ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 16η έτους 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών



Οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν πως φτιάχνονται δυο πράγματα: οι νόμοι και τα λουκάνικα : ( Όττο Φον Μπίσμαρκ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Η γέννησις Σου Χριστέ ο Θεός υμών







Η γέννησις Σου Χριστέ ο Θεός υμών ανέτειλε τω κόσμω το φως το της γνώσεως.
Εν αυτή γαρ οι τοις άστροις λατρεύοντες υπό αστέρος εδιδάσκοντο.
Σε προσκυνείν τον ήλιον της δικαιοσύνης και σε γιγνώσκειν
εξ ύψους ανατολήν.
Κύριε δόξα Σοι. (Απολυτίκιο Χριστουγέννων)
Ηπειρώτικα Κάλαντα
Ελάτε εδώ γειτόνισσες και εσείς γειτονοπούλες,Τα σπάργανα να φτιάξουμε και το Χριστό ν' αλλάξουμε.Τα σπάργανα για το Χριστό,Ελάτε όλες σας εδώ.
Να πάμε να γυρίσουμε Και βάγια να σκορπίσουμε Να βρούμε και την Παναγιά οπού μας φέρνει τη χαρά. Τα σπάργανα για το Χριστό,ελάτε όλες σας εδώ.
Κοιμάται στα τριαντάφυλλα,γεννιέται μες στα λούλουδα.Γεννιέται μες στα λούλουδα κοιμάται στα τριαντάφυλλα. Τα σπάργανα για το Χριστό,ελάτε όλες σας εδώ.Τα σπάργανα να φτιάξουμε και το Χριστό ν' αλλάξουμε.

Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 16η έτους 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών














Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 29η του μηνός Δεκέμβρη του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα, και ώρα : 18.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση Αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος – Αποδοχή Επιχορήγησης.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr Σελίδα 1 από 3
- Εισηγητές : Α/δήμαρχοι κ. Παππά Ουρανία @ Έξαρχος Σπυρίδων
2. Λήψη απόφασης για την σύναψη δανείου για την ολοκλήρωση της υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Συνδέσεων Δικτύου Αποχέτευσης Φιλιατών».
Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
3. Συγκρότηση επιτροπής Μαθητικών Κατασκηνώσεων Φιλοξενίας Σαγιάδας
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
4. Συγκρότηση επιτροπής ανέλκυσης ναυαγίων
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
5. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Σύνδεσμο Παρακαλάμιων Δήμων Προστασίας και Αξιοποίησης Ποταμού Καλαμά.
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
6. Ορισμός ορκωτού λογιστή για το οικονομικό έτος 2015
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
7. Μείωση μισθώματος Δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Λεπτοκαρυάς
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
8. Λογαριασμοί καταθέσεων με δικαιούχο το κοινοτικό Συμβούλιο Αμπελώνας
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
9. Διαγραφή οφειλής ύδρευσης
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
10. Πολυετής εκμίσθωση ελαιώνα Τοπικής κοινότητας Ασπροκκλησίου Δήμου Φιλιατών
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
11. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 10 στρ. από το υπ΄αριθμ. 350 τεμάχιο ( με στοιχεία Α- Β-Γ-Δ-Α) στη θέση << Μαυρομαντήλα >>της Τ.κ. Κεστρίνης για δημιουργία σταβλικών εγκαταστάσεων.
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
12. Δημοπράτηση βοσκήσιμων εκτάσεων της Τοπικής κοινότητας Λιά για το οικ. έτος
2015.
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
13. Δημοπράτηση βοσκήσιμων εκτάσεων της τοπικής Κοινότητας Βαβουρίου για το οικ. έτος 2015.
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
14. Έγκριση του 1ου και τελικού Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα του έργου «ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΞΕΧΩΡΟ»
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
15. Έγκριση του 1ου και τελικού Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΑΜΠΕΛΩΝΑ»
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
16. Έγκριση του 1ου και τελικού Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΧΑΡΑΥΓΗΣ».
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
17. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα – 1η Συμπληρωματική σύμβαση του έργου «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ».
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
18. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Αποκαταστάσεις δρόμων και μονοπατιών εντός οικισμού στα τ.δ. Γιρομερίου»
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
19. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου στην τ.κ. Κάτω Ξεχώρου».
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
20. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης μεταξύ σχολείου και Κίτσιου στο τ.δ. Αμπελώνας».
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
21. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην τ.κ. Ασπροκκλησίου»
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
22. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο νεκροταφείο συν. Νεροχωρίου στην τ.κ. Κοκκινολιθαρίου ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr ,Σελίδα 2 από 3
- Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν. Χρήστος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΚΠΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

























Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας παρέδωσαν τρόφιμα και παιχνίδια, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σε κοινωφελή ιδρύματα 
















Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι Αστυνομικές  Υπηρεσίες των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας, παρέδωσαν προχθές και σήμερα, τρόφιμα και παιχνίδια που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σε κοινωφελή ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.Συγκεκριμένα,τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ιωαννίνων «Ο Νεομάρτυς Γεώργιος», στην ΕΛΕΠΑΠ – παράρτημα Ιωαννίνων, στο Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης και στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στην Ηγουμενίτσα, ενώ τα στελέχη των ιδρυμάτων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

























Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα, την 23.12.2014 μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών, για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί επέδειξαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου ενώ επιπρόσθετα σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί έμποροι ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στο Χάνι Δελβινακίου 














Κατασχέθηκαν περίπου (27) κιλά κάνναβης μέσα σε αυτοκίνητο.Την 23-12-2014 το πρωί, στο 50ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς (Χάνι Δελβινακίου), μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 22 και 17 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, την 23-12-2014 το πρωί εντοπίστηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος δράστης με συνοδηγό την 17χρονη και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών (16) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -27- κιλών και -100- γραμμαρίων.Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.










Δεν υπάρχουν σχόλια: