ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Όπου το κράτος είναι ο μοναδικός εργοδότης, αντιπολίτευση σημαίνει να λιμοκτονείς : ( Λέων Τρότσκυ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

















Τα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Φιλιατών εγκαινίασε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Παππάς με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας και υφ. Εργασίας κ. Αντώνη Μπέζα παρουσία του κ. Γ. Πατούλη και άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων,με έντονη την παρουσία δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων,ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ.Γιάννης Λώλος γνωστού στους Φιλιάτες και πολύ αγαπητού.Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο κ.Διαμάντης του ΟΛΗΓ που ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Παππάς τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του οργανισμού στα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου Φιλιατών.Εντονες και αποδοτικές ήταν οι ενέργειες, για να έχει επιτυχία η εκδήλωση των εγκαινίων, από την Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φιλιατών και του αξιέπαινου Πρόεδρου του Ο.Κ.Π.Π.Π.ΔΗ.Φ.  κ.Κώστα Μποροδήμου.Εγινε ο αγιασμός των εγκαινίων από τον Ιερέα των Φιλιατών παπά Παύλο και τον λόγο στην συνέχεια πήρε πρώτος ο Δήμαρχος κ.Σ. Παππάς που ευχαρίστησε όλους τους φορείς και όλους όσους συνδράμανε για την επάνδρωση του Παντοπωλείου, μετά ο κ. Μπέζας και στην συνέχεια ο κ Πατούλης που όλοι οι ομιλητές δηλώσανε από την μεριά τους τα αυτονόητα.
Ο κος Βασίλης Γιόγιακας τέως Νομάρχης Θεσπρωτίας ήταν παρών στα εγκαίνια του κοινωνικού παντοπωλείου στους Φιλιάτες , δήλωσε : Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Δήμου Φιλιατών για την ανθρωπιστική κίνηση τούτη ώστε σε αυτή την κρίσιμη εποχή οι άπορες οικογένειες να έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν το φάρμακό τους.
Παρών από την Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας ήταν η αξιόλογη περιφερειακή σύμβουλος κα Λιάνα Σπανοπούλου Σάρα που μας είπε : Καλημέρα σε όλους ,θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς για την προσπάθεια τούτη που είναι πραγματικά αξιέπαινη,όλους όσους δούλεψαν ενεργά ώστε να πραγματοποιηθεί τούτη η εκδήλωση εγκαινίων,διότι δυστυχώς ήρθαν μέρες που είναι πάρα πολύ σημαντική μια τέτοια κοινωνική προσπάθεια.
Την εκδήλωση των εγκαινίων κάλυψαν τα ΜΜΕ με τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους.

ΓΝ – ΚΥ Φιλιατών ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ











 
Από 19/12/2014 λειτουργεί η νέα πτέρυγα του ΓΝ –ΚΥ Φιλιατών. Στην νέα πτέρυγα υπάρχουν 65 νέες κλίνες ( σε δίκλινη διάταξη) εκ των οποίων οι 7 είναι στην ΜΑΦ (Μονάδα αυξημένης φροντίδας της οποίας επίκειται η στελέχωση ) . Με την λειτουργία της νέας πτέρυγας ολοκληρώνεται η Α φάση της του έργου «Επέκταση –Αναδιαρρύθμιση του ΓΝ – ΚΥ Φιλιατών » προϋπολογισμού 11,2 εκ €. Επίσης βρίσκεται στο στάδιο της συμβασιοποίησης η αγορά του ιατροτεχνολογικού & ξενοδοχειακού εξοπλισμού ο οποίος θα αρχίσει να παραλαμβάνεται σταδιακά το 2015.Με την ολοκλήρωση του έργου και την τροποποίηση του νέου οργανισμού του νοσοκομείου ( ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του, βρίσκεται στο στάδιο των τελικών υπογραφών ) το νοσοκομείο θα διαθέτει 120 νέες κλίνες , νέα τμήματα – ειδικές μονάδες όπως γηριατρικής / αλτσχάιμερ , παρηγορητικής φροντίδας / πόνου και μονάδα μεταναισθητικής φροντίδας.Τέλος με την παραλαβή νέου εξειδικευμένου εξοπλισμού που προέρχεται από δωρεά ( θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου με την ολοκλήρωση της ) το νοσοκομείο θα διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό για πραγματοποίηση ιδιαίτερων εξετάσεων.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




















Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝEI ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.
ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΓΟΛΟΣ.
ΚΛΑΡΙΝΟ: ΓΙΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ.
ΕΙΣΟΔΟΣ:20 Ευρώ (ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ).

Συνελήφθη 44χρονος στην  Κακαβιά Ιωαννίνων γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών














Συνελήφθη 44χρονος υπήκοος Αλβανίας στην  Κακαβιά Ιωαννίνων 20-12-2014/21.35, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Συνελήφθη 49χρονη στην Πρέβεζα για τυχερά παιγνίδια    













Συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή στην Πρέβεζα την 20-12-2014/02:50,γιατί ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), κατελήφθη να επιτρέπει τη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, σε (6) ημεδαπούς οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.000) €.

Συνελήφθη 44χρονος φυγόποινος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ισόβιας κάθειρξης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση 















Συνελήφθη την 20.12.2014 το βράδυ στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία.Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 44χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε συνολικά σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης (3) μηνών και (23) ημερών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, πράξεις που τέλεσε στην Αθήνα την 17-05-2002 σε βάρος ομοεθνή του. Ο 44χρονος θα οδηγηθεί σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Νέα κόλπα : Επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις σε όλη την προεκλογική περίοδο
















Τροπολογία με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.Η τροπολογία συνυπογράφεται και από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, καθώς κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος.Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, η εμπειρία των πρόσφατων ευρωεκλογών αλλά και των δημοτικών εκλογών απέδειξε ότι η απαγόρευση αυτή ήταν απολύτως αναποτελεσματική γιατί η τήρησή της ήταν αδύνατο να διασφαλιστεί.«Η απαγόρευση αυτή είχε δικαίως κατακριθεί ως απολύτως αναποτελεσματική, διότι η τήρησή της ήταν αδύνατον να διασφαλιστεί, αλλά και ως πηγή κάθε είδους διαστρεβλώσεων και ανεξέλεγκτων φημών τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου» αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση.Με την προωθούμενη διάταξη, μια ημέρα πριν από τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών και έως την 19η ώρα της ημέρας ψηφοφορίας, «απαγορεύεται η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου των εκλογέων και η καθ΄οιονδήποτε τρόπο μετάδοση αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, καθώς και η καθ΄οιονδήποτε τρόπο μετάδοση και αναμετάδοσή τους από τα μέσα ενημέρωσης, με οποιονδήποτε τρόπο και αν διανέμονται ή εκπέμπουν».Επίσης, προβλέπεται ότι «μια ημέρα πριν από τη διενέργεια εκλογών και μέχρι την 19η ώρα της ημέρας της ψηφοφορίας, απαγορεύεται στους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, στους φορείς παροχής συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών, σε κάθε είδους εφημερίδα και περιοδικό, καθώς και στα πολιτικά κόμματα και στους υποψηφίους, η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση ή μετάδοση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε έρευνας γνώμης, με οποιονδήποτε τρόπο και αν διενεργείται, σχετικά με τις πολιτικές τάσεις, απόψεις και προτιμήσεις της κοινής γνώμης, για πολιτικά κόμματα, πολιτικές θέσεις και πρόσωπα ή άλλα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα».

Συνάντηση της κας Β.Ευταξά με τους Πρόξενους της Αλβανίας στα Ιωάννινα
















Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Πρόξενο και τον Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα κ.κ. Γιάννη Γιάννη και Σοφοκλή Βασίλη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Βίκυ Ευταξά.Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Γενικής Γραμματέα, συζητηθήκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εξετάστηκαν οι δυνατότητες ανάληψης πρωτοβουλιών των δύο πλευρών για την ανάπτυξη επενδύσεων καθώς και τη συμμετοχή σε διευρωπαϊκά προγράμματα που συμβάλουν στην ενίσχυση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: