ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τα ωράρια στους δήμους για τις εκλογές



Όταν ξέρει κανείς ν’ ακούει, μιλάει πάντα καλά  :   ( Μολιέρος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Τα ωράρια στους δήμους για τις εκλογές


















Δήμοι, ΚΕΠ αλλά τα γραφεία των αστυνομικών τμημάτων που εκδίδουν ταυτότητες θα λειτουργούν κανονικά το Σαββατοκύριακο.«Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και µε σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής καθώς και των εκλογέων, οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιανουαρίου 2015 αντίστοιχα.Επίσης, πρέπει να λειτουργούν κατά τις ίδιες αυτές ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία.Επίσης τις ίδιες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εκδίδουν δελτία ταυτότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.
Που ψηφίζεις και από το τηλέφωνο
Εκτός από την ηλεκτρονική πλατφόρμα το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε στην δημοσιότητα και τηλεφωνικούς αριθμούς στους οποίους μπορούν να καλέσουν οι πολίτες προκειμένου να πληροφορηθούν που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.Οι ψηφοφόροι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500, για να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν.
• Τρίτη – Παρασκευή 09:00 έως 17:00
• Σάββατο 09:00 έως 19:00
• Κυριακή 07:00 έως 19:00

Συνελήφθη 68χρονη ημεδαπή στη Φιλιππιάδα














Συνελήφθη την 19-01-2015 το πρωί στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, μία 68χρονη ημεδαπή, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, η 68χρονη συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (200.246,49) ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Ελεούσα Ιωαννίνων















Καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων  ότι σήμερα τα ξημερώματα (ώρα 05.15), ένας δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από τον 31χρονο υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων, το χρηματικό ποσό των (555) ευρώ.Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αντε στην υγειά της λεβεντιάς…?















Νέα πληρωμή ποσού 400 χιλ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 σε αγρότες της Ηπείρου  ,23 εκ. ευρώ η συνολική ενίσχυση για τους αγρότες σε όλη τη χώρα.Στα 399.354,88 ευρώ φτάνει το ύψους του ποσού που θα δοθεί από σήμερα μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ στους αγρότες για την αποπληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014, ύστερα από τον αναγκαίο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις δηλώσεις τους. Συνολικά για τη χώρα, το ύψος της νέας πληρωμής φτάνει τα 23 εκ. ευρώ. Τα ποσά ήδη πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών και ειδικά για την Ήπειρο ανά περιφερειακή ενότητα τα ποσά που θα δοθούν είναι τα εξής:
- Νομός Ιωαννίνων: 92.731,20 ευρώ
- Νομός Άρτας: 77.793,83 ευρώ
- Νομός Πρέβεζας: 146.099,02 ευρώ
- Νομός Θεσπρωτίας: 82.730,83 ευρώ

Κατεπείγουσα έρευνα για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων κοντά σε κόμματα...?













Προκαταρκτική εξέταση για τις παρακολουθήσεις των κομμάτων.Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις παράνομες παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων πολιτικών κομμάτων, που αποκάλυψε η εφημερίδα "Τα Νέα", διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.Θα διερευνηθούν τυχόν αδικήματα παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας κατ' εξακολούθηση, από υπαίτιο που ενεργεί κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθώς και παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ' εξακολούθηση, με σκοπό παράνομου περιουσιακού οφέλους και βλάβης τρίτου.Την έρευνα ανέλαβε ήδη ο εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης.Σύμφωνα με την έρευνα των "Νέων", που έγινε με ειδική συσκευή, εντοπίστηκαν ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές, όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων, καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.Τα περισσότερα από αυτά τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίστηκαν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου, όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος.
in.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια: