ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σπάστα και ρίχτα…: ‘’ Συνελήφθη 43χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στη Σαγιάδα για τζόγο ‘’



Τα ειλικρινή λόγια δεν είναι ωραία. Τα ωραία λόγια δεν είναι ειλικρινή  :  ( Λάο Τσε )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Σπάστα και ρίχτα…: Συνελήφθη  43χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας στη Σαγιάδα για τζόγο
















 



Είναι και οι μέρες τέτοιες αλλά...:΅Συνελήφθη την 28-12-2014 το βράδυ, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομα τυχερά παίγνια.Ειδικότερα,αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια – μπαρ), με ιδιοκτήτη τον 43χρονο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε εγκατάσταση και λειτουργία έξι ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια. Επιπλέον,ο 43χρονος μετέβαλε τις ενδείξεις στις οθόνες των Η/Υ με χρήση τηλεχειριστηρίου ενώ παράλληλα είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και επιτήρησης των χώρων του καταστήματος,  χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.Συνολικά, κατασχέθηκαν :
• ένα τηλεχειριστήριο,
• επτά  κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και έξι οθόνες
• ένα καταγραφικό εικόνας και ήχου
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Γεια σου Σούλα..! : Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την επόμενη Βουλή
... μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου...!



















Κατά το Σύνταγμα, ο Κάρολος Παπούλιας θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του έως την αντικατάστασή του, η δε κυβέρνηση οφείλει να κηρύξει διά του Προέδρου της Δημοκρατίας και εντός δέκα ημερών, τη λήξη των εργασιών της Βουλής, προκειμένου να διενεργηθούν εκλογές και να εκλεγεί Πρόεδρος από τη νέα τη σύνθεση του κοινοβουλίου.Η πρώτη δουλειά που θα κάνει η Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αύριο θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής αναμένεται να θυροκολληθεί αύριο το απόγευμα. Η πιθανότερη ημερομηνία για την σύγκληση της Βουλής μετά τις εκλογές είναι η Πέμπτη, 5η Φεβρουαρίου, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.Σύμφωνα με το άρθρο 34 του Συντάγματος, μετά τις εκλογές η Βουλή «αμέσως μόλις συγκροτηθεί σε σώμα, εκλέγει με ονομαστική ψηφοφορία Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την πλειοψηφία των 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών» (δηλαδή 180 ψήφοι).«Αν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέσα σε πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών» (δηλαδή 151 ψήφοι).Αν δε..και 151 …τότε στον Σολεημάν Αχ λα βάχ…!

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Δελτίο Τύπου
















Οι μαθητές από τη Θεσπρωτία και ο ιδιοκτήτης ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, επισκεφτήκαν το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ.Ιωάννη Λώλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήριο Μήτση, στους οποίους και ευχήθηκαν για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκτός από τις ευχές, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον Δήμαρχο για τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τον Δήμο.
…Γραφείο Τύπου

Συνελήφθη 25χρονος στην Άρτα για λαθρανασκαφή















Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στην Άρτα την 27-12-2014/20:00, γιατί προέβαινε σε λαθρανασκαφή στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Θεοδώρας Άρτας, βγάζοντας από το χώμα διάφορα θραύσματα  πήλινων  αγγείων  άγνωστης χρονολογικής  περιόδου.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Ηπείρου για τα θύματα του "Νόρμαν Ατλάντικ" 















Συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων του "Nόρμαν Ατλάντικ"  εκφράζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ευχόμενος  παράλληλα να ολοκληρωθεί γρήγορα και χωρίς άλλες ανθρώπινες απώλειες η επιχείρηση απεγκλωβισμού των υπόλοιπων επιβατών.
 
Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο  της Ηπείρου 






Παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών στην Ήπειρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.Όπως υπογράμμισε ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Δημήτριος Μαυρογιώργος οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ωστόσο επέστησε την προσοχή στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.Αναφερόμενος στις χιονοπτώσεις του τελευταίου 24ωρου, ανέφερε ότι αυτές ήταν έντονες κυρίως στην περιοχή του Ζαγορίου και σε τμήματα των Δήμων Κόνιτσας και Μετσόβου (Μηλιά- Ανήλιo). "Με μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας, των Δήμων και μισθωμένα σε συνεργασία πάντοτε με τους Δημάρχους, καθαρίσαμε όλο το επαρχιακό δίκτυο και γίνεται ένας αγώνας σήμερα να καθαριστούν όλα τα δίκτυα που είναι χιονισμένα, γιατί από αύριο πάμε σε βοριάδες και χαμηλές θερμοκρασίες και πρέπει να είναι όλα καθαρισμένα", τόνισε ο κ. Δ. Μαυρογιώργος.

Προσφορά μανταρινιών σε Ιδρύματα για τις εορτές

















Η ΄Ενωση Μανταρινοπαραγών Σαγιάδας, ενισχύοντας τις δράσεις του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου,  πρόσφερε ποσότητα μανταρινιών τα οποία και διατέθηκαν παραμονή των Χριστουγέννων σε διάφορα Ιδρύματα. Η Περιφέρεια εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Ένωση για την προσφορά της και υπενθυμίζει ότι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συνεχίζεται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Ηπείρου.Επίσης διατέθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παρακαλάμου, παιχνίδια και σχολικά είδη, για τις ανάγκες παιδιών ευάλωτων  κοινωνικά οικογενειών, ενώ έχει προγραμματιστεί διάθεση και σε άλλους φορείς.

Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την Ανάδειξη παραδοσιακής μορφής Αγοράς Παρακαλάμου













Τη διατύπωση της σύμφωνης γνώμης (υπό προϋποθέσεις) διατυπώνει η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου, με έγγραφο που υπογράφει ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης για τη 1η φάση της πράξης "Ανάδειξη παραδοσιακής μορφής αγοράς Παρακαλάμου" Π.Ε. Ιωαννίνων, συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : Παρελθόν ο Σαμαράς, σε λίγο και τα μνημόνια εκλογές τον Ιανουάριο















Για μια ιστορική ημέρα για την Ελληνική Δημοκρατία, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του έπειτα από την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αποτυχία συγκέντρωσης του αριθμού των 180 βουλευτών.«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως η μεγάλη πλειοψηφία του λαού είναι αποφασισμένη να μπει τέρμα στην πολιτική των μνημονίων καθώς και ότι η κυβέρνηση Σαμαρά που - όπως σημείωσε - επί δυόμιση χρόνια «λεηλάτησε την κοινωνία», αποτελεί παρελθόν.«Με την θέληση του λαού σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: