ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά από το Δημαρχείο των Φιλιατών : «Εμείς δεν θα γονατίσουμε»



Ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους είναι χίλια διαφορετικά βιβλία : ( Αντρέι Ταρκόφσκυ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Αντώνης Σαμαράς :  «Εμείς δεν θα γονατίσουμε»
Στο Φιλιάτι και μετά στην Ηγουμενίτσα ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς
Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά από το Δημαρχείο Φιλιατών: «Εμείς δεν θα γονατίσουμε»





























Με τα παιδιά μίλησε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στους Φιλιάτες.Το νοσοκομείο Φιλιατών ήταν  η πρώτη επίσκεψη της περιοδείας που ξεκίνησε την 12-01-2015 ο Αντώνης Σαμαράς στην Ήπειρο.Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη νέα πτέρυγα που νοσοκομείου που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της και στη συνέχεια το δημαρχείο των Φιλιατών.Μετά από ώρα ο κ. Α.Σαμαράς  μετέβει στην Ηγουμενίτσα, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο κέντρο της πόλης και συνάντηση με τις τοπικές αρχές. Επόμενος σταθμός είναι τα Γιάννενα όπου στις έξι και μισή το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Du Lac.Το πρόγραμμα συνεχίζεται και την Τρίτη αναμένεται να επισκεφθεί την Άρτα.Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Δήμαρχο Φιλιατών.Οι δύο τους γνωρίζονται από τα παλιά ,γεγονός που επισήμανε ο κ.Σπύρος Παππάς όταν υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρωθυπουργό.Στον πρωθυπουργό επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή στο Νοσοκομείο και στο δημαρχείο των Φιλιατών.Πλήθος κόσμου τρον χειροκρότησε ενώ ο Προθυπουργός χαιρετούσε  τους παρευρισκομένους.Σην διαδρομή προς το Δημαρχείο Φιλιατών ο κ. Α. Σαμαράς σταμάτησε και χαιρέτησε τα παιδάκια που τον περίμεναν για να τον χειροκροτήσουν και μίλησε μαζί τους. Ο κ. Α. Σαμαράς όταν βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου, τη στιγμή που αντίκρισε μια εικόνα της Παναγίας στη βιβλιοθήκη του, είπε: «Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει», προκαλώντας χειροκροτήματα.«Εμείς δεν θα γονατίσουμε ,είπε ο Πρωθυπουργός.Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα.Είμαστε στο τέρμα αυτής της διαδρομής.Θα το ξεπεράσουμε και θα μπούμε στη μεγάλη πια λεωφόρο της ανάπτυξης που ανοίγει η Ευρώπη για εμάς» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το δημαρχείο της ακριτική πόλης των Φιλιατών Θεσπρωτίας, απ΄ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο, το μεσημέρι.

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Ασπροκκλήσι, Σαγιάδα

















Με ενωτικό κλίμα, καλή διάθεση και αισιοδοξία μέσα στο  πανελλαδικό ρεύμα που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε και χθες Κυριακή 11/01 η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη επισκέφθηκαν το Ασπροκκλήσι και την Σαγιάδα.Ο καλός καιρός ήταν σε αρμονία με την ζεστή διάθεση του κόσμου, που συνομίλησε με τους υποψήφιους βουλευτές και το πολυμελές κλιμάκιο του. Υπήρχε σε όλους η βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και αυτοδύναμος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 μια και ο ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό του πρόγραμμα αποτελεί την ρεαλιστική ελπίδα που μπορεί να σταματήσει την συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση την οποία έφεραν οι μνημονιακές πολιτικές, και να φέρει ξανά τον τόπο σε βήματα ανάπτυξης. Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Μαργαριτιίου και αύριο το πρωί σε δημόσιες υπηρεσίες στην Ηγουμενίτσα.

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Δελτίο Τύπου 
















Συνεδρίασε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας η Διακομματική Επιτροπή για τις Βουλευτικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιανουαρίου  2015 και κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου και διαλογικής συζήτησης αποφάσισε τα ακόλουθα:
1.Η προβολή των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων θα γίνει ισότιμα και όχι ανάλογα με τη δύναμη που είχαν στη Βουλή.
2.Να υπάρξει αλληλοσεβασμός μεταξύ των κομματικών επιτελείων και των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και διαπληκτισμοί.
3.Με ευθύνη των κομμάτων μπορούν να κατασκευασθούν και θα τοποθετηθούν στην  πλατεία Δημαρχείου  περίπτερα ή άλλες κατασκευές, οι διατάσεις των οποίων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερες από 2Χ2Χ2 μέτρα.
4.ΔΕΝ επιτρέπεται η ανάρτηση με τη μέθοδο της διπλής αφίσας (σάντουιτς) & πετραχήλια στις κολώνες του Δήμου.
5.Ο Δήμος δίνει το δικαίωμα στα πολιτικά κόμματα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων για συγκεντρώσεις στους εξής χώρους: Πλατεία Δημαρχείου, Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον, Πεζόδρομος Ηγουμενίτσας κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο και στα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
6.Τα κόμματα θα γνωστοποιήσουν εγκαίρως στο Δήμο και στην Αστυνομία την ημερομηνία πραγματοποίησης των κεντρικών τους εκδηλώσεων.  
7.Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις δεν παραχωρούνται από το Δήμο. Η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων από τα πολιτικά κόμματα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων θα γίνεται λελογισμένα με την προϋπόθεση της τήρησης των ωρών κοινής ησυχίας και ο βαθμός της έντασής τους δεν θα υπερβαίνει τα 70 D.B. στην πηγή εκπομπής.
8.Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό, αεροπανό και πάσης φύσεως όμοιων αντικειμένων πάνω από δρόμους, πλατείες και λοιπούς χώρους. Σε περίπτωση που τοποθετούνται πανό ή αεροπανό, ο Δήμος υποχρεώνεται για την άμεση αφαίρεσή τους εκτός εάν ενημερωθεί ο Δήμαρχος σχετικά και έγκαιρα.
9.Απαγορεύεται η χρήση χρωστικών ουσιών, όπως σπρέι χρώματα κ.λπ., και η αναγραφή συνθημάτων στις εξωτερικές επιφάνειες δημοσίων ή ιδιωτικών χώρων, όπως και σε χώρους που καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 2946/2001, όπως ισχύει.
10.Δεν επιτρέπεται η επικόλληση αφισών ή άλλων εντύπων σε πλαίσια καθώς και η χρήση χώρων που έχουν διατεθεί, σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σε άλλα κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων. Αφίσες μπορούν να αναρτηθούν μόνο στους πίνακες ανακοινώσεων.
11.Τα κόμματα ή οι συνασπισμοί συνεργαζομένων κομμάτων υποχρεούνται να φροντίζουν για την ευπρεπή εμφάνιση των χώρων που τους διατέθηκαν καθώς και για τον καθαρισμό τους από τις κολλητικές ουσίες, αφίσες κ.λπ.
12.Το Σάββατο 24/01/2015 θα αφαιρεθούν από την πόλη, με ευθύνη των κομμάτων όλα τα προεκλογικά υλικά πλην των περιπτέρων για τα οποία δίνεται προθεσμία απομάκρυνσης έως και τις 28/01/2015.
…Γραφείο Τύπου

Συνελήφθη 37χρονος στο 50ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Χάνι Δελβινακίου
















Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας στο 50ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Χάνι Δελβινακίου 11-01-2015/13:30, γιατί  ως οδηγός  Ι.Χ.Ε. αυτ-του, ιδιοκτησίας υπηκόου Γεωργίας (γυναίκα), η οποία αναζητείται, μετέφερε στο εσωτερικό της Χώρας (3) λαθρομετανάστες ομοεθνείς του. Ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στο Χάνι Δελβινακίου για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία 
















Την 11-01-2015 το μεσημέρι στο Χάνι Δελβινακίου, αστυνομικοί του  Α΄ Τμήματος  Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, συνέλαβαν έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας,για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και τρεις (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 27, 34 και 31 χρονών, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγός του οχήματος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τους τρεις ομοεθνείς του (δύο άνδρες και μία γυναίκα), οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, πεζοί, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις.Κατά τον έλεγχο, δύο από τους λαθρομετανάστες επέδειξαν διαβατήρια με πλαστές άδειες διαμονής και πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ για τον τρίτο εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση διαδικτυακής απάτης και πλαστογραφίας, σε βάρος τραπεζικού Ιδρύματος και καταστήματος με φωτογραφικά είδη















Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.Όπως διαπιστώθηκε άλλαζε συχνά κατοικίες, προκειμένου να καθίσταται δυσχερής ο εντοπισμός του, ενώ έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.Στο σπίτι που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφικά είδη και εξοπλισμός, μεγάλης χρηματικής αξίας, τα οποία είχαν αποκτηθεί με απατηλό τρόπο.Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση διαδικτυακής απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος τραπεζικού Ιδρύματος και καταστήματος φωτογραφικών ειδών. Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη με υπολογιστή και πλαστογραφία μετά χρήσεως. Ειδικότερα, η εξιχνίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία, ο παραπάνω δράστης είχε προβεί σε αγορά φωτογραφικών ειδών μεγάλης χρηματικής αξίας από κατάστημα, προσκομίζοντας αλλοιωμένα αποδεικτικά συναλλαγών μεταφοράς. Στα αποδεικτικά αυτά φαινόταν ότι είχε πραγματοποιηθεί, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας web-banking τραπεζικού Ιδρύματος, η μεταφορά του συγκεκριμένου ποσού, από τον τραπεζικό λογαριασμό του δράστη προς τον τραπεζικό λογαριασμό του εμπόρου των φωτογραφικών ειδών.Ακολούθησε ενδελεχής και εξειδικευμένη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε ότι οι συναλλαγές μεταφοράς του ποσού που αντιστοιχούσε στην αξία των προϊόντων ουδέποτε εκτελέστηκαν, λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου στο λογαριασμό χρέωσης του 42χρονου.Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος είχε παραποιήσει το αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων, ώστε να αναγράφεται ψευδώς ότι είχε πραγματοποιηθεί δέσμευση του μεταφερόμενου ποσού, με αποτέλεσμα να παραπλανηθεί ο έμπορος των φωτογραφικών ειδών και να προχωρήσει στην αγοραπωλησία των ειδών.Ο 42χρονος, ακόμα, για να ενισχύσει τις ψευδείς παραστάσεις, είχε προσκομίσει στο κατάστημα δύο αλλοιωμένα γραπτά μηνύματα κινητού τηλεφώνου (SMS), τα οποία φαίνονταν ότι είχαν αποσταλεί από το τραπεζικό Ίδρυμα.Για τα παραπάνω παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ υπήρξε συνεργασία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεπικοινωνιών.Από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων και δεδομένων, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 42χρονου ημεδαπού στην επίμαχη υπόθεση και προσδιορίστηκε γεωγραφικά ο τόπος κατοικίας του Προχθές την 10.1.2015 κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων,όπου εντοπίστηκε ο δράστης και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία που διέμενε.Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα και ανάλυση εξακριβώθηκε η παράνομη δραστηριότητά του, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ, καθώς και τα φωτογραφικά είδη, τα οποία είχαν αγοραστεί με απατηλό τρόπο.Επίσης, προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν κατ’ επανάληψη για απάτες, ενώ άλλαζε συχνά κατοικίες διαμονής προκειμένου να είναι δυσχερέστερος ο εντοπισμός του από τις Αρχές.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.Τα φωτογραφικά είδη και ο εξοπλισμός θα αποδοθούν στην ιδιοκτήτρια επιχείρηση, ενώ το ψηφιακό πειστήριο (εσωτερικός σκληρός δίσκος) θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για  περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες, που τελούνται μέσω διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
•Τηλεφωνικά: 11188
•Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο:  ccu@cybercrimeunit.gov.gr 
•Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones) με λειτουργικό σύστημα ios-android: CYBERKID  .





Δεν υπάρχουν σχόλια: