ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τι λένε αυτοί που στην κουλτούρα τους φουμάρουν Ναργιλέ : « Καταπιείτε το, ή γυρίστε πίσω στη δραχμή »



Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε : ( Κ. Καβάφης )

                        
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:
  
Τι λένε αυτοί που στην κουλτούρα τους φουμάρουν Ναργιλέ : « Καταπιείτε το, ή γυρίστε πίσω στη δραχμή »
Προκλητικό πρωτοσέλιδο της ολλανδικής εφημερίδας "De Telegraaf ", με εκβιασμό στην Ελλάδα.






























«Καταπιείτε το, ή γυρίστε πίσω στη δραχμή», γράφει το σημερινό πρωτοσέλιδο της ολλανδικής εφημερίδας "De Telegraaf", αναφερόμενο στην Ελλάδα. Συνοδεύεται δε από... μονταζάκι στο παλιό χιλιάρικο.Την προκλητική φράση συνοδεύει μια μονταρισμένη φωτογραφία του παλιού χιλιάρικου, με τη διαφορά ότι στη θέση του Θεού Απόλλωνα, βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ




















ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ(Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ).ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΣΙΚΝΟΠΑΡΤΥ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.

Λεγκρέν : Η Ελλάδα να μην υποκύψει στον εκβιασμό της Γερμανίας στον εκβιασμό της Γερμανίας

















Σε άρθρο του Βρετανού οικονομολόγου Φιλίπ Λεγκρέν στο περιοδικό Foreign Policy με τίτλο «Η Ελλάδα δεν πρέπει να υποκύψει στον εκφοβισμό της Γερμανίας», παραπέμπει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτησή του στο Τwitter, που συνοδεύεται από το διφορούμενο σχόλιο «Τι θα έπρεπε η Ελλάδα να κάνει - ή δεν θα έπρεπε» (What Greece should do - or shouldn't).Ο Λεγκρέν, πρώην σύμβουλος του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, υποστηρίζει στο άρθρο του πως συνεχίζοντας με τις τρέχουσες πολιτικές λιτότητας και τις περικοπές των μισθών, την ανεκτικότητα προς τις τράπεζες, τη μη αναδιάρθρωση του χρέους και την προσαρμογή στον μερκαντιλισμό της Γερμανίας, η Ευρώπη οδηγείται στην τάφρο.Αναφερόμενος στην Ελλάδα υποστηρίζει πως αν και η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να αλλάξει το σύνολο της νομισματικής ένωσης, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καταλύτης για την αυξανόμενη πολιτική αντίδραση εναντίον των πολιτικών στασιμότητα της ευρωζώνης.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
(Π.Φ.Π.Ο) & ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Να απαγορευτεί η εκτροφή γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα 























Η ΠΦΠΟ ξεκίνησε από τις αρχές του 2015 εκστρατεία με στόχο την νομοθετική ρύθμιση για την πλήρη απαγόρευση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων  στην Ελλάδα, εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα.Η εκτροφή αυτή είναι μία περιβαλλοντικά επιβλαβής, φιλοζωικά μη ηθική, κοινωνικά ματαιό-δοξη και οικονομικά ατελέσφορη παραγωγική διαδικασία, όπως αναλύεται στο συνοδευτικό «Κείμενο Θέσεων» της εκστρατείας μας.Η Ελληνική Πολιτεία, και η παρούσα Βουλή, πρέπει ΤΩΡΑ να σχεδιάσει τη μετάβαση των τοπικών κοινωνιών οι οποίες εξαρτώνται από τη γουνοποιεία στην «Εποχή-Μετά-Τη-Γούνα». Είναι πλέον καιρός ΚΑΙ η Ελλάδα να ακολουθήσει το δρόμο άλλων ευρωπαϊκών κοινω-νιών οι οποίες έχουν απαγορεύσει την εκτροφή και θανάτωση ζώων για να εξυπηρετηθεί η αν-θρώπινη ματαιοδοξία (Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ελβετία, Κροατία, Δανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Βέλγιο, Γερμανία).Η ΠΦΠΟ, λοιπόν, ξεκινά εκστρατεία και σειρά δράσεων/ενεργειών για να μπει πλέον ένα τέλος στην εκτροφή γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα: Το απαιτεί η ηθική μας, το απαιτεί η λογική.Ήδη έχει αποσταλεί επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής την οποία καλούμε  να υιοθετήσει ψήφισμα αποδοκιμασίας της έκθεσης γούνας που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 27 Μαρτίου και ακολουθούν κλιμακούμενες και άλλες ενέργειές μας.Για περισσότερες πληροφορίες και για τα νέα της εκστρατείας μας, δείτε τη σελίδα μας στο FB: https://www.facebook.com/stopfurfarminginGreece
http://www.pfpo.gr/na-apagoreutei-i-ektrofi-gounoforon-zoon-stin-ellada/
http://www.pfpo.gr/fur-excellence-in-athens-2015-i-epelasi-tis-mataiodoxias/
Π.Φ.Π.Ο

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες, σχετικά με απατηλές τηλεφωνικές κλήσεις 














Σκοπός των κλήσεων είναι η υφαρπαγή ευαίσθητων δεδομένων των πολιτών και συγκεκριμένα πολύ προσωπικών τους φωτογραφιών ή βίντεο.Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες και εφιστά την προσοχή για την αποφυγή εξαπάτησής τους από απατηλές τηλεφωνικές κλήσεις που αποσκοπούν στην υφαρπαγή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα πολύ προσωπικών τους (χωρίς ενδύματα) φωτογραφιών ή αρχείων βίντεο.Πιο αναλυτικά, τα θύματα, κυρίως γυναίκες, δέχονται κλήση στο σταθερό ή κινητό τους τηλέφωνο, από άγνωστο αριθμό και ένδειξη στην αναγνώριση κλήσης "Εκτός Περιοχής". Στο τηλεφώνημα, ο καλών ισχυρίζεται με αλλοιωμένη φωνή ότι είναι στενό συγγενικό τους πρόσωπο και επικαλούμενος διάφορες προφάσεις καταφέρνει και τις καταπείθει να του αποστείλουν προσωπικές τους (γυμνές) φωτογραφίες ή αρχεία βίντεο, σε συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους υποδεικνύει.Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συστήνει στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε τηλεφωνικές κλήσεις αυτής της μορφής, ενώ παράλληλα παρακολουθεί την εξέλιξη των κακόβουλων αυτών συμπεριφορών και παρεμβαίνει άμεσα σε κάθε περίπτωση σχετικής καταγγελίας ή ενημέρωσης.Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
•Τηλεφωνικά στο 111 88
•Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
•Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) με λειτουργικό σύστημα ios-android & windows: CYBERKID.

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για παράνομη κατοχή και εμπορία παιδικών αθυρμάτων 














Κατασχέθηκαν 2.512 παιδικά αθύρματα.Συνελήφθη την 19-02-2015 το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα παντοπωλείο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.512 παιδικά αθύρματα, τα οποία ο 47χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος, διέθετε παράνομα προς πώληση.Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015









 


Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου έτους  2015 και ώρα 15.30, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου,  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1.Επικύρωση των αποφάσεων - πρακτικών 13ης/19-12-2014 και 1ης/14-1-2015 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
2.Αντιμετώπιση πλημμυρικών και έκτακτων καιρικών φαινομένων – Αποκατάσταση ζημιών.
(εισήγηση: ο Περιφερειάρχης, οι επικεφαλής των παρατάξεων Π.Σ., οι χωρικοί   Αντιπεριφερειάρχες)
3.Ζητήματα λειτουργίας και αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου.
(εισήγηση: η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», εξ αναβολής)
4.Έγκριση για συμμετοχή της Π.Ε. Πρέβεζας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «COSME PROGRAMME 2014».  (εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας).
5.Αποδοχή απόφασης 2ης τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 16352/17-10-2013 Απόφασης ένταξης  έργων της ΟΤΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ (ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ)» στο Πρόγραμμα ¨Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013¨ (ΠΑΑ), Μέτρο 41, Υπομέτρο L313 «Ενθάρρυνση  τουριστικών δραστηριοτήτων», Δράση  L313-4 «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών».
  (εισήγηση: η Δ/νση Διά Βίου Μάθησης-Απασχόλησης-Εμπορίου & Τουρισμού)
6.Έγκριση 2ης τροποποίησης  του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2015.
   (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)
7.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το  Δ΄ τρίμηνο έτους 2014. (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού).

Συνεδρίαση Επιτροπής Διαβούλευσης Περιφέρειας για την Αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Ηπείρου
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:00 συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Ηπείρου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (κτίριο Περιφέρειας Ηπείρου – 2ος όροφος), με θέμα:
«Γνωμοδότηση για την Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Ηπείρου».σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35, παρ. 2, εδ. Γ του Ν.4042/2012 (ΦΕΚ24/Α/13-2-2012).
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου (http://www.php.gov.gr)    κατηγορία:        










βρίσκεται αναρτημένο, από τις 02 Δεκεμβρίου 2013, το κείμενο «Μη τεχνική περίληψη αναθεώρησης ΠΕΣΔΑ Ηπείρου».

Σουλτς : Ζήτημα σεβασμού να δοθεί στην Ελλάδα μια ευκαιρία...!

























Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο παρά πέντε της μάχης του Eurogroup.Την άποψη ότι είναι ζήτημα σεβασμού να δοθεί σε μια νέα κυβέρνηση μια ευκαιρία, δήλωσε ο Μάρτιν Σουλτς, κατά τις συνομιλίες του στη Βιέννη με τον ομοσπονδιακό καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε επίσης ότι του προκάλεσε έκπληξη η εσπευσμένη αρνητική τοποθέτηση της Γερμανίας απέναντι στο ελληνικό αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης.Αναφορικά με το περιεχόμενο της αναθεωρημένης ελληνικής πρότασης ο Μάρτιν Σουλτς σημείωσε ότι πρόκειται για μία επιστολή με «πολλή ουσία» και θα πρέπει να εξεταστεί. Αφήνοντας σαγείς αιχμές για τη Γερμανία και τις χώρες – δορυφόρους της, αναρωτήθηκε για το ποιά είναι η άλλη επιλογή: «να δούμε τους Έλληνες γονατισμένους;»,είπε.Απαιτούνται ρεαλιστικές λύσεις κι όχι μία ιδεολογική μάχη ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του Ευροκοινοβουλίου.
Οι σύμμαχοι  :
Από την πλευρά του, ο Αυστριακός καγκελάριος ζήτησε για πολλοστή φορά να υπάρξει κατανόηση για την Ελλάδα και να δοθεί η δυνατότητα στη νέα ελληνική κυβέρνηση να αλλάξει συγκεκριμένα σημεία του προγράμματος. Αποτυχία της Ελλάδας συνεπάγεται και το ότι οι άλλες ευρωπαικές χώρες θα χάσουν χρήματα, προειδοποίησε ο Βέρνερ Φάιμαν.Σχολιάζοντας το νέο κείμενο της ελληνικής κυβέρνησης ο Αυστριακός καγκελάριος εξέφρασε την άποψη ότι οι Έλληνες έχουν κάνει ένα βήμα και τώρα εναπόκειται στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προχωρήσουν μαζί τους ένα δεύτερο βήμα. «Αυτός είναι ο μοναδικός εποικοδομητικός δρόμος», τόνισε.Σύμφωνα με τον κ. Φάιμαν, το ερώτημα είναι αν η ΕΕ, υπό την ηγεσία της Γερμανίας, θέλει τώρα να περάσει κάτι μόνον για να αποδείξει πως έχει δίκιο ή να κτίσει γέφυρες.Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα και οι πιστωτές της μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα, εξέφρασε ο Γερμανός Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Ενέργειας, Γκίντερ Έτινγκερ, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μέσω μιας πολιτικής συμφωνίας σε μία νέα Σύνοδο Κορυφής.«Προσπαθούμε να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στην ελληνική κυβέρνηση, σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να βρούμε μια λύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι από την πλευρά του. Χθες άλλωστε στο ίδιο μήκος κύματος, τηλεφωνική επικοινωνία σε θερμό κλίμα είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Ελλάδα.Την ελπίδα ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα καταλήξουν σε συμφωνία για την παράταση του προγράμματος της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας στο σημερινό Eurogroup, εξέφρασε ο «σκληρός» υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, Αντι Ρίνε.
Οι αντίπαλοι
Μετά τη χθεσινή εσπευσμένη τοποθέτηση της Γερμανίας ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να  οδηγήσουν σε συμφωνία, αλλά και μετά την σε καλό κλίμα τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα – Μέρκελ, σταθερά σκληρή αλλά συγκρατημένη στάση κρατά το Βερολίνο.Σε σημερινές του δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «η ελληνική πρόταση δεν έφτασε πολύ μακριά», ενώ στην άποψη που εξέφρασε ο Επίτροπος Έτινγκερ και υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μία πολιτική συμφωνία για την Ελλάδα εντός εβδομάδας, είπε: «Θα περιμένουμε πρώτα το αποτέλεσμα του Eurogroup, πριν αποφασίσουμε για νέες συναντήσεις».Τη σκληρή στάση της Γερμανίας υιοθετεί και η Πορτογαλία, που μέσω της υπουργού Οικονομικών της Μαρία Λουίς Αλμπουκέρκ, διαμηνύει ότι όποια συζήτηση γίνει για την Ελλάδα θα γίνει υπό μνημονιακούς όρους.Με σκληρά λόγια μίλησε και ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο σήμερα για την Ελλάδα. Εκτιμώντας ότι ένα Grexit δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνο για την ευρωζώνη, δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να πει στο λαό του ότι η φτωχή Σλοβακία θα πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων.
..πηγη : tvxs.gr

«Στην Φάκα της ΕΛ.ΑΣ. οι Βασανιστές» :‘’ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ‘’














Δύο άνδρες και μια γυναίκα συνέλαβε η Αστυνομία ως μέλη σπείρας που φέρεται να έχει διαπράξει τουλάχιστον τρεις ληστείες σε Καμίνια και Κερατσίνι.Οι άνδρες ηλικίας 36 και 27 ετών φέρονται να εισέβαλλαν σε σπίτια παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα κι αφού βασάνιζαν με αιχμηρά αντικείμενα και βαριοπούλα τους ηλικιωμένους ενοίκους, αφαιρούσαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.Η 31χρονη συλληφθείσα είναι υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου στον Πειραιά, στην οποία οι δράστες διέθεταν τα κλοπιμαία προς πώληση.Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άνδρες, έναν 31χρονο που φέρεται να είναι συνεργός της σπείρας και τον 37χρονο ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου.Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει εξακριβώσει ότι η σπείρα είχε διαπράξει τρεις ληστείες σε Καμίνια και Κερατσίνι.Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά, διαφόρων ειδών και διαμετρημάτων όπλα, φυσίγγια, σπαθιά, χειροπέδες, μαχαίρια, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και αυτοσχέδιες εγκαταστάσεις καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο «Μπούλης» παίζει : " Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ... LOOK ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ  "
























O ηγέτης της Βόρεας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με ένα νέο κούρεμα προκαλώντας έναν... πανικό στο διαδίκτυο.Η Daily Mail χαρακτήρισε τη νέα κόμμωση του Κιμ Γιονγκ Ουν «ξεχωριστή», ενώ το αμερικανικό δίκτυο CNN ως «κούρεμα εξουσίας».Οι χρήστες πάντως του διαδικτύου όταν είδαν τον Ουν με το νέο κούρεμα αλλά και τα «πειραγμένα» φρύδια άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με σταρ της δεκαετίας του 90, με παρόμοια εμφάνιση.Ανάμεσα σε αυτούς: ο «Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» Γουίλ Σμιθ, ο Μπράντον από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αλλά και ένας... μαχητής από τo βιντεοπαιχνίδι Street Fighter.

« Μπαρμπαρόσα » ΣΟΥΗΔΙΑΣ : ‘’ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ‘’
59χρονη γυναίκα στη Σουηδία

















Μια 59χρονη γυναίκα στη Σουηδία συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία ότι κρατούσε κλειδωμένες τις 3 κόρες της εδώ και 10 χρόνια.Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, η γυναίκα που ζούσε στη μικρή πόλη Bromolla της Σουηδίας, έκρυβε τις 3 κόρες (23, 24 και 32 ετών) από τον πατέρα τους και μετακόμιζε συνεχώς τα τελευταία 17 χρόνια για να μην τις εντοπίσει.Η γυναίκα συνελήφθη όταν μία από τις κόρες κατάφερε να δραπετεύσει και να ειδοποιήσει έναν γείτονα.Οι αρχές πιστεύουν ότι η μητέρα κρατούσε φυλακισμένα τα τρία κορίτσια εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.Η 59χρονη Σουηδή ανακρίνεται από τις αρχές.Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι, μία από τις κοπέλες χρειάστηκε να βγει με φορείο καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: