ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε για προσβολλή της μνήμης αποθανόντα



 Μη λες όλα όσα ξέρεις, αλλά πάντα να ξέρεις αυτά που λες : ( Κλαύδιος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε για προσβολλή της μνήμης αποθανόντα















Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε άμεσα για τη διαγραφή διαδικτυακών αναρτήσεων, που προσέβαλλαν τη μνήμη αποθανόντα.Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διαρκούς δράσης της για τον εντοπισμό παράνομων διαδικτυακών δραστηριοτήτων, διαπίστωσε χθες το απόγευμα (15-03-2015)  την ύπαρξη ιστολογίων, όπου είχαν αναρτηθεί δημοσιεύσεις και σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο για τη μνήμη άνδρα, ο οποίος αγνοούνταν από 06-02-2015 και εντοπίστηκε, χθες, νεκρός στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων.Παράλληλα το Κέντρο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού CYBER ALERT δέχθηκε πληθώρα καταγγελιών, τόσο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων όσο και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, σχετικά με την ύπαρξη των επίμαχων διαδικτυακών αναρτήσεων.Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκδηλώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αποστολή επίσημων αιτημάτων προς εταιρείες διαδικτύου του εξωτερικού για την άμεση απενεργοποίηση των εν λόγω προσβλητικών αναρτήσεων. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τις εταιρείες η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.Η διαγραφή των προσβλητικών αναρτήσεων επιτεύχθηκε, ενώ θα ενημερωθούν οι γονείς του αποθανόντα για την παράλληλη άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ποινικό Κώδικα για προσβολή μνήμης νεκρού.Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραμένει σε ετοιμότητα, συνεχίζοντας την αναζήτηση και άλλων όμοιων αναρτήσεων και σε περίπτωση ύπαρξης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες απενεργοποίησης τυχόν νέων προσβλητικών αναρτήσεων.

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 
















Από σήμερα και για 15 ημέρες η οδός Παπαφλέσσα θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών.Το ρεύμα εξόδου της οδού 49 Μαρτύρων στο ύψος του κόμβου Γραικοχωρίου (έμπροσθεν του παλαιού ξενοδοχείου Ήπειρος) θα παραμείνει κλειστό έως και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 για λόγους ασφαλείας τόσο των πεζών όσο και των διερχόμενων οχημάτων λόγω εργασιών που γίνονται παραπλεύρως της οδού.Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έργα κατασκευής της οδού 49 Μαρτύρων καθώς και των παρόδων της.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS













Τροχαίο  στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων - Μετσόβου
Τροχαίο  στο 8ο χλμ. Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων - Μετσόβου      όπου Ι.Χ.Ε. αυτ/το την 15-03-2015/18:55,που οδηγούσε  20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ανωτέρω οδηγός. Σωρός ανασύρθηκε από τον γκρεμό, από άνδρες της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Άρτα για ναρκωτικά
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στην Άρτα την 15-03-2015/11:30,γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  (21) γραμμάρια ηρωίνης.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη την  14-03-2015 το μεσημέρι, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι κατείχε και επέδειξε κατά τον έλεγχο, ένα  πλαστό διαβατήριο αλβανικών αρχών.Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα  Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη στο Πέραμα Ιωαννίνων, 30χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκε  ποσότητα κάνναβης  βάρους (690) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.Συνελήφθη την 15.3.2015 το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος έκρυβε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κοντά στο σπίτι του, ποσότητα κάνναβης, βάρους (690) γραμμαρίων, την οποία προόριζε για εμπορία.Επιπλέον, στη κατοχή του 30χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη ένας 43χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά  στην Άρτα
Κατασχέθηκαν  (21.36) γραμμάρια ηρωίνης.Συνελήφθη, την 15.3.2015 το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 43χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.Ειδικότερα, την 15.3.2015  το μεσημέρι, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι που διαμένει ο 43χρονος, όπου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -21,36- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την  αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο  διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στην Κόπραινα Άρτας
Την 15-03-2015 το μεσημέρι στην Κόπραινα Άρτας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας συνέλαβαν έναν 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.Συγκεκριμένα, σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (5) ετών και (3) μηνών και χρηματική ποινή (10.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και παραβάσεις του ΚΟΚ.Ο συλληφθείς, ο οποίος στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα, για οφειλές προς το Δημόσιο
 Συνελήφθησαν την 16-03-2015 το πρωί, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα, δύο ημεδαποί, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ειδικότερα:
1. Συνελήφθη την 16-03-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 51χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους  214.718,70 ευρώ.
2. Συνελήφθη την 16-03-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 60χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους  116.118,16 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ. (I.F.S.W.) - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17η Μαρτίου 2015: Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας : «Υπερασπιζόμενοι την Αξιοπρέπεια των Λαών και των Κοινωνιών»














Κάθε χρόνο οι Κοινωνικοί Λειτουργοί από όλο το κόσμο διοργανώνουν τον Μάρτιο την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας. Η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του σημαντικού ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.Για τη φετινή χρονιά ως Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας του 2015 ορίστηκε η 17η  Μαρτίου.Το θέμα «Υπερασπιζόμενοι την Αξιοπρέπεια των Λαών και των Κοινωνιών», εστιάζεται στην κοινή προσπάθεια όλων των παγκόσμιων οργανώσεων για την Κοινωνική Εργασία και τους Κοινωνικούς Λειτουργούς,  ώστε να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ενεργά στον σχεδιασμό της κοινωνικής πολιτικής αναδεικνύοντας την αξία της κοινωνικής εργασίας σε όλο τον κόσμο.Για την Ελλάδα, η φετινή θεματολογία είναι πιο επίκαιρη παρά ποτέ καθώς η λιτότητα των τελευταίων ετών,  έχει πλήξει μεγάλα στρώματα της κοινωνίας και έχει δημιουργήσει συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης όμοιες με αυτές που αντιμετωπίζουν κοινωνίες σε πόλεμο. Η συνεχής απώλεια εισοδήματος, η ανεργία, ο περιορισμός των κοινωνικών παροχών, οι περιορισμοί στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, η συρρίκνωση του Κράτους Πρόνοιας, απειλούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και πλήττουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενός ολόκληρου λαού.Σε αυτές τις συνθήκες, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί με βασική τους αξία τον σεβασμό και την προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που διαπνέει την κοινωνική εργασία, δεν μένουν απλά παρατηρητές.Δεν προσεγγίζουν μόνο θεωρητικά τις καταστάσεις, αλλά παρεμβαίνουν παντού και με κάθε τρόπο:
•Στέκονται στην  πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των δυσμενών συνεπειών της οικονομικής κρίσης,
•Υπερασπίζονται καθημερινά τα δικαιώματα των ανθρώπων για Υγεία, Στέγη, Εργασία, Ασφάλεια, Δικαιοσύνη,
κοινοτήτων που απειλούνται περισσότερο.
•Συλλογικά διεκδικούν πολιτικές που εξασφαλίζουν την ανάπτυξη με επίκεντρο την ανθρώπινη ευημερία .

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ : Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Δόσης
Αριθ. Πρωτ. 2629 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανασύνθεση του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος




















Την Τετάρτη  11 Μαρτίου 2015, συγκλήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την συμπλήρωση της θέσης του Προέδρου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Οικονόμου.Μετά από μυστική ψηφοφορία, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος Γιώργος Δόσης. Στην θέση Γενικού Γραμματέα που  κατείχε μέχρι σήμερα ο νέος Πρόεδρος, εκλέχθηκε η μοναδική υποψήφια Ελευθερία Σιαμέτη και στη θέση Ειδικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο  Διονύσης Τσούτσης. Στις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου, παραμένουν οι μέχρι σήμερα εκλεγμένοι.Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, συνταξιούχος εφοριακός, γεννήθηκε στο Πάπιγκο Ζαγορίου και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νέα Γενική Γραμματέας Ελευθερία Σιαμέτη, συνταξιούχος διοικητική υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας, γεννήθηκε στον Αμμότοπο Άρτας και ο νέος Ειδικός Γραμματέας Διονύσης Τσούτσης, συνταξιούχος της Ο.Α. γεννήθηκε στην Κρυοπηγή Πρέβεζας.Μετά την εκλογή τους και οι τρεις δήλωσαν, ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία που έχει κατακτηθεί στο Δ.Σ. της ΠΣΕ και θα αγωνιστούν να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ.
Κατόπιν τούτου η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Σ.Ε. έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Γιώργος Δόσης
Α’ Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κολιούσης
Β’ Αντιπρόεδρος : Κώστας Κωνής
Γεν. Γραμματέας : Ελευθερία Σιαμέτη
Ταμίας : Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Έφορος Τύπου : Σπύρος Τζίμας
Έφορος Δημ. Σχέσεων: Κώστας Ζηκόπουλος
Έφορος Πολιτισμού : Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Έφορος Πνευμ. Κέντρου: Ιωάννης Νάκης
Ειδ. Γραμματέας : Διονύσης Τσούτσης
Αναπληρωτής Ταμίας : Χριστόφορος Τζαρτζούλης
Μέλη : Γραμμένη Βαζούκη, Σταματία Δάλλα, Νικόλαος Ζέκης, Βίκυ Καραγιάννη – Αράπη,
Ζαχαρίας Καψάλης, Ηλέκτρα Κίκη, Αθανάσιος Μπάλλας, Κώστας Λιάγκος,
Ελένη Ντάσιου, Γιώργος Ντούρος, Δημήτρης Πριμηκύρης, Βασίλης Τζουμας,
Μαρίνα Τζάκου, Χαράλαμπος Τόκας,
Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: