ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : 6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η αλήθεια είναι πολυτέλεια των ισχυρών. Ο μικρός κι ο φτωχός ζουν με το όπιο του μύθου : ( Νίκος Δήμου )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : 6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 





















Επαναλειτουργεί κανονικά από 02/03/2015 το Ακτινοδιαγνωστικό  Τμήμα του Νοσοκομείου έπειτα από την μικρής έκτασης φωτιά που κατέστρεψε το ακτινολογικό μηχάνημα στις 09/01/2015.Το νέο σύγχρονο μηχάνημα Phillips Optimus 65 διατέθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σε συνδυασμό με την αγορά νέου ψηφιοποιητή υπολογιστικής ακτινογραφίας πολλαπλής σάρωσης αναβαθμίζεται η λειτουργία του τμήματος.Τα έξοδα εγκατάστασης καθώς και η αγορά του ψηφιοποιητή καλύφτηκαν από την δωρεά στη μνήμη του Φίλιππου Ντρίτσου.Το νέο μηχάνημα τοποθετήθηκε στην νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα του Νοσοκομείου, και άμεσα αναμένεται η μεταφορά του αξονικού τομογράφου και του μαστογράφου (έως τέλη Μαρτίου 2015). Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί όλες οι προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις για την λειτουργία του Τμήματος.Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στην Διοίκηση του ΠΓΝΙ όσο και στην Αρετή Ντρίτσου για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση τους .
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ εκ του Γραφείο Τύπου ‘’

















Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη συνάντηση εθελοντών του Δήμου Ηγουμενίτσας με θέμα τη διοργάνωση του Let’s Do It Greece και όχι μόνο.Όπως συναποφασίστηκε, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας (www.igoumenitsa.gr) στο μενού Για το Δημότη - > Δράσεις - > Let’s Do It Greece, πέρα από την φόρμα δήλωσης συμμετοχής και μια φόρμα καταχώρησης προτάσεων για το πώς θα υλοποιηθεί το Let’s Do It Greece στο Δήμο μας.Οι προτάσεις αυτές θα συγκεντρωθούν και στην επόμενη συνάντηση θα θέσουμε όλοι μαζί το πλάνο υλοποίησης του Let’s Do It Greece για το 2015 στο Δήμο μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές, εκ των οποίων οι δύο οδηγοί λεωφορείου, για λαθροδιακίνηση















Μετέφεραν κρυμμένους στα τελευταία καθίσματα τουριστικού λεωφορείου,δύο παράνομους μετανάστες.Συνελήφθησαν, την 01-03-2015 μετά τα μεσάνυχτα στον Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, τρείς διακινητές,υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38, 39 και 54 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο μη νόμιμους μετανάστες.Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε τουριστικό λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία στη χώρα μας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο οδηγοί (39 και 38 ετών) μετέφεραν κρυμμένους στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου, δύο υπηκόους Αλβανίας, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 21 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα μας.Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε εμπλοκή στη διακίνηση και ενός 54χρονου Αλβανού επιβάτη του λεωφορείου, ο οποίος κατείχε το διαβατήριο της λαθρομετανάστριας, με σκοπό να διευκολύνει τη διαδικασία προώθησης  αυτής στη χώρα μας.Το λεωφορείο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.

Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2015/2016 στα πλαίσια του Καν. (ΕΕ) 1308/2013

















Το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων (με Αμπελουργικό Μητρώο) ότι: Από 1η Μαρτίου έως και τις 15 Μαΐου 2015 κατατίθενται αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελώνων περιόδου 2015/2016 και στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.Τα μέτρα που επιδοτούνται είναι:
I.Εκρίζωση και προετοιμασία εδάφους – αναφύτευση  1.456 €/στρέμμα
II.Βελτίωση τεχνικών διαχείρισης  390 €/στρέμμα
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για ένταξη στο πρόγραμμα είναι:
1.Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση (Έντυπο από υπηρεσία).
2.Απόσπασμα Αμπελουργικού μητρώου.
3.Δηλώσεις συγκομιδής για τις δύο (2) τουλάχιστον αμπελουργικές περιόδους που προηγούνται της περιόδου ένταξης στο πρόγραμμα για όλα τα υφιστάμενα αμπελοτεμάχια του παραγωγού.
4.Δήλωση εκμετάλλευσης στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ).
5.Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
6.Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης, ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ του δικαιούχου - παραγωγού.
7.Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, με τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ταμιευτηρίου.
8.Φωτοαντίγραφο τίτλων νομής και κατοχής για ιδιόκτητα ή ηλεκτρονικά μισθωτήρια (άνω των 9 ετών) για ενοικιαζόμενα αμπελοτεμάχια.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Περιφέρεια Ηπείρου - ΠΕ Ιωαννίνων στο Διοικητήριο και στο γραφείο 117 ή στο τηλέφωνο 2651 0 87117 και στους υπαλλήλους Λάμπρο Στέφο & Ευστάθιο Βασδέκη.

Aποφάσεις για οδικά - αντιπλημμυρικά έργα από την  Οικονομικής Επιτροπή  Περιφέρειας Ηπείρου















 
Αποφάσεις για οδικά και αντιπλημμυρικά έργα έλαβε, μεταξύ άλλων,  στη σημερινή της συνεδρίαση  η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, αναδείχτηκαν ανάδοχοι και πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα η υλοποίηση των εξής έργων:
 Συντήρηση Ε.Ο. Άρτας- Καρδίτσας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
 Συντήρηση Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας- Αθηνών, είσοδος πόλης Ιωαννίνων,  προϋπολογισμού € 80.000,00 με Φ.Π.Α.
  Αποκαταστάσεις ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 12.800
 Παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση και νέων έργων, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτησή τους. Πρόκειται για τα εξής:
 Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακής οδού αρ. 18 Δίστρατο – Φτέρη – Βαθύκαμπος – Κρυονέρι – Γέφυρα Τζαρή» Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού € 147.000,00 με ΦΠΑ.
 Αποκατάσταση οδού Κρυονέρι - Ναζαίοι Π.Ε. Άρτας, προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.
 Αποκατάσταση ζημιών στηθαίων ασφαλείας της 19ης Ε.Ο. Αρχαγγέλου - Γλυκής», προϋπολογισμού € 4.000,00 με ΦΠΑ.
 Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση έργου  για την  εκβάθυνση – καθαρισμό ποταμού από πηγές Μπάλτιζας έως γέφυρα Θεμέλου (Π.Ε. Πρέβεζας), προϋπολογισμού € 94.000.

" Ναι " από τον ΣΕΒ σε τριμερή διαπραγμάτευση για τον κατώτατο μισθό










 


Θετικά αποτιμάται η πρώτη συνάντηση του υπουργού Εργασίας Π. Σκουρλέτη με τον ΣΕΒ, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου να τάσσεται υπέρ μιας τριμερούς διαπραγμάτευσης μεταξύ εργοδοτών, εργαζομένων και κυβέρνησης για τον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού.Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του υπουργού Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους."Ο ΣΕΒ εκπροσωπεί μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις και ενδιαφέρεται να υπάρχουν σωστές εργασιακές σχέσεις" ανέφερε ο Θ. Φέσσας, σημειώνοντας ότι "η ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων είναι προς όφελος όλων, των εργαζομένων, της πολιτείας και φυσικά των επιχειρήσεων".Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΕΒ υποστήριξε ότι "το θέμα του κατώτερου μισθού έχει μεγάλη κλαδική εξάρτηση" και πρόσθεσε πως "υπάρχουν κλάδοι οι οποίοι καταβάλλουν μεγαλύτερο μισθό από τον σημερινό κατώτερο, και κλάδοι οι οποίοι δε θα είναι ανταγωνιστικοί καταβάλλοντας έναν υψηλό κατώτερο μισθό".

Η Bild για το εξοχικό του Βαρουφάκη : « Εδώ χαλαρώνει ο ευρω-τρόμος »














Μετά την προκλητική καμπάνια εναντίον των Ελληνων, τώρα η γερμανική εφημερίδα "Bild", ασχολείται με το εξοχικό του Γιάνη Βαρουφάκη, στην Αίγινα.«Εδώ χαλαρώνει ο...ευρω-τρόμος» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, που παρουσιάζει σε φωτογραφία την εξοχική κατοικία του υπουργού Οικονομικών και της συζύγου του, Δανάης Στράτου, στην Αίγινα.«Τι κάνει ο 53χρονος Έλληνας υπουργός Οικονομικών όταν δεν διαφωνεί με τους Ευρωπαίους εταίρους του; Κάνει για παράδειγμα… διακοπές στο Αιγαίο. Στο μικρό νησί, την Αίγινα, μόλις 27 χιλιόμετρα από την Αθήνα, η δεύτερη σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, έχει μία πανέμορφη βίλα 170 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα καθώς και πολλά έργα τέχνης», σχολιάζει η Bild.Η γερμανική εφημερίδα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της και μία φωτογραφία την οποία είχε ανεβάσει στο Instagram η 50χρονη Δανάη Στράτου πριν από 6 μήνες. Η Δανάη Στράτου και ο Γιάνης Βαρουφάκης απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα από την βεράντα του σπιτιού τους στην Αίγινα, γράφει .

  














                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: