ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΗΠΕΙΡΟΣ Λεβεντογέννα υψηλά ποσοστά ήταν η αποχή στις εθνικές εκλογέςΠολλ’ οίδ’ αλώπηξ, εχίνος δε εν, μέγα ,μτφρ: η αλεπού ξέρει πολλά και ο σκαντζόχοιρος ένα και καλό : ( Αρχίλοχος )
                            
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΗΠΕΙΡΟΣ Λεβεντογέννα υψηλά ποσοστά ήταν η αποχή στις εθνικές εκλογές  


Σε υψηλά ποσοστά ήταν η αποχή στις εθνικές εκλογές  του 2015 και στις τέσσερις Π.Ε. της Ηπείρου.Το υψηλότερο ποσοστό αποχής καταγράφηκε στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, όπου ψήφισε σχεδόν ο ένας στους δύο εγγεγραμμένους! Εκεί το ποσοστό της αποχής κυμάνθηκε στο 48,59% και ακολούθησαν η Π.Ε. Ιωαννίνων με 41,28%, η Π.Ε. Πρέβεζας με 40,03% και η Π.Ε. Άρτας με ποσοστό αποχής 38,96%.Στην Θεσπρωτία ,ο Μάριος Κάτσης και ο Βασίλης Γιόγιακας είναι οι δύο νέοι βουλευτές στο Νομό Θεσπρωτίας.Ο Νομός Θεσπρωτίας παρέμεινε γαλάζιος όμως η μεγάλη ανατροπή υπήρξε με την μη επανεκλογή του Αντώνη Μπέζα.Ο πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας κέρδισε την έδρα για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο Μάριος Κάτσης, ένας από τους πιο νέους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη βουλευτής αφήνοντας πίσω του, τον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Γιώργο Οικονόμου.

Δήλωση του βουλευτή Θεσπρωτίας της Ν.Δ. κ. Βασίλη Γιόγιακα

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες κατοίκους της Θεσπρωτίας αλλά και τους ετεροδημότες της αποδημίας των Αθηνών κυρίως και άλλων περιοχών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με ανέδειξαν με τη ψήφο τους βουλευτή .Η εκλογή αυτή εκτός των άλλων αποτελεί για εμένα και ηθική εκτός από πολιτική δικαίωση αποκαθιστώντας με στη συνείδηση του θεσπρωτικού λαού μετά την προσπάθεια ορισμένων κύκλων με κατασκευασμένες σε βάρος μου κατηγορίες να με πλήξουν πολιτικά και ηθικά.  Μετά την ομόφωνη δικαίωση μου από την δικαιοσύνη σήμερα εσείς επισφραγίζετε αυτή με την ψήφο σας.Είναι πραγματικά μία ιδιαίτερη τιμή η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Σας διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή ...προσπάθεια.  Θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτή που μας έταξε ο λαός σεβόμενος απόλυτα το εκλογικό αποτέλεσμα και τη βούληση του.  Ευχαριστώ θερμά και αυτούς που δεν με ψήφισαν και τους διαβεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα τους αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε πρόβλημα του ελέγχοντας από τη θέση του βουλευτή της αντιπολίτευσης την εξουσία όπως επιτάσσει ο θεσμικός μου ρόλος.

Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ εσπρωτίας κ. Μάριου Κάτση 
Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή για τον τόπο. Ο λαός μας έδωσε με τον πιο δημοκρατικό τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής όλων εκείνων των πολιτικών της λιτότητας που μας έφεραν ως εδώ . Ένα μήνυμα ξεκάθαρο που πρέπει όλοι μας να το σεβαστούμε. Ξέρουμε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και η κοινωνία ζητάει άμεσα ανακούφιση. Στο μεγάλο και δύσκολο αγώνα που ξεκινάει από αύριο, τους θέλουμε όλους παρόντες, ανεξάρτητα από το αν μας στήριξαν ή όχι. Είμαστε εκπρόσωποι ολόκληρου του Θεσπρωτικού λαού και θα τιμήσουμε την εντολή του χωρίς ρεβανσισμό και αποκλεισμούςΠροσωπικά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω επάξια το νομό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο, με ήθος , αξιοπρέπεια και το βλέμμα πάντα στραμμένο στην κοινωνία. Τέλος ,θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλες και όλους εκείνους οι οποίοι πίστεψαν στο όραμα μας και στάθηκαν στο πλευρό μας  , καθώς επίσης και τους συνυποψήφιους μου για αυτό τον όμορφο  αγώνα που δώσαμε.Είμαστε αισιόδοξοι και με τη βοήθεια όλων θα καταφέρουμε .

Δήλωση Δημάρχου Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλου για τις εθνικές εκλογές 
«Στους δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές του νόμου μας, εύχομαι υγεία, δύναμη και δημιουργική διεκδικητική διάθεση με στόχο την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων αλλά και  την ώθηση της αναπτυξιακής πορείας του νομού μας.  Ως Δήμος Ηγουμενίτσας, θα σταθούμε δίπλα τους και θα είμαστε  πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου.Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια και όλους του υπαλλήλους, για την άριστη διοργάνωση των εκλογών.».

Ευχαριστήριο για την Προσφορά Αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενική χειρονομία των
 1) Α΄θμια , Β΄θμια Εκπαίδευση   (προσωπικό, μαθητές, γονείς )
 2) ΟΛΗΓ ΑΕ
 3) Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
 4)Δικηγορικό Σύλλογο
 5) Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας
 6)Γκίκας Διονύσιος ΕΠΕ – Κεστρίνη να προσφέρετε αγαθά προς το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου μας, με τα οποία στηρίζουμε τις άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες όλου του νομού μας.Ευχαριστούμε επίσης και όλους του συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσέφεραν αγαθά την περίοδο εορτών.Με την πράξη αυτή αγάπης και αλληλεγγύης προσφέρουμε ελάχιστη ίσως, αλλά πολύ αναγκαία, στήριξη των συνανθρώπων μας, για τον αγώνα επιβίωσης που κάνουν, μέσα στις δύσκολες συνθήκες φτώχειας που ζει ένα μεγάλο τμήμα της τοπικής αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.Θέλουμε και πιστεύουμε ότι με την πράξη αυτή προσφοράς και αλληλεγγύης, θα προτρέψετε και άλλους φορείς, ομάδες ή συνανθρώπους στην κατεύθυνση αυτή.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ευχαριστώ από βάθος καρδιάς, για την  άψογη συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.Τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους για τον πολιτισμένο προεκλογικό  αγώνα που έδωσαν.Τους υπαλλήλους της Π.Ε Θεσπρωτίας και των Δήμων για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.Τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές για την αμεσότητα έκδοσης των αποτελεσμάτων.Τα ΜΜΕ για την αμεσότατη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και της ημέρας των εκλογών.Και τέλος συγχαίρω ιδιαιτέρως, τους επιτυχόντες υποψηφίους βουλευτές της Θεσπρωτίας κυρίους Γιόγιακα Βασίλειο και Κάτση Μάριο για την εκλογή τους. Τους εύχομαι καλή δύναμη θεωρώντας δε, δεδομένη την συνεργασία τους, πορευόμαστε όλοι μαζί  για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την Θεσπρωτία.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Θεσπρωτίας           
Θωμάς  Γ. Πιτούλης

Η Συνεργασίας Τσίπρα - Καμμένου δίνουν Κυβέρνηση στην Ελλάδα       
Οι ΑΝΕΛ είναι το « στήριγμα »  του ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων ", Πάνος Καμμένος, θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ,ως υπουργός και δεν προτίθεται να ζητήσει αντιπροεδρία της κυβέρνησης. Αυτό τόνισαν πηγές των ΑΝ.ΕΛ., σύμφωνα με τις οποίες άμεση προτεραιότητα θα είναι το ζήτημα του χρέους.Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για «μικρό υπουργικό συμβούλιο με 10 υπουργούς, λίγους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς», το οποίο θα συνεδριάζει συχνά. Επίσης, επισήμαναν ότι ο κ. Καμμένος έκανε τη δήλωση για ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην είναι ακυβέρνητη η χώρα και πρόσθεσαν ότι η βάση της συμφωνίας των ΑΝ.ΕΛΛ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι «έχει κλείσει το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου φαίνεται ότι υπάρχει συμφωνία» πως «οι κόκκινες γραμμές των ΑΝ.ΕΛ. για τα εθνικά θέματα θα γίνουν σεβαστές» και ότι «υπάρχει καλή προσωπική χημεία μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου και σχέσεις εμπιστοσύνης».Δεν υπάρχουν σχόλια: