ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Απίστευτη προσέλευση κόσμου στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά και του νέου Δ.Σ.



Ο συγγραφέας είναι μηχανικός των ανθρώπινων ψυχών : ( Μαξίμ Γκόρκι )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Απίστευτη προσέλευση κόσμου στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά και του νέου Δ.Σ.














Έγινε την 20-08-2014 με κάθε επισημότητα,η προβλεπόμενη από τον νόμο ορκωμοσία του Δημάρχου, των Δημοτικών και των Τοπικών Συμβούλων του νέου Δήμου Φιλιατών, στην κατάμεστη πράγματι από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Φιλιατών σε πανηγυρικό κλίμα όπως αναμενόταν.Τα αμάξια είχαν κατακλύσει όλη την περιοχή και εκατοντάδες κόσμος πλημμύρισε όλους τους χώρους μέσα και έξω το Δημαρχείου στο Φιλιάτι.Η Ορκωμοσία έγινε την 20-08-2014 το απόγευμα και ώρα 18,30 μ.μ. ενώ τα καθήκοντα θα τα αναλάβει ο νέος Δήμαρχος από τον Σεπτέμβριο.Η ορκωμοσία ήταν προγραμματισμένη και έγινε τις 18,30 το απόγευμα. Ο κόσμος είχε δημιουργήσει το αδιαχώρητο στην αίθουσα από τις 17.00 μ.μ. .Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Ηγούμενου του μοναστηριού Γηρομερίου Μεθόδιου,με πολλούς ιερείς και συγκεκριμένα του Ιερέα Παύλου των Φιλιατών ,του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη,του πρώην νομάρχη κ. Γιόγιακα, του πρώην Βουλευτή κ. Ηλία Βεζδρεβάνη του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου της κας Μπραίμη του υπουργού κ. Α. Μπέζα κ.α ,με έντονες τις παρουσίες ομορφιάς των περιφερειακών συμβούλων της κας Α. Φίλης και της κας Λ. Σπανοπούλου.Τον λόγο για να να απευθύνουν χαιρετισμό πήραν ο απερχ΄’ομενος Δήμαρχοε Φιλιατών κ. Μηνάς Παππάς,ακολούθησε ονεοεκλεγής Δήμαρχοε κ. Σπύρος Παππάς , ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Α. Μπέζας και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης.Την εκδήλωση κάλυψαν πολλά ΜΜΕ.
Χαιρετισμός του Βουλευτή Θεσπρωτία κ.Αντώνη Μπέζα :


















Πραγματοποιήθηκε ρτην 20-08-2014 ,στο Δημαρχείο η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών.Στο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας  και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, μεταξύ άλλων τόνισε :«Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα στην οποία η πολιτική έχει απαξιωθεί στα μάτια των πολιτών, η τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ακόμη την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να λειτουργεί ως καταφύγιο και οι πολίτες εξακολουθούν να την εμπιστεύονται. Αυτή την εμπιστοσύνη, η Αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Για να δείξει με πρωτοβουλίες το κοινωνικό της πρόσωπο σ’ αυτούς που είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Για να δημιουργηθούν συνθήκες βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης, που είναι το ζητούμενο για τη γενικότερη ανάκαμψη και ανάπτυξη της χώρας. Ο Δήμος Φιλιατών, η Θεσπρωτία, έχουν δυνατότητες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε με περισσότερη διάθεση συνεργασίας, με περισσότερη αποτελεσματικότητα, με απόλυτη διαφάνεια  στη λήψη των αποφάσεων και τη διαχείριση των δημόσιων πόρων, χωρίς διαχωρισμούς και έχοντας πάντα στο νου μας ότι η Αυτοδιοίκηση είναι εργαλείο για να λύνει και όχι  για να δημιουργεί προβλήματα».

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ Ι/Υ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ










 


Το σωματείο Ι/Υ υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων καταγγέλλει την απόλυση εργαζομένου από την πολυεθνική JUMBO με την εξωφρενική κατηγορία ότι “υπεξαίρεσε” κατεστραμμένα προϊόντα, τα οποία, κατά πάγια τακτική της εταιρείας, είχε αναλάβει να πετάξει στα σκουπίδια! Η επιχείρηση προέβη μάλιστα σε μήνυση(!) κατά του εργαζομένου, αφού πρώτα τον εκβίασε να παραιτηθεί ώστε να μην του οφείλει αποζημίωση.Ποιος είναι ο όμιλος JUMBO που προχωράει σε απολύσεις με τέτοιες “δικαιολογίες”; Είναι ο όμιλος, τα καθαρά κέρδη του οποίου  για το διάστημα Ιουνίου 2013-Ιουνίου 2014 παρουσίασαν αύξηση κατά 44,29%. Από 48,15 εκατ. ευρώ πέρυσι, ανήλθαν στα 69,48 εκατ. ευρώ! Είναι μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που πρόσφατα άνοιξε καταστήματα και στη Ρουμανία.Το γεγονός αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι για τους μονοπωλιακούς ομίλους όπως τα JUMBO …τρώγοντας έρχεται η όρεξη και το πιο εύκολο θύμα για να αβγαταίνουν κι άλλο τα κέρδη τους είναι οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματα τους. Στηριζόμενοι πάντα στο αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που εξασφαλίζει γι’ αυτούς η εκάστοτε κυβέρνηση και η Ε.Ε., έχουν εξαπολύσει επίθεση στους εργαζόμενους.Πίσω από τα «έξυπνα» διαφημιστικά της εταιρίας JUMBO κρύβεται η πολιτική δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας ανάμεσα στους εργαζόμενους, το συνεχές βάθεμα της εκμετάλλευσης. Δε διστάζουν να πετάξουν ανθρώπους στο δρόμο γιατί τους βρίσκουν “ακριβούς”. Έχουν προχωρήσει σε μείωση μισθών, κυριαρχούν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας (τα 4ωρα με μισθό ψίχουλα), η εντατικοποίηση της εργασίας κ.α.
Συνάδελφοι στα JUMBO και σε όλο τον κλάδο, μη δέχεστε να σας κάνουν τη ζωή ποδήλατο. Μην ανέχεστε να σας τρομοκρατούν και να σας εκβιάζουν, να αφαιρούν συνεχώς δικαιώματα. Οργανωθείτε στο σωματείο σας. Μόνο με την οργανωμένη, συλλογική δράση μπορούμε να αποκρούσουμε την επίθεση των εργοδοτών, της κυβέρνησης- Ε.Ε. των μονοπωλιακών ομίλων, να αποσπάσουμε κατακτήσεις, να αντεπιτεθούμε. Εμείς έχουμε τη δύναμη!
Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου σε παράσταση διαμαρτυρίας- συμπαράσταση στον απολυμένο συνάδελφο την Παρασκευή 22/08 έξω από τα δικαστήρια στις 12:30 το πρωί.
Απαιτούμε :.
•Να σταματήσει η απαράδεκτη δίωξη του εργαζομένου. Να αποσυρθεί η μήνυση.
•Να παρθεί πίσω η απόλυση- Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους τους εργαζόμενους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου του παρεμπορίου σε διάφορες περιοχές της Πρέβεζας 














Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου σε διάφορες περιοχές της Πρέβεζας.Στα πλαίσια των στοχευμένων δράσεων, αστυνομικοί της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, πραγματοποίησαν  χθες (20-08-2014) ελέγχους, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν παραβάσεις που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα,
•κατελήφθη στο Βράχο Πρέβεζας, ένας 46χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, να διαθέτει προς πώληση διάφορα προϊόντα  ένδυσης και αξεσουάρ, για τα οποία συντάχθηκαν πρωτόκολλα κατάσχεσης - καταστροφής.
•κατελήφθη στην περιοχή Κήπερη της Πάργας, ένας 21χρονος  ημεδαπός, να διαθέτει προς πώληση, με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό του, (750) κιλά οπωροκηπευτικών προϊόντων, στερούμενος άδειας άσκησης πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.
Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν  σε όλη την Ήπειρο.
Σύλληψη ημεδαπού στην Άρτα για οφειλές προς το Δημόσιο
 Συνελήφθη την 21-08-2014 το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (94.862,85) ευρώ.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εμπλέκεται στη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που έγινε την 03-04-2012 στο Μέτσοβο Ιωαννίνων   
 Συνελήφθη, στο πλαίσιο συστηματικής αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών και το Γραφείο Συλλογής & Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών Ηπείρου, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας,  ο οποίος εμπλέκεται στη ληστεία που έγινε την 03-04-2012 σε κοσμηματοπωλείο στο Μέτσοβο Ιωαννίνων (Σχετικό το από 03-04-2012 Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.).Ο 30χρονος δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και προφυλακίστηκε, κατόπιν εντάλματος προσωρινής κράτησης της κ. Ανακρίτριας Ιωαννίνων.Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.
Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
 Κατασχέθηκαν -367- γραμμάρια κάνναβης και -5- δενδρύλλια κάνναβης .Συνελήφθη την 20-08-2014 το πρωί στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας  Άρτας, ένας 59χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.Ειδικότερα, την 20-08-2014 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο σπίτι και σε αποθήκη του 59χρονου στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, βρήκαν και κατάσχεσαν:
• (367) γραμμάρια κάνναβης αναμεμειγμένη με σπόρους κάνναβης.
• πέντε (5)  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,28) έως (2,5) μέτρων,  τα οποία καλλιεργούνταν σε δύο διαφορετικές εκτάσεις κοντά στο  σπίτι του 59χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση η μονάδα Α.Σ.Α. της Περιφέρειας Ηπείρου










Ένα ακόμη μεγάλο βήμα - και το πιο ουσιαστικό - για την κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων (Α.Σ.Α.) της Περιφέρειας Ηπείρου, έγινε με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, για την ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη" .Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 21.585.000 ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο ανώτατο δυνατό ποσό χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, ήτοι 60%, και το οποίο η Περιφερειακή Αρχή διεκδικούσε και επέτυχε. Την ερχόμενη εβδομάδα, με την τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας (άνοιγμα οικονομικών προφορών), θα αναδειχθεί ο προσωρινός ανάδοχος του έργου, το οποίο - σύμφωνα με την απόφαση του Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος- θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015.Την ικανοποίησή του για την ανωτέρω θετική εξέλιξη, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος χαρακτήρισε το έργο ως μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος της Ηπείρου, εξαίροντας ταυτόχρονα τη συμβολή και τη μεθοδική εργασία της Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Τατιάνας Καλογιάννη, καθώς και των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού. Υπενθυμίζεται ότι το έργο θα κατασκευαστεί μέσω Σύμπραξης Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), και περιλαμβάνει: Μονάδα επεξεργασίας σύμμεικτων και προδιαλεγμένων αποβλήτων, μέγιστης δυναμικότητας 105.000 τόνους/ανά έτος.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τους βοσκότοπους












"Η Περιφερειακή Αρχή Ηπείρου, ήταν η πρώτη που εντόπισε το μείζον πρόβλημα που έχει προκληθεί με την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων και εδώ και πολλές εβδομάδες καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις,  για να αρθεί η αδικία που υπάρχει για εκατοντάδες κτηνοτρόφους μας". Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε χαιρετισμό του  σε ετήσια εκδήλωση των κτηνοτρόφων που έγινε την Τετάρτη στην Αγία Τριάδα Φιλιατών. Ο Περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι χάρη στις έντονες πιέσεις που είχαν ασκηθεί και τη συνεργασία που υπήρξε με τον πρώην Υπουργό Αθ. Τσαυτάρη, αντιμετωπίστηκε το ζήτημα για το 2015 και μετέπειτα. "Υπάρχει όμως - συνέχισε -  το κενό για τα έτη 2013- 2014. Για ένα και πλέον μήνα αγωνιζόμαστε να πείσουμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις λύσεις που υπάρχουν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα με τις μικρότερες απώλειες για τους κτηνοτρόφους. Όπως εξήγησα και στον Υπουργό κ. Γ. Καρασμάνη, με τον οποίο τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω, δεν μπορεί τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ ή ακόμη και του Υπουργείου να "φορτώνονται" στους κτηνοτρόφους και να διαλύεται στην ουσία η κτηνοτροφική παραγωγή". Ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί τελικά να βρεθεί λύση που να καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των κτηνοτρόφων. "Δεν καταθέτουμε τα όπλα, συνεχίζουμε μέχρι τη δικαίωση όλων των πραγματικά δικαιούχων αποζημιώσεων, προσωρινά και έως ότου ολοκληρωθούν οι διαχειριστικές μελέτες για τους βοσκοτόπους οι οποίες θα "κουμπώνουν" με άλλες χρήσεις γης", πρόσθεσε. Καταλήγοντας ανακοίνωσε ότι ζήτησε να υπάρξει κοινή σύσκεψη με τη συμμετοχή των Υπουργείων ΠΕΚΑ και Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να λυθεί με πραγματικούς και όχι με υποθετικούς όρους το ζήτημα που έχει προκύψει και να μην επαναληφθεί το φαινόμενο του 2012, όταν και το πρόβλημα "κρύφτηκε κάτω από τα χαλί", για να εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια με μεγάλη ένταση και οδυνηρές επιπτώσεις για τους κτηνοτρόφους.

Επιβεβαιώθηκε εκ νέου εστία ρύπανσης στην περιοχή Ανατολής του Δήμου Ιωαννιτών











Τα αποτελέσματα του  νέου ελέγχου που πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014,  υπάλληλοι των Τμημάτων Περιβάλλοντος, Υγιεινής, Υγειονομικού Ελέγχου και Υδροοικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, για τον εντοπισμό των αιτιών της ρύπανσης της λίμνης Παμβώτιδας, διαβιβάστηκαν (με ημερομηνία 18-8-2014) από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στη ΔΕΥΑΙ, στο Δήμο Ιωαννιτών και στις άλλες αρμόδιες Αρχές. Από τη διερεύνηση που έγινε, εντοπίστηκε εκροή ακαθάρτων υδάτων από κατακόρυφο τσιμεντένιο αγωγό κοντά στο Αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΙ που βρίσκεται πίσω από συγκρότημα κατοικιών, πλησίον της συμβολής των οδών Δάφνης & Ολυμπιονικών στην Ανατολή Ιωαννίνων. Πρόκειται για το ίδιο σημείο (φρεάτιο του αποχετευτικού δικτύου), που είχε εντοπιστεί εκροή από το Τμήμα Υδροοικονομίας και στις 8 Αυγούστου, ύστερα από καταγγελίες περιοίκων.Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, ζητούν από τη ΔΕΥΑΙ την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, διακοπή της υπερχείλισης, σφράγιση του αγωγού και εξυγίανση της περιοχής. Παράλληλα, από το Δήμο ζητούν να προβεί στις δικές του ενέργειες, στον έλεγχο και στην επιβολή κυρώσεων, εφόσον διαπιστώσει παράνομη διάθεση λυμάτων.

Με επιτυχία διεξήχθη ο 3ος ημιμαραθώνιος Λάκκας Σουλίου












Με την  συμβολή του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παπαδατών «Ο Άγιος Κοσμάς» και του Δήμου Ζηρού διεξήχθη το Σάββατο 16 Αυγούστου, ο 3ος Ημιμαραθώνιος Λάκκας  Σουλίου (21,1 χλμ). Μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω των αρκετών κλίσεων που παρουσιάζει η διαδρομή του, ο οποίος και εφέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, έχοντας ως αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του όμορφου χωριού Παπαδάτες.Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκε από 9 μέλη του, στην διοργάνωση. Από τον σύλλογο, ο Ηλίας Νάτσιας με επίδοση 1:36:50, κατέλαβε την 3η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα.Οι επιδόσεις όλων των αθλητών του συλλόγου: ΝΑΤΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ 1:36:50 4:35 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜ. 1:42:23 4:51 3. ΚΟΥΚΕΣΗΣ ΟΔΥΣ. 1:48:29 5:08 4. ΤΟΜΑΡΑΣ ΑΝ. 1:49:50 5:12 5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛ. 1:50:29 5:14 6. ΜΠΑΡΛΗΣ ΛΕΩΝ. 2:03:10 5:50 7. ΚΑΡΒΕΛΗΣ ΣΤΑΜ. 2:04:34 5:54 8. ΣΜΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2:17:25 6:31 9. ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2:27:30 6:59 .























Δεν υπάρχουν σχόλια: