ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ …ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ



Τα γεράματα δεν σε προστατεύουν από τον έρωτα. Όμως ο έρωτας σε προστατεύει από τα γεράματα : ( Ζαν Μορώ )

                        
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ …ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ

















Χιόνι ρίχνει ακόμα στους Φιλιάτες την 09-02-2015, πότε πυκνό και πότε αραιό.Το Φιλιάτι που φημίζεται για τον ήπιο χειμώνα επαναστάτησε ….μαζί με την αριστερά και έκανε του ΧΙΟΝΙΟΥ.Θα επηρεάστηκε μήπως από το βιβλίο της κας Τασίας Βενέτη;; …ας αναμένουμε και βλέπουμε…?

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

















Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας στον χώρο εκδηλώσεων του 1 Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΡΩΤΕΑ και το παρών έδωσαν σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του συλλόγου ,φίλοι ,αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και των χορηγών που υποστηρίζουν ενεργά και έμπρακτα το έργο του συλλόγου μας .Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος , η Δήμαρχος Σουλίου κα. Μπραΐμη- Μπότση, ο πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Ηγουμενίτσας κ Μαρτίνης , το μέλος του ΣΕΓΑΣ κ Ράπτης , ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ηγουμενίτσας κ Γκίκας , κα Δηλαβέρη , κ Λώλης.Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Ελευθέριος .Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές Θεοδωρίδης Λάζαρος , Καταβάτης Ηλίας , Μπέση Ναταλία , Τζοβάρα Εύη , Τζάνης Φίλιππος , Κατσέλης Ηλίας , Ζάκκας Ανδρέας , Αλεξίου Σταύρος , Χήτος Δονάτος και οι προπονητές του συλλόγου κ Βιρβίλης , Θωμάζος και Καπρινιώτης για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το 2014 .Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον σύλλογο ο κ Τζοβάρας Γιώργος ως πρώτος προπονητής του συλλόγου και ο κ. Τσέλιος Πέτρος ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου και εν ενεργεία κριτής στίβου.Απονεμήθηκαν έπαινοι για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στους Ζάκκα Χαρά , Διαμάντη Στέλλα , Χατζαλή Ειρήνη και Βασιλείου Παναγιώτης.Τέλος τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου για την φετινή χρονιά που είναι ΑΡΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ, CYCLON ΘΩΜΑΖΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΡΟΠΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, NETTUNO SEA FOOD . Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς για την σημερινή εκδήλωση που ήταν ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , HOTEL JOLLY , ΣΕΑΣ.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή από λατομείο στην Καμπή Άρτας

















Συνελήφθησαν, την 09-02-2015 μετά τα μεσάνυχτα στην Καμπή Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 22 ετών, για κλοπή από λατομείο.Ειδικότερα, οι δύο δράστες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, διότι αφαίρεσαν από λατομείο στην Καμπή Άρτας,  ένα ηλεκτρικό μοτέρ και δύο ξύλινες παλέτες, τα οποία φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη.Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι ο 22χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη 29χρονος δραπέτης φυλακών στην Πρέβεζα















Ο 29χρονος παραβίασε τακτική άδεια από κατάστημα κράτησης της χώρας.Επιπρόσθετα, ο δράστης εμπλέκεται σε κλοπή αυτοκινήτου και υπεξαίρεση μοτοσικλέτας.Συνελήφθη την 08-02-2015 το απόγευμα, στην πόλη της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας  29χρονος ημεδαπός, δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας,όπου ήταν έγκλειστος για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές. Αναλυτικότερα, ο 29χρονος την 08-02-2015 το απόγευμα στο 24ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αρχαγγέλου – Νεράιδας  μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, όπου στο πλαίσιο έρευνας της υπόθεσης, προέκυψε ότι ήταν δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας.Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος είχε παραβιάσει  πριν από είκοσι ημέρες,  τακτική άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας,όπου  εξέτιε ποινή για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.Παράλληλα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, την 04-02-2015, έκλεψε αυτοκίνητο από την περιοχή του Αλίμου Αττικής ενώ υπεξαίρεσε και μοτοσικλέτα στην περιοχή της Πρέβεζας, εξαπατώντας τον ιδιοκτήτη.Ο 29χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Διασφάλιση της χρηματοδότησης για την Ελλάδα ζήτησε ο Μ. Σαπέν

















 «Τη διασφάλιση της χρηματοδότησης» της Ελλάδας,  ζήτησε σήμερα  ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, στο πλαίσιο όμως, όπως είπε, της τήρησης «των ευρωπαϊκών κανόνων».«Πρέπει να διασφαλίσουμε χρηματοδότηση, χωρίς την οποία η Ελλάδα θα βρεθεί στο έλεος οποιασδήποτε κατάστασης πανικού των αγορών, αλλά δεν μπορούμε να πούμε απλώς "χρηματοδοτούμε,χρηματοδοτούμε"» δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν κατά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετάσχει στη σύνοδο των ομολόγων του της Ομάδας των 20 (G20), δηλώνοντας ότι προϋπόθεση για τη στήριξη προς την Ελλάδα είναι ο σεβασμός των ευρωπαϊκών κανόνων.Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας θεωρεί ότι θα υπάρξει κάποια προσέγγιση των θέσεων κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Eurogroup την Τετάρτη. «Ο στόχος είναι τα πράγματα να πάνε καλά την Τετάρτη. Αν είναι να έχουμε ένα τεταμένο Eurogroup, δεν αξίζει καν τον κόπο. Θεωρώ ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μία θετική δυναμική».«Δεν είναι δυνατόν η νέα ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί να τής πουν..."κάνουμε σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε, ακόμη και αν δεν είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα"» δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν μοιράζουμε έτσι τα χρήματα, για να επιτραπεί σε κάποιον να μείνει στην επιφάνεια. Υπάρχουν χρήματα διότι υπάρχει ένα πλαίσιο, μία δέσμευση, ένα επαρκώς στέρεο όραμα για το μέλλον».

Συνάντηση Ομπάμα - Μέρκελ με φόντο και την Ελλάδα














Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει επιμείνει στην αναθεώρηση της συνταγής της πολιτικής λιτότητας που έχει επιλέξει το Βερολίνο.Η Ελλάδα θα βρεθεί μεταξύ άλλων στην ατζέντα των συνομιλιών Μέρκελ – Ομπάμα σήμερα στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο των γενικότερων ευρωαμερικανικών σχέσεων. Πρόγευση της στάσης των ΗΠΑ στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης με την Ε.Ε., έδωσε την Παρασκευή ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν.Κατά τις συναντήσεις του με τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την «αγωνία» του για τις προσπάθειες που γίνονται να βρεθεί λύση για την Ελλάδα.Εξάλλου, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει επιμείνει στην αναθεώρηση της συνταγής της πολιτικής λιτότητας που έχει επιλέξει το Βερολίνο.

Νέα ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ

















Δεκάδες λογαριασμούς με ελληνικό ενδιαφέρον, συνολικά 86, πέραν των 2.062 της λίστας Λαγκάρντ που εστάλησαν από τη Γαλλία στην Ελλάδα, εντόπισαν «Τα Νέα», στο πλαίσιο του SwissLeaks. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 140 δημοσιογράφοι από 45 διαφορετικές χώρες και τουλάχιστον 50 μέσα ενημέρωσης -ανάμεσά τους η Guardian, η Süddeutsche Zeitung, το BBC και πολλά ακόμα.Τα αρχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνουν πληροφορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίοι φιλοξενούσαν πάνω από 102 δισ. δολάρια και συνδέονταν με 106.000 πελάτες της HSBC από ολόκληρο τον πλανήτη. Όσον αφορά τις 86 επιπλέον εγγραφές, σε αυτές περιλαμβάνονται κυρίως πρόσωπα, τα οποία έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν ελληνική εθνικότητα, αλλά οι διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στην HSBC είναι εκτός της χώρας.Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, σε υπόμνημα που συντάχθηκε κατά την επεξεργασία των στοιχείων από τις γαλλικές Αρχές για την κατάρτιση της γαλλικής λίστας που προέκυπτε από τα στοιχεία της τράπεζας αναφέρεται ότι «δύο πρόσωπα τα οποία φέρεται να διαμένουν στην Ελβετία συμπεριλήφθηκαν σκόπιμα στη λίστα, ώστε να καταστεί δυνατή μια ανάλυση για τον πραγματικό τόπο διαμονής τους».Οι Γάλλοι ειδικοί αρχικά είχαν δημιουργήσει με τα δεδομένα που αφορούσαν τη χώρα τους μία λίστα που περιελάμβανε 4.800 εγγραφές και συνολικό ύψος καταθέσεων περί τα 4,7 δισ. δολάρια.Σε δεύτερο στάδιο η λίστα μίκρυνε και έφτασε τις 2.540 εγγραφές με καταθέσεις 3,5 δισ. δολαρίων. Η δεύτερη λίστα με τις λιγότερες εγγραφές επιλέχθηκε για λεπτομερή ανάλυση και έρευνα από τις Αρχές.Στο υπόμνημά τους οι Γάλλοι ειδικοί επισήμαιναν: «Η διαφορά μεταξύ των δύο λιστών (σ.σ. 2.260 εγγραφές) θα αποτελέσει αντικείμενο περαιτέρω μελέτης για τον προσδιορισμό, για κάθε περίπτωση χωριστά, σχετικά με το αν οι επιπλέον καταθέτες που περιλαμβάνονται στον (μεγάλο) κατάλογο είναι κάτοικοι Γαλλίας για φορολογικούς σκοπούς».Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό οι 86 επιπλέον εγγραφές με ελληνικό ενδιαφέρον αλλά και τα υπόλοιπα ονόματα αποκτούν ιδιαίτερη αξία, αναφέρουν «Τα Νέα». Ειδικότερα, ανάμεσα στα «νέα» πρόσωπα εμφανίζονται 41 που συνδέονται με καταθέσεις άνω του 1 εκατ. δολαρίων. Από την επεξεργασία των δεδομένων εντοπίστηκαν επιπλέον 949 συνδεόμενα πρόσωπα με τους λογαριασμούς ελληνικού ενδιαφέροντος.Τα πρόσωπα αυτά είτε έχουν δηλώσει ελληνική διεύθυνση, είτε ο κάτοχος του λογαριασμού με τον οποίο συνδέονται έχει ελληνικό ενδιαφέρον. Ανάμεσά τους δεν υπάρχουν μόνο φυσικά πρόσωπα αλλά και εταιρείες, ενώ οι ιδιότητές τους σε σχέση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς ποικίλλουν: εμφανίζονταν ως συνδικαιούχοι, πληρεξούσιοι δικηγόροι, διαχειριστές και Internet users.Ακόμα, από το σύνολο των δεδομένων εξήχθησαν 2.286 διευθύνσεις που συνδέονται με πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος. Κάποιες από αυτές τις διευθύνσεις αλληλεπικαλύπτονται καθώς οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες -μία λέξη ή μερικά γράμματα.
πηγή : …topontiki.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: