης και προτείνω να υπάρξει μία εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία», συμπλήρωσε.Για την κυβέρνηση Σαμαρά εκτιμά ότι παρά τα λάθη, το ισοζύγιό της είναι γενικά θετικό. «Από εκεί και πέρα, καμία καταστροφή δεν μπορεί να αποτελέσει δικαίωση για κανέναν», αναφέρει ακόμη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Γιάννης Πανούσης : ‘’ Κοινωνικό και πολιτικό και όχι αστυνομικό το πρόβλημα ‘’. « Το παλιό σύστημα καταστολής δεν λειτούργησε »

















Στο θέμα των πανεπιστημίων και των Εξαρχείων και τη στάση που πρέπει να τηρεί η αστυνομία αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο Mega.«Το παλιό σύστημα της καταστολής δεν λειτούργησε», σημείωσε και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει μια εμπεριστατωμένη συζήτηση για το πρόβλημα, το οποίο, όπως είπε, «είναι κοινωνικό και πολιτικό και όχι αστυνομικό».Υποστήριξε ότι χρειάζεται «πολιτικός χρόνος για να δούμε ορισμένα πράγματα και για να λύσει η πολιτική και η κοινωνία τη βάση του προβλήματος».«Είχα ζητήσει στις προγραμματικές δηλώσεις να γίνει στη Βουλή μια εμπεριστατωμένη συζήτηση για το τι είναι αυτό το φαινόμενο που 40 χρόνια εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα, η νεοτρομοκρατία, ως κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα όχι ως αστυνομικό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.Τόνισε ότι «η αστυνομία είναι αρμόδια για το οργανωμένο έγκλημα», ενώ διερωτήθηκε για το θέμα των Εξαρχείων: «Καλείς την αστυνομία να σου λύσει κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα; Η αστυνομία δημιουργεί τους αναρχικούς; Η αστυνομία δημιουργεί τους κουκουλοφόρους; ; Όχι. Ζητάς να τους κυνηγήσει. 40 χρόνια γιατί το πολιτικό σύστημα δεν το λύνει;». Απαντώντας στις βολές που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία του οποίου προκάλεσαν πρόσφατα φθορές κουκουλοφόροι, είπε: «Επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, τα 2,5 χρόνια, σπάσανε 7 φορές τα τζάμια, ρίξανε 50 μολότοφ, δείρανε 100 αστυνόμους...και μου λες ότι τώρα σπάσανε τα τζάμια έχει μια διαφορά;».Διευκρίνισε ακόμη ότι η δήλωσή του περί ενδοοικογενειακής υπόθεσης αφορούσε τη Θεσσαλονίκη και όχι τη Νομική.«Δήλωσα ότι η υπόθεση της Θεσσαλονίκης όπου ήταν φοιτητές με τα πρόσωπά τους είναι μια ενδοοικογενειακή υπόθεση. Ήταν η σύγκλητος και οι φοιτητές ας το χειριζόντουσαν όπως ήθελαν. Εγώ δεν είπα ότι η Νομική ήταν ενδοοικογενειακή υπόθεση», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «αν η σύγκλητος υφίστατο βία θα έπρεπε να κάνει πειθαρχικό». Συγκεκριμένα για τη στάση της αστυνομίας στην κατάληψη της Νομικής δήλωσε ότι «η οποιαδήποτε παρέμβαση για να πιάσεις 15 θα οδηγούσε την ίδια ώρα σε 150 εστίες» και πρόσθεσε ότι «οι 15 που ήταν μέσα και έφυγαν ελεύθεροι πολύ γρήγορα θα έχουν συλληφθεί. Μη νομίζετε ότι η αστυνομία κοιμάται. Ήταν μια στάθμιση κατάστασης».Για τις καταστροφές αγαλμάτων ο κ. Πανούσης παραδέχθηκε ότι είναι μια θλιβερή εικόνα, ωστόσο σημείωσε: «Σκεφτείτε ένα αστυνόμο πλάι σε κάθε άγαλμα, έναν αστυνόμο πλάι σε κάθε σχολείο, έναν αστυνόμο πλάι σε κάθε υπουργείο, στο τρένο, στο τραμ, στο λεωφορείο. Αυτή η χώρα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι».

Λα Λούνα…πςςς -  Βρε τα Καρντάσια τι πάθανε.!!!!!! : Εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει τρελάνει τη Θεσσαλονίκη
Όλγα Ρομανόβα, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα



























Ονομάζεται Όλγα Ρομανόβα και είναι η σύζυγος του του άσου του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. Η ρωσίδα καλλονή, που αρέσκεται να πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών της, άφησε το μόντελινγκ αλλά και τη χώρα της και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να είναι στο πλευρό του συζύγου της.Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Ρωσία. Εκείνη τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά αλλά δεν αδυνατούσε να του το εκφράσει με λόγια καθώς εκείνη μιλούσε ρωσικά κι εκείνος ισπανικά. Τελικά με την μέθοδο της παντομίμας κατάφεραν να γνωριστούν.Η πανέμορφη Ρωσίδα, έχει πει σε συνέντευξή της, ότι ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν αποφασισμένος να την διεκδικήσει κι έτσι στην «επίθεσή» του δεν μπόρεσε να αντισταθεί.Ο Κριστιάν Νομπόα και η Όλγα Ρομανόβα παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Κρίστοφερ, 5 ετών και τον Λούκα, δύο ετών.Παρά τις δύο γέννες,διατηρεί τις αναλογίες μοντέλου και κάθε της εμφάνιση στη συμπρωτεύουσα προκαλεί αναταραχή στον αντρικό πληθυσμό.Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει πει ότι αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει παντρευτεί Ρωσίδα καθώς θεωρεί ότι οι Ρωσίδες είναι οι ομορφότερες γυναίκες του κόσμου ενώ εκείνη έχει πει ότι παντρεύτηκε τον καλύτερο άνδρα του Εκουαδόρ.



                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: