ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 4η έτους 2015



Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη   ( Καισάριος Δαπόντες )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 4η έτους 2015

















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 16η του μηνός Μαρτίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr
Σελίδα 1 από 3
1. Ψήφιση ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης – Στοχοθεσία οικονομικού έτους 2015 του Δήμου Φιλιατών.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κα Παππά Ουρανία
2. Έγκριση Αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχοι κ.κ. Παππά Ουρανία & Μπέλλος Παύλος
3. Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου, με τίτλο: «Χρηματοδότηση ολοκλήρωσης πολεοδομικής μελέτης-αναθεώρηση-επέκταση πόλης Φιλιατών και πράξη εφαρμογής»
- Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
4. Απόφαση ένταξης Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Φιλιατών στο Πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς με δολωματικούς ψεκασμούς.
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
5. Έγκριση δαπανών και έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
6. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στο Δήμο Φιλιατών.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
7. Συγκρότηση Επιτροπής αυθαίρετης βόσκησης Δήμου Φιλιατών.
- Εισηγητής: Γκίζας Χρήστος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
8. «Καθορισμός εδρών-διοικητικών μονάδων ΤΑΞΙ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Νόμου 4070/2012 στην Π.Ε Θεσπρωτίας»
- Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκίζας Χρήστος
9. Διαγραφή οφειλών ύδρευσης
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
10. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στη Δ.Κ.
Φιλιατών».
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αποκαταστάσεις δρόμων και μονοπατιών εντός οικισμού στο Τ.Δ Γιρομερίου».
-Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
12. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου « Συντήρηση οδικού δικτύου στην Τ.Κ. Κάτω Ξεχώρου»
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης μεταξύ σχολείου και Κίτσιου στο Τ.Δ. Αμπελώνας»
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Διανοίξεις δρόμων εντός οικισμού στην Τ.Κ. Τρικορύφου».
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr
Σελίδα 2 από 3
15. Ανάκληση της υπ΄αριθμ. 34/2015 από 18-02-2015 απόφασης Δ.Σ σχετικά με τον καθορισμό νέας θέσης Σ.Μ.Α Φιλιατών
- Εισηγητής: Γκίζας Χρήστος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
16. Λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό νέας θέσης Σ.Μ.Α Φιλιατών - Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν. Χρήστος

Συνάντηση του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων




















Σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή προχώρησε ο βουλευτής κ. Κάτσης Μάριος στις 02/03/2015.Ο βουλευτής επεσήμανε στον Υπουργό την ανάγκη εξεύρεσης λύσης σε τρέχοντα ζητήματα λειτουργικότητας των δομών πρωτοβάθμιας περίθαλψης του νομού, προϊόντα ανορθολογικού σχεδιασμού από τη προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση, τέθηκε η επιτακτική ανάγκη για την δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν μικροβιολογικών εξετάσεων σε πρωτοβάθμιο επίπεδο για την εξυπηρέτηση των ασθενών. Το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας παρότι διαθέτει τα κατάλληλα εργαστήρια αιματολογικών εξετάσεων, στερείται  από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Αντιθέτως στο Π.Ε.Δ.Υ(πρώην ΙΚΑ) έχει στελεχωθεί προσφάτως η θέση βιοπαθολόγου –μικροβιολόγου, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εργαστηριακή υποδομή.Ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε τον κ. Κάτση για την πρόθεση του να στηριχτούν συνολικά οι δημόσιες δομές υγείας τόσο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές. Κατόπιν διαβούλευσης του Υπουργείου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες (6η Υ.Π.Ε - Π.Ε.Δ.Υ - Κ.Υ.) αποφασίστηκε τη Δευτέρα 09/03, η προσωρινή μετακίνηση του ειδικευμένου ιατρού στο Κέντρο Υγείας Ηγ/τσας, έως ότου εξοπλιστεί και καταστεί πλήρως λειτουργικό το μικροβιολογικό εργαστήριο του Π.Ε.Δ.Υ. Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του και τόνισε την σημασία που έχει, εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, η ελεύθερη πρόσβαση όλων των συμπολιτών στο αγαθό της υγείας.Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση του κ. Κάτση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με σκοπό να τεθούν επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα των δομών υγείας του νομού Θεσπρωτίας.
…Το Γραφείο Τύπου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Κ. ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗ
















Με αφορμή την αποστρατεία μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ήθελα να εκφράσω ολόψυχα τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία μας, στους προϊσταμένους μου, σε όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων καθώς και  στους συνταξιούχους συναδέλφους που υπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες.Επίσης, ευχαριστώ θερμά όλες τις Αρχές και τους Φορείς του τόπου, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την ειλικρινή συνεργασία και συνδρομή τους στο δύσκολο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.Τέλος, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον απλό κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και με τίμησε με την εμπιστοσύνη, την αγάπη  και την αναγνώρισή του.Προσπάθησα να επιτελέσω το καθήκον μου με ευσυνειδησία  και πάντα με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα σ’ αυτό μου το στόχο και υπόσχομαι ότι και ως πολίτης πλέον θα συνεχίσω μια ανάλογη πορεία.Κλείνοντας, εύχομαι στους συναδέλφους μου, που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Αστυνομικό Σώμα, καλή δύναμη, υγεία και επιτυχίες στο έργο που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία.
Ιωάννινα,   9-3-2015
 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ ,ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ











Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ηγουμενίτσας, την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και το συντονιστικό  Κ.Π.Ε.  Δραπετσώνας,  στα πλαίσια του  Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα λιμάνια της Ελλάδας» πραγματοποίησε 2ήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Π.Ε. & Δ.Ε. στις 7 & 8 Μαρτίου 2015, με τίτλο «Τα λιμάνια της Ελλάδας-Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας». Ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Α.Ε. Ηγουμενίτσας, καθώς συντέλεσαν, ώστε να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για την ευγενική παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου-Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων ΤΟΠΣΑ. Εκφράζουμε επίσης, ευχαριστίες  για τους επιστήμονες που πλαισίωσαν το σεμινάριο με τις εισηγήσεις τους, ως εξής:
 Δρ Βασίλειο Στέλιο Τσελέντη - καθηγητή Θαλάσσιου Περιβάλλοντος & Δ/ντή Εργαστηρίου Θαλασσίων Επιστημών Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Στέφανο Βασιλειάδη - Αρχαιολόγο, κ. Αλέξανδρο Κωνσταντίνη – Περιβαλλοντολόγο Μsc, κ. Ελένη Φιλαρτζή - Διοίκηση Επιχ/σεων & Οργανισμών, Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. Msc, κ. Σμαράγδα Βασιλοπούλου - αν. Υπεύθυνη Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας & Τροιζήνας – Μεθάνων,  κ. Ασπασία Ίσαρη - Υπεύθυνη Κ.Π.Ε.  Αράχθου, κ. Σοφία Βαρελή & κ. Αρτεμισία Μπριασούλη - μέλη Π.Ο.  Κ.Π.Ε. Κέρκυρας. Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Δήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσπρωτίας κ. Δημήτριος Δημάκος, καθώς και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας.

Κλοπές και βανδαλισμοί κοστίζουν στο Δήμο Ηγουμενίτσας














Οι παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων κοστίζουν στο Δήμο Ηγουμενίτσας αρκετά χρήματα αλλά και εργατοώρες. Κλάπηκαν αρκετές σχάρες φρεατίων υπονόμων που εκτός της οικονομικής ζημιάς ελλοχεύουν τον κίνδυνο ατυχημάτων. Ακόμη, έχουν σημειωθεί βανδαλισμοί σε Δημοτικά κτήρια και μνημεία. Επίσης για πολλοστή φορά έχουν κλαπεί σημαίες από τους ιστούς του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας.Ως Δημοτική Αρχή καταδικάζουμε τα γεγονότα και θα προχωρήσουμε άμεσα σε όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε οι παραβάτες να βρεθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου μας και να συμβάλει στη σπατάλη οικονομικών πόρων.

Επιστολή του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας προς τον Υπουργό σχετικά με την Διοικητική Παραλαβή της Β΄ Φάσης του Νέου λιμένα Ηγουμενίτσας

















Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γεώργιο Σταθάκη σχετικά με την Διοικητική Παραλαβή για χρήση αυτοτελών τμημάτων της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε την άμεση προσωπική του παρέμβαση για την ολοκλήρωση των έργων εξωτερικής οδοποιίας, πεζοδρομίων, φωτισμού και ανάπλασης–πρασίνου που παραλήφθηκαν αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί.Τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα της Β’ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας τόσο για την εύρυθμη κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων όσο και για τον εξωραϊσμό της Νότιας εισόδου προς την πόλη της Ηγουμενίτσας. 

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός στην Καταβόθρα Θεσπρωτίας, που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης 














Ο δράστης αναζητούνταν για διακεκριμένες κλοπές.Συνελήφθη, την 09-03-2015 το μεσημέρι στην Καταβόθρα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, για διακεκριμένες κλοπές. Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθησαν  δύο ημεδαποί, για πλαστογραφία στην Ηγουμενίτσα 













Συνελήφθησαν την 10.03.2015 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 85 και 43 ετών, για πλαστογραφία Αναλυτικότερα, ο 85χρονος,προκειμένου να προβεί σε ακύρωση βεβαιωθείσας τροχονομικής παράβασης για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου του αυτοκινήτου του, εμφανίστηκε στο Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, προσκομίζοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ανωτέρω οχήματος.Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ανωτέρω συμβόλαιο ήταν πλαστό και  ότι του το είχε προμηθεύσει η 43χρονη ημεδαπή.Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Σύλληψη ημεδαπού στην Ηγουμενίτσα, για οφειλές προς το Δημόσιο 
















Συνελήφθη την 10-3-2015 το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 54χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.Συγκεκριμένα, σε βάρος του 54χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 347.846,24 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) υποθέσεις κλοπών σε  σπίτια ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη μία 44χρονη ημεδαπή Ρομά, δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Πρέβεζας για διακεκριμένες κλοπές.Η δικογραφία περιλαμβάνει και μία 35χρονη Ρομά συνεργό της.Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, πέντε υποθέσεις κλοπών σε σπίτια  ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, σήμερα (10.3.2015) το μεσημέρι,  στην Πρέβεζα, μία 44χρονη ημεδαπή Ρομά, δυνάμει σχετικού εντάλματος προσωρινής κράτησης του κ. Ανακριτή Πρέβεζας.Επίσης, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 35χρονη Ρομά συνεργό της.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι οι δύο γυναίκες, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του έτους 2013 έως και τον Ιούλιο του έτους 2014, προέβαιναν σε κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους (modus operandi), επέλεγαν αρχικά τους υποψήφιους «στόχους» τους   και  είτε με τη μέθοδο της απασχόλησης είτε με διάρρηξη των σπιτιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό και αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή των δύο γυναικών στις παρακάτω περιπτώσεις κλοπών:
•Την 29-09-2013 εισήλθαν σε μονοκατοικία 82χρονης ημεδαπής στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσαν χρυσαφικά, αξίας 3.000 ευρώ.
•Την 02-10-2013 εισήλθαν σε μονοκατοικία 86χρονης ημεδαπής στην Πρέβεζα και αφαίρεσαν χρυσαφικά, αξίας 1000 ευρώ.
•Την 30-03-2014 εισήλθαν σε μονοκατοικία 87χρονης ημεδαπής στον συνοικισμό Ελαιώνα Πρέβεζας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
•Την 07-06-2014 αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο σπιτιού 85χρονης ημεδαπής στο Μύτικα Πρέβεζας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.
•Την 12-07-2014 αφαίρεσαν από σπίτι ημεδαπής στην Πρέβεζα, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
Η 44χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ  την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: