ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ποιός είναι ο μικρός Νικόλας ...που παίζει μπάλα στο σποτ του Σαμαρά... ???



Είτε αρνούνται είτε δίνουν οι γυναίκες, χαίρονται πάντως να τις παρακαλούν :  ( Οβίδιος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Ποιός είναι ο μικρός Νικόλας ...που παίζει μπάλα στο σποτ του Σαμαρά... ???





















Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο του Αλέξανδρου Κ. από το Περιστέρι χτυπά ανελλιπώς. Στην άλλη γραμμή συγγενείς, φίλοι, αλλά κυρίως δημοσιογράφοι που αναζητούν το παιδί με το οποίο συνομιλεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Ενα σποτ που έκανε τεράστια αίσθηση και προκάλεσε χιλιάδες αναπαραγωγές στο Διαδίκτυο.Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους» είναι γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, παρά το ύψος του, ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Αγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε σε διαφήμιση. Εχει ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις, χωρίς φυσικά να βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Λέγεται πως η άνεσή του με τον φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κλωτσούσε μπάλα ποδοσφαίρου.Κάθε άλλο. Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου.Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Oπως αναφέρουν πληροφορίες, δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.Oσο για το τι... είπε, τελικά, στον πατέρα του, ο οποίος λέγεται πως έλκει την καταγωγή του από την Κέρκυρα, αυτό μάλλον θα μείνει οικογενειακό μυστικό.Πάνω από 350.000 προβολές είχε το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που έκανε τον μικρό Νικόλα της διαφήμισης (Κωνσταντίνος το πραγματικό του όνομα κατά ορισμένες πληροφορίες) διάσημο σε όλη την Ελλάδα. Κι αν το διαφημιστικό μήνυμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια ως προς το πολιτικό του σκέλος, κανείς δεν έχει σίγουρα τίποτα να προσάψει στο παιδί με τη συμπαθέστατη φυσιογνωμία, που έμελλε να βρεθεί, έστω και για λίγο, στο προσκήνιο μιας πολύ κρίσιμης προεκλογικής περιόδου.
…ethnos.gr

Οι πολιτικολογίες του Ναστραντίν…???
















Η ιστορία έχει χιούμορ και λεπτή αίσθηση ειρωνείας.Ο αρχίαποστάτης Μητσοτάκης κατήγγειλε το 1993 Σαμαρά για αποστασία.Ο Σαμαράς καταγγέλλει τώρα τον Τσίπρα ότι καλεί σε αποστασία τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Από κοντά και ο «σαλταδόρος» - σύμφωνα με τις εκφράσεις γνωστών ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, το 2007- Βενιζέλος που επιστράτευσε τόσο το 2007 όσο και κατεξοχήν το 2011 κάθε λούμπεν, εξωνημένο, ελεγχόμενο από τη διαπλοκή μέλος των τότε κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ για να ανατρέψει τον Παπανδρέου, που εν τω μεταξύ - από το 2010 και έπειτα-είχε προσχωρήσει με χέρια και πόδια στην πολιτική του παρασιτισμού προετοιμάζοντας ο ίδιος την πτώση του.Και για υπερασπιστή της κοινοβουλευτικής τάξης οι Σαμαράς και Βενιζέλος που τρέμουν τις εκλογές ο καθένας για τους δικούς του λόγους και που βλέπουν πόσο επισφαλής είναι η θέση τους, διαθέτουν τη «ναυαρχίδα της διαφάνειας», τα δικά τους ΜΜΕ, που κάθε μέρα που περνάει βουτιούνται βαθύτερα στον κιτρινισμό.
  Μια μέρα Ναστραντίν Χότζας άρχισε το αγαπημένο τεϊοπωλείο του και είπε: «Το φεγγάρι είναι πιο χρήσιμο από τον ήλιο».Ένας γέρος τον ρώτησε «Γιατί Χότζα μου; Ο Ναστραντίν απάντησε «Χρειαζόμαστε το φως περισσότερο κατά τη διάρκεια της νύχτας από ό, τι κατά τη διάρκεια της ημέρας." Ενα βράδυ σ’ ένα έρημο δρόμο, ο Ναστραντίν είδε μιά ομάδα ιππέων να τον  πλησιάζει γρήγορα. Η φαντασία του άρχισε να δουλευει, θεωρησε οτι θα τον απαγάγουν, θα τον ληστέψουν ή θα τον σκοτώσουν και τρόμαξε. Του κόλλησε η ιδέα πως τον κυνηγάνε. Σκαρφάλωσε σε έναν τοίχο στο νεκροταφείο, και να χώθηκε σε ένα ανοικτό τάφο για να κρυφτεί. Αμήχανοι από τις παράξενες συμπεριφορές του, οι ιππείς – που ηταν τίμια άτομα - τον ακολούθησαν. Τον βρήκαν  τεντωμένο, να τρέμει. "Τι κάνεις σε αυτό το τάφο; Σε είδαμε τρέχεις από μακριά. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε; Γιατί εισαι εδώ, σε αυτόν τον τόπο ;" ."Επειδή μπορείτε να θέσετε ευθέως ένα ερώτημα δεν σημαίνει ότι υπάρχει και μια ευθεία απάντηση σε αυτό", δήλωσε Ναστραντίν. «Τα πάντα εξαρτώνται από την άποψή σας. Εάν θέλετε να  ξέρετε, όμως,  εγω είμαι εδώ για σας – και εσείς είστε εδώ, για μένα..!».Ετσι μετά τούτο , Κάποτε, ο λαός της πόλης καλεί το  Ναστραντίν Χότζα να κάνει κήρυγμα. Όταν πήγε στο minbar (τον  άμβωνα του τζαμιού), βρήκε το ακροατήριο ελάχιστα ενθουσιώδες, οπότε ρώτησε: «Ξέρετε τι θα ήθελα να πω»; Το ακροατήριο απάντησε «όχι», οπότε ανακοίνωσε «Δεν έχω καμία επιθυμία να μιλήσω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν για τι πράγμα  θα πρέπει να μιλήσουμε» και έφυγε. Ο λαός αισθάνθηκε ντροπή και κάλεσε τον πάλι πίσω την επόμενη μέρα. Αυτή τη φορά, όταν την ίδια ερώτηση, ο λαός απάντησε «Ναι» Έτσι ο Ναστραντίν Χότζας είπε, «Λοιπόν, αφού ήδη ξέρετε τι πρόκειται να πω, δεν θα χάσουμε περισσότερο το χρόνο μας» και έφυγε. Τώρα οι άνθρωποι ήταν πραγματικά προβληματισμένοι. Αποφάσισαν να προσπαθήσουν άλλη μια φορά και για μία ακόμη φορά κάλεσαν τον Χότζα να μιλήσει την επόμενη εβδομάδα. Για άλλη μια φορά την ίδια ερώτηση - "Ξέρετε τι θα ήθελα να πω;" Τώρα οι άνθρωποι ήταν είχαν προαποφασίσει τι θα πουν,  και έτσι οι μισοί από αυτούς απάντησαν "ναι" ενώ τα άλλα μισοί απάντησαν  "όχι". Έτσι, ο Ναστραντίν Χότζας είπε: «Αυτοί  που ξέρουν τι ήθελα να πω, να το πείτε στους άλλους που δεν το ξέρουν»  και έφυγε.
…Ν.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ - Περιφερειακό Τμήμα





















Η Νοσηλευτική  Υπηρεσία Του  Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας καλεί όσους από τους συμπολίτες μας έχουν την διάθεση να αναπτύξουν Ανθρωπιστική δράση, να γίνουν Εθελοντές στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.Προϋποθέσεις εγγραφής: Απολυτήριο Λυκείου, ηλικία 18 έως 65 ετών, άτομα και των δύο φύλων, διάθεση Εθελοντικής προσφοράς. Πληροφορίες εγγραφές στο Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αγίων Αποστόλων 23, τηλ: 2665025090.

Σύλληψη (2) διωκομένων στην Πάργα 
















.Συνελήφθησαν στην Πάργα την 13-01-2015/09:30, ημεδαπός και αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν (2) Εντάλματα Σύλληψης κ.Ανακριτή Θεσπρωτίας, για διακεκριμένες κλοπές από κοινού, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως  αρχές Αυγούστου 2011,  στην Πέρδικα Θεσπρωτίας .

Συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές στην Πέρδικα Θεσπρωτίας 
















Συνελήφθησαν την 13-01-2015 το πρωί στην Πάργα,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάργας, ένας 25χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία,  στην περιοχή της Πέρδικας Θεσπρωτίας.Αναλυτικότερα, οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Αύγουστο του 2011,διέρρηξαν επανειλημμένα το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση ενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Πάργας, για τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
  
Συλλήψεις συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για παραβίαση της Κυνηγετικής Νομοθεσίας













Με συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, αρκετά άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί θήρας.Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες συνέλαβαν συνολικά οκτώ (8) άτομα στις περιοχές Βροσύνας, στο Ζάβροχο, τη Ρεπετίστη, το Μαυρονόρος και το Ροδοτόπι, για παράνομη άσκηση θήρας μπεκάτσας (καρτέρι), ενώ κάποιοι εξ’ αυτών ασκούσαν τη θήρα και πέραν της προβλεπόμενης επιτρεπόμενης ώρας, δηλαδή 30΄ μετά τη δύση του ηλίου.Εκτός των άλλων παραβάσεων, τρεις από τους οκτώ συλληφθέντες είχαν παραποιημένα κυνηγετικά όπλα, ενώ ένας εξ’ αυτών δε διέθετε καν άδεια θήρας.Κατασχέθηκαν τα όπλα, τα φυσίγγια και οι άδειες θήρας.Επίσης, συνελήφθησαν από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες πέντε (5) άτομα στην περιοχή Άρδοση – Μουκοβίνα του Δήμου Δωδώνης, γιατί ασκούσαν παράνομη θήρα, σε μη επιτρεπόμενη ημέρα, ενώ διέθεταν και παραποιημένα κυνηγετικά όπλα.Ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων προέβαλε άρνηση και αντίσταση, κατά τον προβλεπόμενο έλεγχο και ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, η οποία και παρασχέθηκε.Ακόμη, τις τελευταίες ημέρες συνελήφθη από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Ε’ ΚΟΗ στο Ριζό του Δήμου Ζίτσας, ένα άτομο που ασκούσε θήρα, χωρίς να διαθέτει άδεια θήρας.Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ εφιστά την προσοχή στο σύνολο των κυνηγών μελών των Κυνηγετικών Οργανώσεων, ώστε να τηρούν τους γραπτούς και άγραφους νόμους του κυνηγίου και να αποφεύγουν ενέργειες που προσβάλλουν το σύνολο της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Eπίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων στο Αλβανικό Προξενείο













Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, επισκέφθηκε το Αλβανικό Προξενείο,στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων των δύο κρατών σε θέματα τουρισμού,δεδομένου ότι την περιοχή μας την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες Αλβανοί πολίτες, για δουλειές ή για αγορές.Οι ξενοδόχοι αντιλαμβανόμενοι τις προοπτικές που ανοίγονται με την γείτονα χώρα,αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου περισσότεροι Αλβανοί πολίτες, να επισκέπτονται την περιοχή μας για ολιγοήμερες διακοπές και συνέδρια.Άλλωστε τα Γιάννενα αποτελούν κόμβο μεταξύ των δύο χωρών.Οι σχέσεις των δύο κρατών είναι σε καλό επίπεδο και αποδεικνύεται από την μακροχρόνια φιλία και τους δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί.Η συνάντηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του Προξένου της Αλβανικής Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Κάσου, με σκοπό την γνωριμία της Ένωσης Ξενοδόχων με τον νέο Γενικό Πρόξενο της Αλβανικής Δημοκρατίας στα Γιάννενα κ.Γιάννη Γιάννη.Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποδεικνύοντας έτσι και έμπρακτα, την διάθεση του Γενικού Προξένου για μεγαλύτερη και καλύτερη συνεργασία με τους επιχειρηματίες του τουρισμού.Κατά την διάρκεια των συνομιλιών, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που έχει τόσο το Προξενείο όσο και ο ΕΟΤ Αλβανίας με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση και προβολή  της περιοχής μας στην γείτονα χώρα.Από την πλευρά του, ο Γενικός Πρόξενος υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει θετικά, στην οργάνωση της προβολής της Ηπείρου σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στα Τίρανα, στην οποία θα συμμετάσχει και η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων.Το ταξίδι αυτό έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Ηπείρου και τελεί υπό την αιγίδα του περιφερειάρχη κ.Καχριμάνη.Η προγραμματισμένη επίσκεψη θα δώσει ακόμα την ευκαιρία τόσο στους επιχειρηματίες του τουρισμού όσο και στους εκπροσώπους της περιφέρειας να διασχίσουν τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Κακαβιά με τα Τίρανα και να επισκεφτούν πόλεις που συνδέονται τουριστικά με την περιοχή μας.Αξίζει να αναφερθεί ότι στην συνάντηση οι ξενοδόχοι απεύθυναν ανοικτό κάλεσμα σε εκπρόσωπους φορέων, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους της γείτονας χώρας, να επισκεφθούν την περιοχή μας και να ξεναγηθούν στην Ήπειρο.Οι ξενοδόχοι υποσχέθηκαν από την πλευρά τους να κάνουν όλα όσα μπορούν, προκειμένου να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τον τουρισμό στην γειτονική Αλβανία. Τέλος, ευχήθηκαν η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές, να προωθήσει  την σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το τελωνείο Κακαβιάς,που σίγουρα θα βοηθήσει στην κατεύθυνση περαιτέρω ανάπτυξης των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων των δύο κρατών.

Κάλεσμα για συμμετοχή στον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο











Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συνδιοργανώνει μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία «ΑΓΣΙ», «ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων», «Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων», «Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων», τον «18ο Μπιζάνιο δρόμο» (τρέξιμο σε δημόσιο δρόμο, 11.300 μέτρα) την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων είναι η Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου στις 3.00 το απόγευμα Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τον «Μπιζάνιο Δρόμο», έναν ξεχωριστό επετειακό αγώνα, άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης μας, σημειώνεται στην πρόσκληση.Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pkdi.gr/bizanios.












Δεν υπάρχουν σχόλια: